- Αγώνας για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
- Απόλυτη ισορροπία στα αποτελέσματα των δύο ομάδων (3-3-3). Under 2,5 τα 7 από τα 9 ματς, 2-3 γκολ τα 6 απ’ αυτά.
- 1-2-1 το αντίστοιχο ρεκόρ των παιχνιδιών με γηπεδούχο τη Ροντέζ. Under 2,5 και τα τέσσερα ματς, 2-3 γκολ τα τρία απ’ αυτά.
- N/G και Under 2,5 τα 4 από τα 5 φετινά παιχνίδια της Ροντέζ.
- G/G+Over 2,5 τα 3 από τα 5 φετινά παιχνίδια της Κλερμόν.
- Αποδόσεις
- Ανάλυση
- Εκτίμηση
- Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
Εταιρία | 1 | X | 2 | U 2.5 | O 2.5 | GG | NG |
---|
ΑΝΑΛΥΣΗ ΡΟΝΤΕΖ - ΚΛΕΡΜΟΝ
Facts Αγώνα

ΡΟΝΤΕΖ
Ρεπορτάζ
Πολύ σημαντικό το αποτέλεσμα της περασμένης αγωνιστικής στην έδρα της Λε Μαν. Χάρη στο γκολ του πρώτου σκόρερ Αρκόντ, στο 59’, έφυγε με το τρίποντο και έκανε σημαντικό βήμα για να καθιερωθεί στο πρώτο μισό της βαθμολογίας.
Δεν είχε ξεκινήσει καλά στη φετινή κούρσα, μένοντας χωρίς γκολ για δύο αγωνιστικές. Αυτό ανησύχησε τους πάντες. Διοίκηση, προπονητές και παίκτες βρέθηκαν και μίλησαν για το τι πρέπει να διορθώσουν. Από εκεί και πέρα, σκόραρε σε όλα τα παιχνίδια και σημείωσε δύο σερί νίκες.
Όπως το εντός έδρας ματς με τη Μπουλόν, έτσι κι αυτό κόντρα σε μία ακόμη νεοφώτιστη. Μπορεί να μην ήταν εντυπωσιακή από πλευράς απόδοσης, ήταν όμως κυνική και αποτελεσματική. Με την εμπειρία και τον φορμαρισμένο φορ Αρκόντ (59’), σκόραρε και κράτησε το προβάδισμα.
Σε αντίθεση με τις προηγούμενες σεζόν, φέτος παίρνει περισσότερα πράγματα με την καλή αμυντική λειτουργία. Μόλις 3β. μακριά από την κορυφή, έχοντας σημειώσει 3 γκολ σε πέντε αγωνιστικές.
Αγωνιστικά νέα
Παραμένουν εκτός οι τραυματίες Κρομπέ (γκολκίπερ), Βανζί (στόπερ), Γιουνουσά (αμ.χαφ) και Τεμπιλί (φορ).

ΚΛΕΡΜΟΝ
Ρεπορτάζ
Καλή και κυρίως αποτελεσματική για ένα ημίχρονο, η ομάδα του κόουτς Στεφάν Μαζεϊρά απέναντι στη Σεντ Ετιέν. Σκόραρε, προηγήθηκε, έκλεισε με 1-0 το ημίχρονο όμως και πάλι δεν ήταν αρκετό για να πάρει έστω και την ισοπαλία.
Άντεξε στην πίεση και τις ευκαιρίες που δεχόταν μόνο για ένα ημίχρονο. Με την έναρξη της επανάληψης όμως, κατέρρευσε αμυντικά και είδε τους “Στεφανουά” να ισοφαρίζουν και να παίρνουν προβάδισμα σε διάστημα 10 λεπτών (52’ – 62’).
Σαφώς δίκαιο το αποτέλεσμα, αφού το αμυντικό πλάνο κόντρα σε μια ανώτερη ομάδα δεν βγήκε. Δεν βρήκε πολλούς διαδρόμους για ευκαιρίες, όπως στις προηγούμενες αγωνιστικές, ούτε πολλούς χώρους για αντεπιθέσεις.
Πιθανότατα μια ήττα εντός προγράμματος που δεν πρέπει να την επηρεάσει. Πλην αυτού του αποτελέσματος, δείχνει σε καλή κατάσταση και μπορεί να το αποδείξει και αυτή την αγωνιστική.
Αγωνιστικά νέα
Εκτός αποστολής για μία ακόμη αγωνιστική οι τραυματίες Ντιόπ (εξτρέμ), Μπονγκέ (φορ) και Ντιεντιού (φορ).