Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

21.08.19|08:00

Kingbet Kingbet

Τσάμπιονς Λιγκ πλέι οφ: Ειδικά στοιχήματα για όσους έχουν έμπνευση!

τσάμπιονς-λιγκ-πλέι-οφ-ειδικά-στοιχήμ-164865

Μπαίνουμε σε ρυθμούς Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς την Τρίτη (20/08) και την Τετάρτη (21/08) διεξάγονται οι πρώτοι αγώνες των πλέι οφ της διοργάνωσης. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Κράσνονταρ στο Γήπεδο «Καραϊσκάκης», ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα 5 αναμετρήσεις.

Και επειδή το Τσάμπιονς Λιγκ είναι η αγαπημένη διοργάνωση και όσων παίζουν στοίχημα, βρήκαμε πολύ ενδιαφέροντα ειδικά στοιχήματα, ό,τι πρέπει για τους λάτρεις της στατιστικής και εκείνους που ποντάρουν χρησιμοποιώντας απλά την έμπνευσή τους! Πριν πάμε να τα δούμε αναλυτικότερα, να θυμηθούμε το πρόγραμμα του διημέρου.

Τρίτη 20 Αυγούστου

Κλούζ – Σλάβια Πράγας 0-1

ΑΠΟΕΛ – Αγιαξ 0-0

Λιντζ – Κλαμπ Μπριζ 0-1

Τετάρτη 21 Αυγούστου

Ντινάμο Ζάγκρεμπ – Ρόζενμποργκ

Γιουνγκ Μπόις – Ερυθρός Αστέρας

Ολυμπιακός – Κράσνονταρ

* Όλα τα παιχνίδια ξεκινούν στις 22:00, όπως άλλωστε και οι ρεβάνς που θα διεξαχθούν την επόμενη εβδομάδα.

Ειδικά στοιχήματα με γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ

Τρία ματς θα διεξαχθούν απόψε (Τρίτη) και άλλα τόσα αύριο (Τετάρτη). Σύμφωνα με τις αποδόσεις σήμερα Τρίτη είναι πιθανότερο να σημειωθούν περισσότερα γκολ! Για την… ιστορία να πούμε ότι στα περσινά πλέι οφ, στους πρώτους αγώνες, πιο πολλά γκολ είχαν μπει στα τρία ματς της Τετάρτης (9 συνολικά: Γιουνγκ Μπόις – Ντινάμο Ζάγκρεμπ 1-1, Βίντι – ΑΕΚ 1-2 και Αγιαξ – Ντινάμο Κιέβου 3-1) σε σχέση με εκείνα της Τρίτης (7 συνολικά: Ερ. Αστέρας – Σάλτσμπουργκ 0-0, ΜΠΑΤΕ – PSV Αϊντχόφεν 2-3 και Μπενφίκα – ΠΑΟΚ 1-1). 

Αν μετρήσουμε όλα τα γκολ που σημειώθηκαν πέρσι στα πρώτα ματς των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, βλέπουμε ότι η σούμα βγάζει 16 τέρματα. Εκεί είναι το line και φέτος: Under και Over 15,5 γκολ στα 6 πρώτα ματς των πλέι οφ. Και για όσους θέλουν να ανεβάσουν την απόδοση αλλά και παράλληλα το ρίσκο, υπάρχει η δυνατότητα να ψάξουν πιο συγκεκριμένα τον αριθμό των γκολ: 9 ή λιγότερα, 10-13, 14-17, 18-21, 22 ή περισσότερα.

 

Ολες οι αποδόσεις για τα ειδικά στοιχήματα του Τσάμπιονς Λιγκ

Τσάμπιονς Λιγκ πλέι οφ, ειδικά στοιχήματα

 

Στοίχημα για κόρνερ και κάρτες

Για τους πιο… ψαγμένους υπάρχει και η αγορά για κίτρινες κάρτες και κόρνερ: πόσα κόρνερ θα δούμε στα 6 πρώτα ματς των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ; Το line είναι στο 60,5 (που σημαίνει σχεδόν 10 κατά μέσο όρο σε κάθε ματς). Και, αντίστοιχα, πόσες κίτρινες κάρτες θα βγουν από την τσέπη των 6 διαιτητών; Εδώ το line είναι στις 26,5. Υπενθυμίζουμε ότι από τα πλέι οφ τίθεται κανονικά σε λειτουργία ο VAR, που σημαίνει πως οποιαδήποτε αμφισβητούμενη φάση υπάρξει θα πάρει θέση ο Video Assistant Referee. 

 

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip