«Σεισμός» στον Πειραιά! Κλείνει τον Γενάρη φορ μεγατόνων! (vid)
Λιγότερο από δύο εβδομάδες απομένουν για την επίσημη έναρξη του χειμερινού μεταγραφικού παραθύρου του Ιανουαρίου. Στον Ολυμπιακό όμως, έχει ξεκινήσει η δουλειά εδώ και αρκετό καιρό. Αποτέλεσμα αυτού, η διοίκηση να είναι πολύ κοντά στην ενεργοποίηση μίας μεταγραφικής βόμβας.
Τα πάρε-δώσε στο Ρέντη συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, καθώς αναμένεται να υπάρξουν προσθαφαιρέσεις στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ. Οι Κάρλος Καρβαλιάλ και Πέδρο Άλβες, σκοπεύουν να ενισχύσουν την ομάδα, προκειμένου να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και όσο πιο μακριά γίνεται στο Conference League.
Η πρώτη κίνηση που έχει συζητηθεί αρκετά και είναι ήδη στα… σκαριά είναι ο Αντρέ Σίλβα. O παίκτης βρίσκεται αρκετές ημέρες στα ραντάρ της διοίκησης και όχι άδικα. Ο χρόνος συμμετοχής του στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, μόνο ικανοποιημένο δεν μπορεί να τον αφήσει. Με μόλις 5 εμφανίσεις και 157 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο, ο Πορτογάλος, σίγουρα εξετάζει την περίπτωση να αλλάξει περιβάλλον.
Ο δανεισμός του στους Βάσκους από τη Λειψία, δεν εξελίχθηκε όπως περίμενε ο ίδιος και το πιθανότερο είναι να μετακινηθεί σε μία ομάδα, η οποία θα έχει ανάγκη την ποιότητά του. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην αγορά και για την απόκτηση επιθετικού, αφού ο Ελ Κααμπί θα απουσιάσει στο Κόπα Άφρικα, ενώ ο Γιόβετιτς δεν αποδίδει τα αναμενόμενα.
Ο 28χρονος Σίλβα, αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή για την κορυφή της επίθεσης. Χαρακτηριστικό είναι, πως η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στα 12 εκατομμύρια ευρώ, ενώ για τον ίδιο, έχουν ξοδευτεί συνολικά 68 εκατομμύρια από ομάδες, για να αποσπάσουν την υπογραφή του.
Απομένει να φανεί, εάν ο Πέδρο Άλβες θα προχωρήσει στην πρώτη μεγάλη μεταγραφή της θητείας του…
https://www.youtube.com/watch?v=OJVEynbcnFw&pp=ygUWYW5kcmUgc2lsdmEgaGlnaGxpZ2h0cw%3D%3D