Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad

26.11.20|12:22

Άγγελος Αναστασόπουλος Άγγελος Αναστασόπουλος

Νέες συλλήψεις και βαριά πρόστιμα για παράνομο τζόγο

νέες-συλλήψεις-και-βαριά-πρόστιμα-για-161913

Συνεχίζονται τα περιστατικά παράνομου τζόγου εν μέσω πανδημίας. Μετά το παράνομο καζίνο στο κέντρο της Αθήνας και τη λέσχη πόκερ στον Νέο Κόσμο, η Αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο σε ακόμα δύο χώρους, σε Κυψέλη και Γιαννιτσά, πραγματοποιώντας συνολικά 25 συλλήψεις.

 

 

Η μεγαλύτερη από τις δύο επιχειρήσεις αφορά στο διαμέρισμα της Κυψέλης, το απόγευμα της Τρίτης 24 Νοεμβρίου. Επειτα από ανώνυμη πληροφορία, η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο και προχώρησε σε 19 συλλήψεις για παράνομη χαρτοπαιξία και παραβίαση των μέτρων κατά της εξάπλωσης της πανδημίας. Στους συλληφθέντες επιβλήθηκαν συνολικά διοικητικά πρόστιμα ύψους 8.400 ευρώ.

Μεταξύ των συλληφθέντων ήταν και η μισθώτρια του διαμερίσματος. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία, με τις κατηγορίες να περιλαμβάνουν τόσο την παράβαση της Νομοθεσίας περί παιγνίων όσο και την παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών. Στο διαμέρισμα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία τραπέζια με επικάλυψη τσόχας, 25 τράπουλες και το χρηματικό ποσό των 690 ευρώ.

Λίγες ώρες αργότερα, στα Γιαννιτσα, η τοπική αστυνομία έκανε έφοδο σε σπίτι όπου είχε στηθεί παράνομο παιχνίδι πόκερ. Συνελήφθησαν οι έξι συμμετέχοντες και τους επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους 4.800 ευρώ, ενώ κατά του ιδιοκτήτη του χώρου σχηματίστηκε δικογραφία. Από το χώρο κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 1.450 ευρώ, τραπουλόχαρτα και συσκευασμένες τράπουλες.

 

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip