ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ
Η σημασία της σύγκρισης αποδόσεων στο στοίχημα!

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

09.12.2021

Η σημασία της σύγκρισης αποδόσεων στο στοίχημα

Μοιράσου το σε:
Kingbet

Η σύγκριση αποδόσεων στο στοίχημα είναι ιδιαίτερα σημαντική για να αυξήσουμε τις πιθανότητες μακροχρόνιας επιτυχίας. Οφείλουμε να αξιοποιήσουμε όλες τις δυνατές πηγές για να εντοπίζουμε την καλύτερη προσφερόμενη απόδοση για κάθε στοιχηματική μας επιλογή. Παρακάτω μπορείς να μάθεις τους πιο πρακτικούς τρόπους για να ακολουθήσεις τα παραπάνω αλλά και τα σημαντικά οφέλη που θα αποκομίσεις.

Γιατί η σύγκριση αποδόσεων στο στοίχημα είναι σημαντική;

Καταρχάς όταν μιλάμε για στοίχημα, η πρώτη λέξη που έρχεται στο μυαλό μας είναι η απόδοση. Αυτή καθορίζει τα πάντα, από το ποια θα είναι η επιστροφή μας σε περίπτωση κερδισμένου πονταρίσματος, μέχρι το αν αξίζει να πάρουμε ένα ρίσκο ή όχι. Δηλαδή τα δύο πλέον αρχικά και φυσικά βασικότατα πράγματα στο στοίχημα.

Συγκρίνοντας λοιπόν τις αποδόσεις στο στοίχημα, μπορείτε να βρείτε σε ποια στοιχηματική θα βρείτε την υψηλότερη τιμή για το σημείο πάνω στο οποίο θέλετε να ποντάρετε. Αυτή είναι η πρώτη εύκολη ανάγνωση της σύγκρισης των αποδόσεων. Πηγαίνοντας όμως λίγο πιο βαθιά και κάνοντας μία ενδελεχή ανάγνωση των καταστάσεων, μπορούμε να βγάλουμε κι άλλα συμπεράσματα.

Ο λόγος είναι πως οι αποκλίσεις των book σπάνια είναι μεγάλες, όταν όμως συμβαίνει αυτό, οφείλουμε να «σκάψουμε» παραπάνω, ή ακόμη και αν δεν έχουμε χρόνο, τότε καλύτερα να απέχουμε από αυτό το ματς. Αν για παράδειγμα σε ένα φαβορί του 1.50, οι τιμές έχουν μία απόκλισή του 0.05% τότε αισθανόμαστε ασφαλείς, όχι ότι το σημείο θα έρθει, αυτό δεν το ξέρει κανείς, αλλά ότι εφόσον ποντάρουμε παίρνουμε μία δίκαια και αντιπροσωπευτική τιμή. Αν όμως, υπάρχει αυτό το σημείο, έστω και σε 2-3 εταιρείες, στο 1.65 ή ακόμη και 1.70, τότε αυτό θέλει ψάξιμο και υπομονή.

Με λίγα λόγια η σύγκριση αποδόσεων βοηθά τόσο στο πορτοφόλια, όσο και στη στοιχηματική «πρόληψη» των κακοτοπιών.

Ποια μπορεί να είναι η επίδραση της σύγκρισης στο κεφάλαιο μας;

Είναι σαφές και ευδιάκριτο ότι η επίδραση στο κεφάλαιό μας είναι άμεση. Κάνοντας τη σύγκριση και παίζοντας στις καλύτερες δυνατές αποδόσεις, αυτομάτως δίνετε στο ρίσκο σας αξία (πολύ σημαντικό στο στοίχημα), αλλά και σε περίπτωση κέρδους, θα δείτε την τσέπη σας να φουσκώνει πιο πολύ. Οσο μεγαλύτερη η απόδοση, τόσο μεγαλύτερη και η επιστροφή. Τα πράγματα είναι πολύ απλά και ξεκάθαρα, αλλά θέλει χρόνο, υπομονή και επιμονή, με τη χρήση των κατάλληλων εργαλείων, ή την προσωπική σας έρευνα και αναζήτηση.

Πηγές και Tips για γρήγορη και αποτελεσματική ενημέρωση

Το ανταλλακτήριο που λειτουργούσε και στην Ελλάδα μέχρι το 2011 ήταν μία καλή πηγή μεταβολών και συγκρίσεων. Επίσης υπάρχουν πολύ εξειδικευμένα Site που ειδικεύονται αποκλειστικά και μόνο στη σύγκριση αποδόσεων. Παραθέτουν πίνακες με τα παιχνίδια, τις κύριες αγορές (τελικό αποτέλεσμα, over/under κ.α.), αναγράφοντας τις αποδόσεις που μπορείτε να βρείτε σε όλες τις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες.

Οι πίνακες συνήθως ανανεώνονται έγκαιρα, αλλά υπάρχει κι ένας πιο παραδοσιακός και ασφαλής τρόπος. Αυτό μπορείτε αν θέλετε να το κρατήσει ως tip. Ανοίξτε λογαριασμό στις περισσότερες νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα και για το ματς που επιθυμείτε, δείτε την απόδοση, με τα ίδια σας τα μάτια εκείνη τη στιγμή, στα σάιτ που έχετε δυνατότητα να το παίξετε. Δεν θα σας πάρει πάνω από 2-3 λεπτά και θα είστε σίγουρος ότι παίξατε στην καλύτερη δυνατή τιμή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ

Τώρα αρχίζει το ματς!

Αξιολόγηση

Κορυφαίο Live Στοίχημα!

Αξιολόγηση

Το παιχνίδι ορίζεται από την αρχή! | 21+

Αξιολόγηση

Παίζεις στο 100%

Αξιολόγηση

Betting is our Sport!

Αξιολόγηση

fonbet Logo

Τώρα το Live Αλλάζει

Αξιολόγηση

Κορυφαίο live betting!

Αξιολόγηση

Bwin Logo

Το παιχνίδι σε άλλο επίπεδο

Αξιολόγηση

Online Casino

Αξιολόγηση

Το παιχνίδι όλων των παιχνιδιών

Αξιολόγηση

Sportingbet Logo

Το παιχνίδι… ζωντανεύει!

Αξιολόγηση

Vistabet Logo

Το παιχνίδι σε άλλη διάσταση

Αξιολόγηση

ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΜΟΥ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

03.12.2022 | 09:33

Δες ζωντανά το Αργεντινή – Αυστραλία με Τσουβέλα και Παπασημακόπουλο!

Κυλώνης

03.12.2022 | 09:29

Betradio Live: Ζωντανή στοιχηματική εκπομπή για Ολλανδία – ΗΠΑ

Κόντης

03.12.2022 | 09:00

ΜundoTips: Το στοιχηματικό pregame του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τον Νίκο Κόντη

NBA αποτελέσματα, πρόγραμμα

03.12.2022 | 07:00

Αποτελέσματα και βαθμολογίες NBA

Αργεντινή

03.12.2022 | 00:03

Το Bet Builder της ημέρας (03/12)

03.12.2022 | 00:01

Σαββατοκύριακο με 44.000€* έπαθλο στη Novileague Παγκόσμιο

Δες όλες τις Ειδήσεις

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΜΟΥ