Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

08.05.20|16:08

Δημήτρης Φραγγάκης Δημήτρης Φραγγάκης

Αντρας έκλεψε λεφτά από την κοπέλα του, πόνταρε και έβγαλε εκατομμύρια!

αντρας-έκλεψε-λεφτά-από-την-κοπέλα-του-170548

Απίστευτο περιστατικό στην Ουγκάντα, με έναν άντρα που αποφάσισε να πάρει τεράστιο ρίσκο. Το αποτέλεσμα μπορεί να ήταν πολύ καλό, ωστόσο έχει άλλα προβλήματα να αντιμετωπίσει…

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο άντρας πήγε στο σπίτι της κοπέλας του, είδε ότι εκείνη ξέχασε κάποια λεφτά σε μία γωνιά (10.000) και τα «βούτηξε». Επειτα πόνταρε σε ένα στοίχημα που κράτησε 2 μέρες και υποσχέθηκε να της δώσει πίσω τα χρήματα. Το στοίχημα τελικά βγήκε και ο τύπος έβγαλε… τρελά λεφτά, συγκεκριμένα 100 εκατομμύρια!

Μέσα στη μεγάλη του χαρά, λοιπόν, σκέφτηκε να μοιραστεί το γεγονός με την αγαπητική του.

 

 

Ελα όμως που η γυναίκα δεν έμεινε απόλυτα ευχαριστημένη με αυτό που έκανε ο σύντροφός της και του ζήτησε ένα μερίδιο από αυτά τα λεφτά. Οχι φυσικά μικρό μερίδιο, ήθελε συγκεκριμένα τα 40 από τα 100 εκατομμύρια!

Ο άντρας αρνήθηκε και είπε να τηρήσει την υπόσχεση που είχε δώσει στην αρχή, να της επιστρέψει δηλαδή τα λεφτά που έκλεψε. Ο ίδιος ήθελε πολύ τα χρήματα ώστε να ενισχύσει την επιχείρησή του και μπορούσε να της δώσει μέχρι 5.000.000.

Η κοπέλα ένιωσε εξαπατημένη και αποφάσισε να προχωρήσει στη ζωή της αν δεν λάμβανε τα 40.000.000. Τώρα ο άντρας βρίσκεται σε δίλημμα, αφού δεν θέλει να της δώσει τα λεφτά αλλά δεν θέλει να χάσει και την μεγάλη του αγάπη.

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip