Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΒΙΜΠΟΡΓΚ - ΒΕΙΛΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Πολύ σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες. Η Βίμποργκ βρέθηκε για πρώτη φορά μόνη της στην κορυφή της βαθμολογίας των play out και αν μείνει εκεί θα έχει μια ευκαιρία κόντρα στην 3η των play off για το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Παραμένει αήττητη στη φάση των play out με 4 νίκες σε 6 αγώνες, ενώ εντός έδρας κέρδισε Χβιντόβρε και Λίνγκμπι και έμεινε στο 0-0 με τη Ράντερς. Η Βάιλε από την άλλη βγήκε για πρώτη φορά από τη ζώνη του υποβιβασμού και ανεξαρτήτως του τι έγινε στο ματς της Όντενσε την Παρασκευή, έχει την τύχη της στα χέρια της. Δεν πρόκειται να ανοιχτεί, θα παίξει κλειστά και θα κοιτάξει να κλέψει το ματς. Δε θα είναι εύκολη υπόθεση για καμία από τις δύο, ναι μεν είναι φαβορί η Βίμποργκ, ωστόσο οι διαφορές δεν είναι τόσο μεγάλες, ενώ το δέλεαρ είναι εξίσου ισχυρό για τις δύο ομάδες. Με την αγωνιστική συμπεριφορά αμφότερων το ενδεχόμενο της ισοπαλίας στο ημίχρονο είναι πολύ πιθανό και πληρώνει αρκετά πάνω από τον διπλασιασμό στο Betshop…
Χωρίς να είναι εντυπωσιακή, κατάφερε να φύγει με τους 3 βαθμούς από την έδρα της φορμαρισμένης Χβιντόβρε, επικρατώντας έστω και δύσκολα με 1-0.
Το ματς ήταν μοιρασμένο, οι δύο ομάδες έδειξαν διάθεση να παίξουν επιθετικά, ωστόσο οι δύο γκολκίπερ έκαναν σωστά τη δουλειά τους. Η φάση που έκρινε το παιχνίδι έγινε στο 80’ όταν σε μια αντεπίθεση των φιλοξενούμενων ο Γιάκομπ Βέστερ βρήκε τον τρόπο να νικήσει τον γκολκίπερ της Χβιντόβρε και να ανοίξει το σκορ.
Με τη νίκη αυτή έφτασε στους 37 βαθμούς και έμεινε μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας των play out, 3 πόντους πάνω από τη Ράντερς με την οποία ερίζει για την πρωτιά και το δικαίωμα συμμετοχής στον νοκ άουτ τελικό στην έδρα της 3ης των play off και με έπαθλο το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Τα 2 τελευταία της ματς ήταν Ν/G, ενώ εκτός έδρας έχει 7/8 τελευταία ματς Over.
Δεν υπάρχουν αναφορές για κάποιο νέο πρόβλημα σε σχέση με το τελευταίο ματς. Εκτός στα 5 τελευταία λόγω τραυματισμού ο εναλλακτικός επιθετικός Νάιτζελ Τόμας (16 συμ., 1 γκολ, 1 ασίστ, 12 αλλαγή), δύσκολα θα αγωνιστεί σήμερα.
Εκτός αγωνιστικής δράσης εδώ και καιρό ο βασικός γκολκίπερ Λούκας Λουντ (17 συμ.), ο οποίος τραυματίστηκε και βρίσκεται στη διαδικασία της αποθεραπείας. Δύσκολα επίσης θα αγωνιστεί ο μακροχρόνια απών αμυντικός Μαντς Λαουρίντσεν (χωρίς συμμετοχή).
Σπουδαία επιτυχία για την ομάδα του Ιβάν Πρέλετς, επικράτησε 3-2 εντός έδρας της Όντενσε σε ένα καθοριστικής σημασίας για την παραμονή ματς.
Το ματς δεν ξεκίνησε καλά για τη Βάιλε, καθώς έμεινε πίσω στο σκορ στο 11’, ωστόσο βρήκε άμεσα απάντηση ισοφαρίζοντας στο 12’ με τον Μούσα Τζουβάρα. Στη συνέχεια έδωσε την κατοχή της μπάλας στην Όντενσε, ωστόσο έβγαινε συχνά με αξιώσεις στην αντεπίθεση. Σε μια απ’ αυτές στο 70’ πήρε προβάδισμα με τον Τζέρμαν Ονούγκα, ενώ στο 83’ ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης πέτυχε τρίτο. Χαλάρωσε κάπως στα τελευταία λεπτά και δέχθηκε τη μείωση στο 90+5’.
Νίκη που την έφερε στους 27 βαθμούς και την έβγαλε 1 πόντο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού στο τέλος της αγωνιστικής για πρώτη φορά φέτος και ενώ μένουν 4 ματς με το σημερινό για το τέλος του πρωταθλήματος.
Έχει 5 συνεχόμενα G/G, ενώ εκτός έδρας έχει 4/5 τελευταία ματς με 2-3 γκολ.
Δεν υπάρχουν αναφορές για κάποιο νέο πρόβλημα σε σχέση με το τελευταίο ματς. Μάλιστα, επιστρέφει από τιμωρία ο βασικός αμυντικός Ντένις Κόλινγκερ (17 συμ.). Εκτός στα 6 τελευταία ο συνήθως βασικός επιθετικός Γενί Ενγκμπακοτό (17 συμ., 2 γκολ, 1 ασίστ, 4 αλλαγή), δύσκολα θα αγωνιστεί και σήμερα.