Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ - ΧΑΡΤΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Η Χαρτς έδειξε πως, και χωρίς τον Σάκλαντ, έχει τον τρόπο να δημιουργεί και να σκοράρει. Η Σεντ Μίρεν αντιμετωπίζει διάφορα θέματα, τα περισσότερα στο γκολ και φυσιολογικά είναι ξεκάθαρο αουτσάιντερ απόψε. Πάμε με το διπλό της πρωτοπόρου, σε απόδοση 1.83 στη Stoiximan.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ - ΧΑΡΤΣ
Facts Αγώνα
- 13-17-29 η παράδοση.
- Α’ Γύρος: Σεντ Μίρεν – Χαρτς 2-2
- Β’ Γύρος: Χαρτς – Σεντ Μίρεν 2-0
- Λιγκ Καπ: Σεντ Μίρεν – Χαρτς 1-1 (5-4 στα πέναλτι)
Δείτε τα προγνωστικά Πρέμιερ Σκωτίας.
Η νίκη ήταν απαραίτητη απέναντι στην Νταντί το Σάββατο, όμως δεν ήρθε και πάλι. Κακή εικόνα στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, κινδύνευσε ελάχιστα, απείλησε επίσης πολύ λίγο, οπότε δεν μπορεί να πει κανείς πως το 0-0 με το οποίο ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση, ήταν άδικο. Στο 63’ αποβλήθηκε και ο Γιανγκ, για να δυσκολέψει ακόμα περισσότερο το έργο της.
Γκέλα ολκής ήταν αυτή για τη Σεντ Μίρεν, που για δεύτερο συνεχόμενο ματς έμεινε στην ισοπαλία σε παιχνίδια που έπρεπε να πάρει (είχε προηγηθεί το 1-1 στο Λίβινγκστον). Μόλις στο +3 από την προτελευταία Κιλμάρνοκ πλέον, έστω και αν έχει ένα ματς λιγότερο. Το πρόβλημα είναι πως μοιάζει ανήμπορη να εκμεταλλευτεί το δεδομένα ποιοτικό υλικό της, με τα 17 γκολ ενεργητικό να αποτελούν τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας.
Αμφίβολος ο Τάνσερ (αμυντικός, 12 συμ.), απουσιάζουν οι Ο’ Χάρα (μέσος, 10 συμ.), Μπάκους (μέσος, 13 συμ./1 γκολ) και Αγιούνγκα (επιθετικός, 18 συμ./2 γκολ), καθώς και ο τιμωρημένος Γιανγκ (επιθετικός, 2 συμ.).
Είχε την τύχη με το μέρος της στο Νταντί. Η Γιουνάιτεντ έμεινε με παίκτη λιγότερο από πολύ νωρίς (24’), είχε προλάβει να προηγηθεί η ίδια με τον Καμπορέ μόλις στο 1” και όλα κύλησαν ομαλά στη συνέχεια. Ο Κυζιρίδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 29’ διαμόρφωσε το 2-0, με το τελικό 3-0 να έρχεται στο 81’ από τον Καμπορέ και πάλι, όταν η αντίπαλός της έμεινε με 9 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής στο 75’.
Εμφατικό διπλό για τη Χαρτς, που εκμεταλλεύτηκε απόλυτα και το δώρο της συμπολίτισσας Χιμπέρνιαν. Η άλλη μεγάλη ομάδα του Εδιμβούργου, υποχρέωσε σε ισοπαλία τους Ρέιντζερς και έτσι η ομάδα του Ντέρεκ ΜακΊνες απομακρύνθηκε με 6 βαθμούς από τη 2η θέση, κάνοντας ένα ακόμα βήμα προς το θαύμα. Κρίσιμη η αποψινή έξοδος, πριν το μεγάλο ντέρμπι της πρωτεύουσας, για το οποίο η Χαρτς θα έχει μία ολόκληρη εβδομάδα να δουλέψει, μιας και το Σαββατοκύριακο δεν υπάρχει αγωνιστική υποχρέωση, λόγω του πρόωρου αποκλεισμού της από το Κύπελλο.
Χάνουν το ταξίδι στο Πέισλι οι Κίνγκσλεϊ (αμυντικός, 14 συμ./1 γκολ), Μπόρχγκρεβινκ (μέσος, 5 συμ.), Ντέβλιν (μέσος, 22 συμ./1 γκολ), Νόιβενχοφ (μέσος, 0 συμ.), Πόλοκ (μέσος, 0 συμ.), με τη μεγάλη απώλεια να είναι σταθερά αυτή του Σάκλαντ (επιθετικός, 21 συμ./11 γκολ).