\r\n\r\n


\r\n
\r\nΠαραμένει έτσι στο κόλπο για μια θέση στην τετράδα, ενώ αυτή ήταν η 3η διαδοχική νίκη της στην Πρέμιερ Λιγκ, που είναι το καλύτερο σερί της στο πρωτάθλημα από την εκκίνηση της σεζόν. Θυμίζουμε ότι πέρσι αποκλείστηκε στους «16» του Τσάμπιονς από τη συντοπίτισσα της Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο.
\r\n
\r\nΑξίζει να αναφερθεί ότι προκρίθηκε στις 14 από τις 29 περιπτώσεις που έχασε εκτός έδρας στο πρώτο παιχνίδι σε νοκ άουτ ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Βέβαια, αποκλείστηκε και στις δύο περιπτώσεις που ηττήθηκε με σκορ 3-1, όπως συνέβη στη Μαδρίτη.
\r\n
\r\n«Είναι σημαντικό να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες σε σχέση με τον πρώτο αγώνα. Δεν γίνεται να παίρνουμε ως δεδομένη την ανατροπή, επειδή το έχουμε ξανακάνει στο παρελθόν. Ειδικά τώρα που δεν έχουμε τους φιλάθλους μας. Από ‘κει και πέρα, είναι πολύ σημαντικό να κρατήσουμε το μηδέν παθητικό. Θα κάνουμε την προσπάθειά μας και πρέπει να τα δώσουμε όλα. Δεν έχουμε κάτι να χάσουμε», είπε ο τεχνικός Κλοπ, που ζήτησε συγγνώμη για τα αρνητικά σχόλια που έκανε για την προσωρινή έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης μετά το πρώτο ματς.

\r\n Αγωνιστικά νέα:

«Γνωστοί» απόντες οι χρήσιμοι στόπερ Μάτιπ και Γκόμεζ, ο πολύτιμος Φαν Ντάικ (στόπερ), ο αρχηγός Χέντερσον (χαφ) και ο εφεδρικός φορ Οριγκί. Αμφίβολος ο νεαρός χαφ Τζόουνς. «Παίζεται» μια θέση στην ενδεκάδα μεταξύ των επιθετικών Ζότα και Φιρμίνο.
\r\n
\r\n 

\r\nΡεπορτάζ:

Ακόμα μια μεγάλη νίκη, ακόμα ένα ματς στο οποίο έδειξε το μέταλλο και τον χαρακτήρα της, αυτή τη φορά στο εντός έδρας clasico του Σαββάτου απέναντι στην Μπαρτσελόνα (2-1). Σούπερ παιχνίδι, με απίθανο ρυθμό υπό δυνατή βροχή και την μπάλα πάνω – κάτω επί 90 λεπτά. 
\r\n
\r\n«Χτύπησε» στις αντεπιθέσεις και προηγήθηκε με δύο γκολ στο πρώτο μισάωρο, το πρώτο με τακουνιά του Μπενζεμά, το δεύτερο σε μια εκτέλεση φάουλ (καραμπόλα) του Τόνι Κρόος. Κουράστηκε στο δεύτερο 45λεπτο, βρέθηκε σε κατάσταση πίεσης και τη γλίτωσε στο 94’ από το οριζόντιο δοκάρι του Κουρτουά. 

\r\n\r\n

\r\n\r\n


\r\n
\r\nΠροσπέρασε την Μπαρτσελόνα στην κούρσα του τίτλου, υπερέχει σε ενδεχομένη ισοβαθμία με την Ατλέτικο και είναι πλέον, αν όχι πρώτο φαβορί, τότε σίγουρα ισάξια διεκδικήτρια της φετινής LaLiga, έχοντας σε σχέση με τους ανταγωνιστές της πολύ πιο «βατό» πρόγραμμα. 
\r\n
\r\nΤο πρωτάθλημα πάντως προς το παρόν μένει στην άκρη και άπαντες εστιάζουν την προσοχή τους στην επιστροφή σε ημιτελικά Τσάμπιονς Λιγκ μετά από μια διετία. Υπενθυμίζεται ότι μετά τις τρεις διαδοχικές κατακτήσεις, η Ρεάλ αποκλείστηκε πρόπερσι από τον Αγιαξ και πέρσι από τη Μάντσεστερ Σίτι -και στις δύο περιπτώσεις στη φάση των 16. 
\r\n
\r\n«Από άποψη φυσικής κατάστασης, είμαστε στα όριά μας και δεν ξέρω πως θα τελειώσει όλο αυτό», το σχόλιο του Ζιντάν το Σάββατο. «Το καλεντάρι είναι δύσκολο, αλλά είναι ίδιο για όλους. Εγώ είπα όσα είχα να πω όταν έπρεπε, είναι μια πολύ περίεργη σεζόν. Είμαστε ζωντανοί σε δύο διοργανώσεις και θα παλέψουμε ως το φινάλε» πρόσθεσε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου. 
\r\n
\r\nΟ Γάλλος σκέφτεται να καταφύγει στη λύση της τριάδας στο κέντρο άμυνας, με την παρουσία του Μεντί πλάι σε Νάτσο και Μιλιτάο, δίνοντας θέση βασικού στον Μαρσέλο για την αριστερή πτέρυγα. Σε αυτή την περίπτωση, σε σχέση με το πρώτο ματς, μένει έξω ένας επιθετικός, ο Βινίσιους ή ο Ασένσιο. Μια δεύτερη εναλλακτική είναι ο ρόμβος στα χαφ, με τον Βαλβέρδε βασικό, όπως το Σάββατο.   
\r\n 

\r\n Αγωνιστικά νέα:

Ξανά εκτός αποστολής το βασικό δίδυμο στα στόπερ, Σέρχιο Ράμος και Βαράν, ο δεξιός μπακ Καρβαχάλ και ο ανέτοιμος εξτρέμ Εντέν Αζάρ. Σε αυτά τα προβλήματα προστέθηκε ο Λούκας Βάθκεθ (μπακ/χαφ), ο οποίος χτύπησε στο ντέρμπι με την Μπάρσα και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. Ο Ουρουγουανός μέσος Φεδερίκο Βαλβέρδε κουβαλάει έναν τραυματισμό, αλλά όπως ξεκαθάρισε ο Ζιντάν χθες, θα είναι έτοιμος αν χρειαστεί να παίξει. 
\r\n
\r\n 

\r\n","description":"Με φόρα στην Αγγλία η Ρεάλ| Προγνωστικά | Αναλύσεις | Αποδόσεις | Φόρμα | Στατιστικά | Βαθμολογία | Προϊστορία","alternativeHeadline":"Με φόρα στην Αγγλία η Ρεάλ () | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ - ΑΝΑΛΥΣΗ","datePublished":"2021-04-13T21:44:21+03:00","dateModified":"2021-04-13T21:44:21+03:00","genre":"","keywords":"ανάλυση αγώνα, προγνωστικό, πρωτάθλημα","about":{"@type":"SportsEvent","name":"ΜΕ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ Η ΡΕΑΛ","startDate":"2024-04-20T+03:00","endDate":"2024-04-20T02:00+03:00","sport":"Ποδόσφαιρο","url":"https://www.kingbet.net/prognostika/me-fora-stin-agglia-i-real/","eventAttendanceMode":"http://schema.org/OfflineEventAttendanceMode","eventStatus":"http://schema.org/EventScheduled","homeTeam":{"@type":"SportsTeam","name":""},"awayTeam":{"@type":"SportsTeam","name":""},"competitor":[{"@type":"SportsTeam","name":""},{"@type":"SportsTeam","name":""}],"location":{"@type":"Place","name":"ΑΝΦΙΛΝΤ (54.074), ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ","address":{"@type":"PostalAddress","name":"ΑΝΦΙΛΝΤ (54.074), ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ"}}}}
Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
Ανάλυση Αγώνα
ΑΝΦΙΛΝΤ (54.074), ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
10° CΣυννεφιασμένος
Cosmote Sport 1
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση
  • Εκτίμηση
analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip