Ανάλυση Αγώνα
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΛΟΒΑΤΣΚΟ - ΣΙΓΚΜΑ ΟΛΟΜΟΥΤΣ
Facts Αγώνα
*Παράδοση: 7-5-2 εντός, 11-10-9 συνολικά. Η Σλοβάτσκο έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ (στο ματς του πρώτου γύρου) στα επτά τελευταία παιχνίδια της κόντρα στην Ολομουτς.
*Διαιτητής: Λάντισλαβ Σικσζάι: Φέτος σε 8 αγώνες έχει δείξει 33 κίτρινες (4,1 μέσο όρο), 3 κόκκινες και 2 πέναλτι. Συνολικά σε 22 αγώνες έχει δείξει 90 κίτρινες (4, 1μέσο όρο), 5 κόκκινες και 6 πέναλτι.
Α’ Γύρος: Σίγκμα Ολομουτς – Σλοβάτσκο 1-2
*Ντέρμπι της Μοραβίας
Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε στο πρωτάθλημα δύο μήνες μετά τη διακοπή, κερδίζοντας με 1-0 τη Μπουντεγιόβιτσε και ανέβηκε στην 7η θέση. Ηταν καλύτερη από την αντίπαλό της και αποτελεσματική. Στο πρώτο ημίχρονο μέρος προσπάθησε να βρει τα πατήματά της καθώς είχε να παίξει δύο μήνες επίσημο παιχνίδι, στο δεύτερο δημιούργησε περισσότερες κλασικές ευκαιρίες. Στο 70’ ο Χόλζερ, η «χρυσή» αλλαγή του Σβέντικ, με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ και στην ουσία χάρισε τη νίκη στο Σλοβάτσκο. Λίγο αργότερα η Σλοβάτσκο είχε και ένα δοκάρι.
Παραχώρησε με μεταγραφή τον χρήσιμο Τόμιτς (δ.μπακ) στη Σλάβια Πράγας έναντι 210.000 ευρώ.
Εξέτισε ο Μίχαλικ (στράικερ, 14/3 γκολ/4 ασίστ). Τραυματίας ο Τόμιτς (δ.μπακ, 12/1).
Μπήκε δυνατά στο δεύτερο μισό της σεζόν, παραχωρώντας 1-1 στην Σπάρτα Πράγας. Σθεναρή αντίσταση από την ομάδα του Γίλεκ και ο βαθμός μπορεί να θεωρηθεί πολύτιμος. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ελαφρώς καλύτερη αλλά βρέθηκε πίσω στο σκορ (10΄) κόντρα στη ροή του αγώνα. Ισοφάρισε με ωραίο γυριστό του Ναβράτιλ στο 45’+1’. Στο δεύτερο είχε 2-3 καλές ευκαιρίες, ωστόσο δεν μπόρεσε να πετύχει δεύτερο γκολ. Γλίτωσε και στο τέλος από το δοκάρι.
Η Σίγκμα απέκτησε τον νεαρό Κράμαρ (φορ, μεταγραφή από Οπάβα).
Παραμένει τραυματίας από τον Αύγουστο ο Μάτσικ (κίπερ, 3/0). Εξέτισε ο Τσάταλ (δ.μπακ, 16/1) αλλά δίνεται αμφίβολος. Επιστρέφει ο Φορτέλνι (μέσος).