ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

EUL
21:30
07.08

ΣΤΕΑΟΥΑ – ΝΤΡΙΤΑ

Αμυντικά η Ντρίτα
1
X
2
Εκτίμηση
ΑΡΕΝΑ ΝΑΤΣΙΟΝΑΛΑ (55.634), ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ
639
26° C Αίθριος
  • Εκτίμηση
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση
  • Στατιστικά

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Εταιρία
1
X
2
U 2.5
O 2.5
GG
NG

ΣΤΕΑΟΥΑ - ΝΤΡΙΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Μιχαήλ Τιάπκοφ Μιχαήλ Τιάπκοφ
Ώρα έναρξης: 21:30

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Under 2,5

Απόδοση: 1.96
novibet Παίξε νόμιμα

Προσπαθεί να συνέλθει η Στεάουα και αυτό το παιχνίδι αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία. Η Ντρίτα, πάντως, είναι σκληροτράχηλη, θα παίξει αμυντικά, όπως έκανε και στα παιχνίδια με την Κοπεγχάγη, και μπορεί να κρατήσει χαμηλά το σκορ. Αγοράζουμε το under στη novibet.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΕΑΟΥΑ - ΝΤΡΙΤΑ

Facts Αγώνα

  • Πρώτος αγώνας για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.
  • Η Στεάουα από τη Ρουμανία υποδέχεται την Ντρίτα από το Κόσοβο.
  • Σε περίπτωση που το συνολικό σκορ είναι ισόπαλο μετά τα δύο 90λεπτα, το ματς θα οδηγηθεί στην παράταση και, εφόσον χρειαστεί, στα πέναλτι.
  • Ο νικητής της σειράς συνεχίζει στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, όπου θα αντιμετωπίσει την Αμπερντίν, ενώ ο χαμένος συνεχίζει στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ, όπου θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του ζευγαριού Ρίγας – Κουόπιο.

Δείτε τις στοιχηματικές προσφορές*🎁

ΣΤΕΑΟΥΑ
Ρεπορτάζ

Τα πράγματα δεν πηγαίνουν και τόσο καλά και η κριτική αρχίζει να γίνεται σκληρή, καθώς συμπλήρωσε αισίως 4 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Και ο αποκλεισμός από τη Σκεντίγια στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν οδυνηρός. Έχασε 1-0 εκτός έδρας και μπορεί να προηγήθηκε στον επαναληπτικό, όμως τα έκανε θάλασσα αμυντικά και ηττήθηκε 2-1, με ανατροπή στο φινάλε, απογοητεύοντας.

Παρατάχθηκε με 6 αλλαγές στο αρχικό σχήμα για το εκτός έδρας με την Ντινάμο στο πρωτάθλημα και σε άκρως εντυπωσιακό παιχνίδι ηττήθηκε δίκαια με 4-3. Προηγήθηκε, ισοφάρισε σε 2-2 στο 50’, αλλά δεν έκανε καλή εμφάνιση και πήρε αυτό που άξιζε στο φινάλε. Προσπαθεί να συνέλθει και η Ευρώπη είναι πολύ σημαντική για τα οικονομικά της. Ενδεχόμενη νέα αποτυχία, θα έχει συνέπειες.

«Όταν δεν κερδίζεις, σίγουρα δεν μπορείς να είσαι ικανοποιημένος, όμως αυτή τη στιγμή η προσοχή μας είναι στραμμένη στην Ευρώπη. Μας περιμένει ακόμα ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Η Ντρίτα είναι καλά οργανωμένη, όμως τα πάντα εξαρτώνται από εμάς. Θέλουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση», τόνισε ο τεχνικός Χαραλάμπους.

Αγωνιστικά Νέα

Τιμωρημένοι οι Τανάσε (μέσος) και Νγκεζάνα (αμυντικός), τραυματίστηκαν και δεν υπολογίζονται οι Άλιμπεκ (φορ) και Ραντούνοβιτς (αμυντικός). Προστέθηκαν στην απουσία του επίσης τραυματία Ολάρου (μέσος).

ΝΤΡΙΤΑ
Ρεπορτάζ

Το πάλεψε όσο μπορούσε κόντρα στην ανώτερη Κοπεγχάγη στην προηγούμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως το ταξίδι της στα αστέρια ολοκληρώθηκε για φέτος. Είχε ηττηθεί 2-0 στη Δανία, έχασε 1-0 και εντός έδρας και θα συνεχίσει την προσπάθειά της στην Ευρώπη στο Γιουρόπα Λιγκ.

Δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις ούτε στον επαναληπτικό και αυτό πλήρωσε στο τέλος. Αμυντικά, η προσπάθειά της ήταν αξιέπαινη και στα δύο παιχνίδια και δεν περιμένουμε να δούμε κάτι διαφορετικό τώρα. Δεν ήταν έτοιμη για εκείνο το επίπεδο, ελπίζει ότι τα πράγματα θα αποδειχθούν διαφορετικά τώρα. Δεν έχει ξεκινήσει ακόμα τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα.

«Θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα με μεγάλη ποιότητα και εμπειρία. Το γεγονός ότι περνάει μία μίνι κρίση δεν λέει τίποτα, καθώς μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε ομάδα. Η τύχη θα παίξει σημαντικό ρόλο, όπως έγινε και στα παιχνίδια της Στεάουα με τη Σκεντίγια. Έχουμε προετοιμαστεί καλά για το παιχνίδι», σχολίασε ο τεχνικός Ραμαντάνι.

Αγωνιστικά Νέα

Μοναδική απουσία παραμένει αυτή του τραυματία Ισάφι (κίπερ).

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Ροή ειδήσεων
Προσφορές
Όλες οι ειδήσεις
Όλες οι προσφορές

Casino