\r\n\r\n


\r\n
\r\nΗ ομάδα του Εντίν Τέρζιτς γύρισε στις νίκες στο πρωτάθλημα και το τέλος της αγωνιστικής τη βρήκε σταθερή στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, σε σταθερή απόσταση εφτά βαθμών πίσω από την τέταρτη Αϊντραχτ Φρανκφούρτης για το τελευταίο εισιτήριο προς το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ και με περισσότερο «αέρα» έξι βαθμών πάνω από την έβδομη Ουνιόν Βερολίνου για το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο. 
\r\n
\r\nΚαι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης στη Στουτγκάρδη απέδειξε ξανά πως είναι ομάδα ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο. Με μεταπτώσεις ακόμα και κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού της. Στην Αγγλία, απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, είδαμε ότι της ταιριάζουν τα «ζόρικα» παιχνίδια με την καινούργια διάταξη που έχει καθιερώσει (αλλά όχι και εκείνα απέναντι στις ομάδες που δεν θα της αφήνουν χώρους και θα παίζουν κλειστά) και αυτό θα επιχειρήσει να εφαρμόσει και απόψε. 
\r\n
\r\nΠάλι προσεκτικά αναμένεται να προσεγγίσει τη συνάντηση, πιο πολύ στην κόντρα θα επιχειρεί να επιτεθεί. Καταλαβαίνετε συνεπώς, ότι το μεγάλο της στοίχημα είναι να μην δεχτεί γκολ, όσο δύσκολο και αν είναι αυτό με τη συγκεκριμένη αντίπαλο. Αν παραβιαστεί η εστία της θα ψάχνει δύο τέρματα για την παράταση. 
\r\n
\r\n«Η πίστη είναι μεγάλη, αλλά από μόνη της δεν αρκεί. Εχουμε τρομερά δύσκολη αποστολή μπροστά μας καθώς πρέπει να νικήσουμε. Θα χρειαστούμε απίστευτα καλή απόδοση προκειμένου να τα καταφέρουμε. Η Σίτι θα έχει την μπάλα αρκετή ώρα, δεν θα αλλάξει το στιλ της, ίσως μερικές ιδέες της, εμείς πρέπει να κρατήσουμε το μυαλό μας καθαρό», είπε ο προπονητής της Ντόρτμουντ για την αποψινή αναμέτρηση.

\r\n\r\n

 

\r\n Αγωνιστικά νέα:

Πολύ μικρό ερωτηματικό ετοιμότητας για τον βασικό κεντρικό αμυντικό Χούμελζ (28/4) και τον βασικό μεσοεπιθετικό Ρόιζ (26/4). Καθαρά υπέρ τους οι πιθανότητες. Τέταρτο παιχνίδι στη σειρά χάνουν ο αναπληρωματικός κεντρικός αμυντικός Ζαγκαντού (9/0) και ο αναπληρωματικός επιθετικός Μουκοκό (14/3), όγδοο ο λογιζόμενος ως βασικός ακραίος μεσοεπιθετικός Σάντσο (21/6), εδώ και μεγάλο διάστημα απουσιάζουν ο λογιζόμενος ως βασικός αμυντικός χαφ Βίτσελ (15/0) και ο αριστερός μπακ Σμέλτσερ (0/0).

\r\nΡεπορτάζ:

Κι όμως δεν είναι άτρωτη… Προσγειώθηκε απότομα στην πραγματικότητα το Σάββατο, αφού υπέστη ήττα-σοκ, 1-2 εντός έδρας από τη Λιντς. Υπερβολικά φλύαρη η εικόνα της, τιμωρήθηκε στο 42’, όταν και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους απέκτησε αριθμητικό αβαντάζ και το εκμεταλλεύτηκε δεόντως, αφού μετά την ανάπαυλα πίεσε ασφυκτικά. 

\r\n\r\n

\r\n\r\n


\r\n
\r\nΗ υπεροχή της καρποφόρησε στο 76’, με τον Τόρες να ισοφαρίζει. Κι ενώ είχε βγει όλη μπροστά για να πετύχει, εκτέθηκε από την γρήγορη αντεπίθεση των φιλοξενούμενων στο 91’, με τον Ντάλας να γράφει το τελικό 1-2. Ετσι, είδε τη συντοπίτισσα Γιουνάιτεντ να την πλησιάζει στο -11 με ένα παιχνίδι λιγότερο, ενώ αυτή ήταν η 2η ήττα της στις 29 τελευταίες υποχρεώσεις της σε όλες τις διοργανώσεις (27-0-2).
\r\n
\r\nΝα σημειωθεί ότι με το γκολ που δέχθηκε από τον Ρόιζ στον πρώτο αγώνα, παραβιάστηκε η εστία της στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά από 790 αγωνιστικά λεπτά, σερί που ήταν το 2ο καλύτερο στην ιστορία του θεσμού! Επίσης, έχει προκριθεί στις 5 από τις 7 περιπτώσεις που νίκησε εντός έδρας στο πρώτο ματς σε νοκ άουτ ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
\r\n
\r\n«Γίναμε η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. Οπότε έχουμε 11 σερί παρουσίες στο θεσμό. Καμία ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ δεν έχει πετύχει κάτι ανάλογο. Είναι φανταστικό. Δεν μας ενδιαφέρει τι έγινε στην πρώτη αναμέτρηση με την Ντόρτμουντ. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας», τόνισε ο τεχνικός Γκουαρδιόλα.

\r\n\r\n

 

\r\n Αγωνιστικά νέα:

Φρέσκαρε την ενδεκάδα του το Σάββατο ο Γκουαρδιόλα, που προφύλαξε αρκετά από τα βασικά στελέχη του. Τώρα όμως επανέρχονται όλοι οι βασικοί στο κλασικό 4-3-3. Ενοχλήσεις ταλαιπωρούν τους συμπληρωματικούς Λαπόρτ (στόπερ) και Αγουέρο (φορ), που απουσίασαν στο ματς πρωταθλήματος: ο πρώτος ανέκαμψε και επιστρέφει, ο δεύτερος είναι ανέτοιμος. Στο όριο των καρτών ο ενδεκαδάτος μπακ Κανσέλο και ο έμπειρος χαφ Φερναντίνιο. Το Σάββατο ο ημιτελικός Κυπέλλου με την Τσέλσι.

\r\n","description":"Η εικόνα αναμένεται να είναι η ίδια| Προγνωστικά | Αναλύσεις | Αποδόσεις | Φόρμα | Στατιστικά | Βαθμολογία | Προϊστορία","alternativeHeadline":"Η εικόνα αναμένεται να είναι η ίδια () | ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑ - ΑΝΑΛΥΣΗ","datePublished":"2021-04-13T22:56:43+03:00","dateModified":"2021-04-13T22:56:43+03:00","genre":"","keywords":"ανάλυση αγώνα, προγνωστικό, πρωτάθλημα","about":{"@type":"SportsEvent","name":"Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ","startDate":"2024-04-20T+03:00","endDate":"2024-04-20T02:00+03:00","sport":"Ποδόσφαιρο","url":"https://www.kingbet.net/prognostika/i-eikona-anamenetai-na-einai-i-idia/","eventAttendanceMode":"http://schema.org/OfflineEventAttendanceMode","eventStatus":"http://schema.org/EventScheduled","homeTeam":{"@type":"SportsTeam","name":""},"awayTeam":{"@type":"SportsTeam","name":""},"competitor":[{"@type":"SportsTeam","name":""},{"@type":"SportsTeam","name":""}],"location":{"@type":"Place","name":"ΖΙΓΚΝΑΛ ΙΝΤΟΥΝΑ ΠΑΡΚ (66.099)","address":{"@type":"PostalAddress","name":"ΖΙΓΚΝΑΛ ΙΝΤΟΥΝΑ ΠΑΡΚ (66.099)"}}}}
Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
Ανάλυση Αγώνα
ΖΙΓΚΝΑΛ ΙΝΤΟΥΝΑ ΠΑΡΚ (66.099)
968
3° CΣυννεφιασμένος
Cosmote Sport 2
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση
  • Εκτίμηση
analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip