Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

13.04.19|14:20

Kingbet Kingbet

Λίβερπουλ – Τσέλσι: Στο 101.00 να… πάθει Τζέραρντ και να γλιστρήσει ο Φαν Ντάικ

λίβερπουλ-τσέλσι-στο-101-00-να-πάθει-τζέ-170354

Πολλά πράγματα μπορεί κάποιος να καταγράψει για το ντέρμπι στο «Ανφιλντ», Λίβερπουλ – Τσέλσι, που διεξάγεται την Κυριακή 14 Απριλίου. Την παράδοση, τον Τζέραρντ που πριν από 5 χρόνια γλίστρησε στο αντίστοιχο ματς «δίνοντας» το πρωτάθλημα στη Μάντσεστερ Σίτι, τις συμπτώσεις, τα στατιστικά τους.

Λίβερπουλ – Τσέλσι

Το κορυφαίο παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ τούτη την αγωνιστική είναι, δίχως αμφιβολία, το Λίβερπουλ – Τσέλσι. Δεν χρειάζεται να αναλύσουμε τους λόγους. Ισως κρίνει έναν τίτλο. Αλλά ακόμα κι αν δεν κρίνει τίτλο, το αποτέλεσμά του θα είναι πολύ σημαντικό στη μάχη της κορυφής (εδώ η βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ). Για την αγωνιστική κατάσταση των αντιπάλων, τα στατιστικά τους, τη φόρμα τους, τις απουσίες και ένα σωρό πληροφορίες για να έχετε ολοκληρωμένη εικόνα πριν ποντάρετε θα βρείτε στην ανάλυση του αγώνα. Εμείς εδώ θα επιχειρήσουμε να θυμίσουμε μια ιστορία που είναι βέβαιο ότι την ξέρετε. Ειδικά αν είστε φαν της Λίβερπουλ, αποκλείεται να την έχετε ξεχάσει. Ακόμα πληγώνει…

Ενα γλίστρημα, ένας τίτλος

Πάμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω. Ακριβώς 5 χρόνια. Ηταν και τότε Απρίλιος, 27 του μήνα. Και τότε Κυριακή. Η Λίβερπουλ διεκδικούσε τον τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ και πριν από την υποδοχή της Τσέλσι προπορευόταν στη βαθμολογία με 80 βαθμούς, έναντι 77 της Μάντσεστερ Σίτι. Κάπου… εκεί βρίσκονται και τώρα οι δύο αντίπαλοι, 82 έναντι 80. Και μη ρωτήσετε πού αγωνιζόταν εκείνη τη μέρα η Σίτι; Με την Κρίσταλ Πάλας εκτός έδρας έπαιζε, όπως και τώρα! Οσο για την Τσέλσι, ουσιαστικά ήταν αδιάφορη, αφού για να κόψει πρώτη το νήμα έπρεπε να ξεπεράσει και τις δύο αυτές ομάδες, καθώς είχε 75 βαθμούς.

Οι μεγάλες διοργανώσεις είναι στη Novibet

Το ματς στο «Ανφιλντ» κυλάει στα μέτρα της Λίβερπουλ. Εχει την κατοχή της μπάλας, χωρίς πάντως να δημιουργήσει τη μεγάλη ευκαιρία, αντίθετα η Τσέλσι είναι φανερό ότι έχει κατέβει για την ισοπαλία. Δεν απειλεί, προτιμά να περιμένει τον αντίπαλο. Ολα αυτά μέχρι το 45ο λεπτό. Δευτερόλεπτα πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή για το α’ ημίχρονο, ο Σακό πασάρει στον Τζέραρντ λίγο πριν το κέντρο. Ο αρχηγός έπρεπε απλά να κάνει ένα από τα… εκατομμύρια κοντρόλ της καριέρας του για να χτίσει την επίθεση. Κι όμως. Γλιστράει, πέφτει κάτω και ο Ντεμπά Μπα που είναι κοντά του βλέπει την μπάλα να έρχεται ως δώρο στα πόδια του και δεν χάνει την ευκαιρία να φτάσει μπροστά στα καρέ του Μινιολέ και να πλασάρει εύστοχα. Ενα γλίστρημα, μια ιστορία…

Το 0-1 πάγωσε όλο το γήπεδο (παρότι η μέρα ήταν ηλιόλουστη) και σε όλο το β’ ημίχρονο φαινόταν από τις κινήσεις των παικτών της γηπεδούχου ότι δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το σοκ. Το τελικό 0-2 έγραψε ο Γουίλιαν στις καθυστερήσεις και η Λίβερπουλ έμενε 2η, καθώς υστερούσε στην ισοβαθμία με τη Σίτι, που λίγο νωρίτερα είχε περάσει άνετα από το «Σέλχαρστ Παρκ» με το ίδιο σκορ. Στις υπολειπόμενες δύο αγωνιστικές οι «Σίτιζενς» νίκησαν ισάριθμες φορές και ο τίτλος βάφτηκε στα γαλάζια…

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

Ιδια η απόδοση στο στοίχημα!

Αφού θυμηθήκαμε τη φάση που «στοίχειωσε» την καριέρα του Τζέραρντ, ας δούμε και τι απόδοση έδινε εκείνος ο άσος. Ναι, σωστά σκεφτήκατε. Πλήρωνε ακριβώς ίδια τιμή: 1.65 τότε, 1.65 μέσο όρο και τώρα! Λογικό, καθώς η Λίβερπουλ προερχόταν από ένα εντυπωσιακό σερί 10 νικών και κάλπαζε προς τον τίτλο. Τώρα, δεν έχει τις ίδιες επιδόσεις (8 νίκες και 4 ισοπαλίες στα 12 τελευταία), αλλά και πάλι είναι το μεγάλο φαβορί για νίκη στο συγκεκριμένο ματς.

Ασφάλεια και αξιοπιστία στις συναλλαγές, άμεσες αναλήψεις!

Μπλε Απρίλιος, κόκκινος τίτλος

Συνεχίζουμε την… έρευνα. Ας ψάξουμε να βρούμε τι αποτελέσματα φέρνουν οι δύο ομάδες όταν αναμετρώνται μήνα Απρίλιο. Ασχημα τα νέα για τους «ρεντς». Ούτε λίγο ούτε πολύ, έχουν να νικήσουν 29 χρόνια την Τσέλσι τον 4ο μήνα του έτους! Εξαιρούμε ένα ματς για το Κύπελλο, που διεξήχθη στο ουδέτερο «Ολντ Τράφορντ», το 2006. Στα υπόλοιπα 10 (είτε εντός είτε εκτός), δεν κατάφεραν να πάρουν νίκη. Για να βρούμε το τελευταίο τρίποντο επί των «μπλε», πρέπει να ανατρέξουμε στη σεζόν 1989-90. Εδώ όμως, αρχίζουν τα καλά νέα για τη Λίβερπουλ, καθώς είναι η χρονιά που πήρε το τελευταίο της πρωτάθλημα. Κι αν πάμε ακόμα πιο πίσω, θα δούμε ότι πιο πριν, είχε νικήσει την Τσέλσι μήνα Απρίλιο το 1966. Και τότε είχε πάρει το πρωτάθλημα…

101.00 απόδοση

Και ερχόμαστε στο σήμερα. Στις αποδόσεις. Ψάχνοντας να βρούμε κάτι… όμοιο με το 2014, εντοπίσαμε ένα πολύ ενδιαφέρον στοίχημα στη Novibet.

Αφορά τον διάδοχο του… Τζέραρντ. Ή, για να ακριβολογούμε, τον πιο ποιοτικό παίκτη της τωρινής Λίβερπουλ. Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά στη θέση του κεντρικού αμυντικού (οκ, ο Τζέραρντ έπαιζε πιο μπροστά, κλασικό 8άρι) και πάνω του ο Κλοπ έχει χτίσει όλη την οπισθοφυλακή των «ρεντς». Αν ο Ολλανδός «πάθει Τζέραρντ», γλιστρήσει και η Τσέλσι σκοράρει, πληρωνόμαστε σε απόδοση 101.00!

Εχουμε όμως κι άλλα στοιχήματα. Αν η Λίβερπουλ δείξει πάλι… αυτοκτονικές τάσεις με αντίπαλο την Τσέλσι και ο Αλισον δεχτεί αυτογκόλ, τότε η επιλογή μας πληρώνεται σε απόδοση 12.25. Και αν σπάσουν τα γυαλιά του Κλοπ (έχει συμβεί…) θα πληρωθούμε σε απόδοση 8.00!

CashOut*, πριν σπάσει! *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Στατιστικά

* Η Τσέλσι έχει ήδη κερδίσει στο Λίβερπουλ αυτή τη σεζόν, 2-1 στο Λιγκ Καπ (26 Σεπτεμβρίου). Τελευταία ομάδα που κατάφερε να νικήσει δύο φορές μέσα στο «Ανφιλντ» σε μια χρονιά ήταν η Αρσεναλ το 2006-07.

* Μόνο τρεις από τους τελευταίους 32 προπονητές που επισκέφθηκαν για πρώτη φορά το «Ανφιλντ» κατάφεραν να φύγουν νικητές: Ο Λουίς Φαν Χάαλ τον Μάρτιο του 2015, ο Σλάβεν Μπίλιτς τον Αύγουστο του 2015 και ο Πολ Κλέμεντ τον Ιανουάριο του 2017.

* Η Λίβερπουλ είναι αήττητη στα 37 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στην Premier League. Μόνο μια φορά στην ιστορία της είχε μεγαλύτερο αήττητο σερί (63 ματς, μεταξύ Φεβρουαρίου 1978 και Δεκμεβρίου 1980).

* Η Liverpool δεν έχει κερδίσει κανένα από τα τελευταία έξι εντός έδρας παιχνίδια της στην Premier League εναντίον της Chelsea (4 ισοπαλίες, 2 ήττες).

* Η Τσέλσι ηττήθηκε μόνο δύο φορές στις τελευταίες 16 συναντήσεις της με τη Λίβερπουλ ανεξαρτήτως διοργάνωσης (6 νίκες, 8 ισοπαλίες στα υπόλοιπα 14), αν και οι δύο αυτές ήττες ήρθαν στο Stamford Bridge. Η τελευταία ήττα των «μπλε» στο «Ανφιλντ» ήταν τον Μάιο του 2012.

* Η Τσέλσι έχασε και τα τελευταία πέντε εκτός έδρας παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ από τους Big-6: 2-1 από τη Γιουνάιτεντ, 1-0 από τη Σίτι, 3-1 από την Τότεναμ, 2-0 από την Αρσεναλ, 6-0 από τη Σίτι.

* Από τρεις σερί νίκες προέρχεται η Τσέλσι. Ανάλογη επίδοση είχε να εμφανίσει από τον Σεπτέμβριο, όταν κέρδισε τους πρώτους πέντε αγώνες της με τον Μαουρίσιο Σάρι.

* Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο πέτυχε επτά γκολ στα τελευταία έξι παιχνίδια του στην Premier League για τη Λίβερπουλ. Ωστόσο, σε 5 ματς με αντίπαλο την Τσέλσι δεν έχει βρει δίχτυα.

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip