Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

18.10.20|08:30

Άγγελος Αναστασόπουλος Άγγελος Αναστασόπουλος

Προβάδισμα της ΑΕΚ στο ντέρμπι «Δικεφάλων»

προβάδισμα-της-αεκ-στο-ντέρμπι-δικεφ-92191

Η ώρα για το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς στο ελληνικό πρωτάθλημα ήρθε. Την Κυριακή 18:10 (20:30), ΑΕΚ και ΠΑΟΚ κοντράρονται στο ΟΑΚΑ, έχοντας όμως στο μυαλό τους και την πρεμιέρα του Γιουρόπα Λιγκ, την προσεχή Πέμπτη. Σύμφωνα με τις στοιχηματικές, φαβορί, έστω και οριακό, είναι η ΑΕΚ, αφού ο άσος κυμαίνεται σε επίπεδα κάτω του 2.50, ενώ το διπλό του ΠΑΟΚ παίζει στο 3.00.

 

Οι στοιχηματικές περιμένουν ένα σχετικά κλειστό ματς. Το under είναι ξεκάθαρο φαβορί (1.70-2.15), ενώ απόλυτα μοιρασμένες είναι οι αποδόσεις σχετικά με το αν θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα παρουσιάζεται ως το φαβορί για να σκοράρει το πρώτο γκολ. Ωστόσο είναι ακόμα αβέβαιο αν θα προτιμηθεί στην ενδεκάδα αυτός ή ο Ανσαριφάρντ, ο οποίος πληρώνει 7.00 ως σκόρερ του πρώτου τέρματος. Από πλευράς ΠΑΟΚ, ο Τσόλακ είναι το φαβορί για το πρώτο γκολ, όμως από κοντά ακολουθούν Τζόλης και Ζίφκοβιτς, τα γκολ των οποίων έστειλαν τους Θεσσαλονικιούς στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το στοίχημα σε κάρτες. Το όριο έχει μπει στις 6.5 κάρτες, την ώρα που ο Γερμανός Τομπίας Στίλερ, στα δύο προηγούμενα γκεστ του στη Σούπερ Λίγκα, έχει βγάλει έξι συνολικά. Και δεν έχει σφυρίξει εύκολα ματς. Το περσινό ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-1 και το προπέρσινο Ολυμπιακός-ΑΕΚ 4-1.

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip