Kingbet Robot icon
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

08.05.21|19:13

Δημήτρης Λιαργκόβας Δημήτρης Λιαργκόβας

«Μέσι εξπρές» σε επίθεση και άμυνα (video)!

μέσι-εξπρές-σε-επίθεση-και-άμυνα-video-162873

Ντέρμπι τίτλου με πολλές ιδιαιτερότητες στη Βαρκελώνη, εκεί όπου η Μπαρτσελόνα υποδέχτηκε την Ατλέτικο Μαδρίτης. Πρώτη φορά αντιμέτωπος με την Barca ο Σουάρες, δεκαπέντε χρόνια χωρίς διπλό στο «Καμπ Νόου» οι «ροχιμπλάνκος», μετρώντας 0-7-13 σε όλες τις διοργανώσεις, με το σερί στο τέλος να διευρύνεται, αφού η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα (0-0).

Με τους φιλοξενούμενους να πατάνε καλύτερα στο πρώτο μέρος και να απειλούν περισσότερο την εστία του Τερ Στέγκεν, ο Λίονελ Μέσι αποφάσισε να το πάρει πάνω του. Στο 40’ ξεκίνησε εκπληκτική κούρσα από το κέντρο προσπερνώντας όποιον βρήκε μπροστά του, εκτέλεσε, είδε όμως τον Ομπλάκ να αποκρούει με τα ακροδάχτυλα!

Στο 80’ ο Αργεντινός έδειξε πόσο μεγάλη προσωπικότητα είναι, όταν προκειμένου να σταματήσει αντεπίθεση της Ατλέτικο, η οποία ξεκίνησε από δικό τους λάθος, έτρεξε σαν… 20χρονος, κάνοντας ένα φοβερό σπριντ.

Δείτε την εκπληκτική κούρσα και την επέμβαση:

Το σπριντ του 20χρονου Μέσι:

Οι καλύτερες στιγμές του ματς:

Mystery προσφορές* για σήμερα

Διάλεξε την προσφορά σου!

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
Open Eurocups UEFA
Close Eurocups Πίσω
Τσάμπιονς Λιγκ Τσάμπιονς Λιγκ Γιουρόπα Λιγκ Γιουρόπα Λιγκ Κόνφερενς Λιγκ Κόνφερενς Λιγκ
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip