- Παιχνίδι για την 4η αγωνιστική της OBOS Ligaen
- Πέρσι συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε επίπεδο πρωταθλήματος και η Ράουφος μέτρησε δύο νίκες (4-1 και 1-2)
- Αποδόσεις
- Ανάλυση
- Εκτίμηση
- Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
Εταιρία | 1 | X | 2 | U 2.5 | O 2.5 | GG | NG |
---|
Facts Αγώνα

ΡΑΟΥΦΟΣ
Ρεπορτάζ
Στο Πρωτάθλημα παραμένει αήττητη, με δύο νίκες -και οι δύο με 3-2- και μία ισοπαλία (1-1 με την Μιοντάλεν), ωστόσο, μεσοβδόμαδα γνώρισε οδυνηρή ήττα (2-1) από την Στρόμεν, που της στερεί την παρουσία της στο υπόλοιπο του Κυπέλλου.
Στο τελευταίο παιχνίδι της για την OBOS Ligaen, απέναντι στην Ασάνε, βασίστηκε στις αντεπιθέσεις και δικαιώθηκε, γράφοντας το 3-0 από το 26′ μέχρι το 39′. Ωστόσο, είδε δύο βασικούς, έναν από την επίθεση, τον Έρλεντ Χούσταντ και έναν από την άμυνα, τον Ράσμους Μπόντε, να φεύγουν από τον αγωνιστικό χώρο πριν την ανάπαυλα με τραυματισμό.
Πήρε, έτσι, αναγκαστικά χρόνο συμμετοχής ο 17χρονος, Ελίας, Σέρουμ, ο οποίος στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.
Αν δεν ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς θα παλέψει και φέτος για τα πλέι οφ ανόδου, παρά τις αποχωρήσεις που μέτρησε το καλοκαίρι. Το «ισορρόπησε» αποκτώντας ποδοσφαιριστές με εμπειρία στην OBOS Ligaen, όπως οι Κρίστοφερ Χέι, Έρλεντ Χούσταντ και Νικολάι Φρέμσταντ.
Αγωνιστικά νέα
Δύο βασικά κομμάτια του παζλ, σε άμυνα και επίθεση, ο Μπόντε και ο Χούσταντ αντίστοιχα, είναι αμφίβολοι για τη σημερινή αναμέτρηση λόγω τραυματισμού.

ΕΓΚΕΡΣΟΥΝΤ
Ρεπορτάζ
Είναι η πιο θεαματική και ουσιαστική ταυτόχρονα ομάδα στο φετινό Πρωτάθλημα, αν και συνηθίζει να κάνει τα παιχνίδια της… θρίλερ. Μετά την ανατροπή από 0-2 σε 3-2 με την Μιοντάλεν, ήρθε ακόμη μία, πιο εντυπωσιακή, απέναντι στην Σκέϊντ.
Βρέθηκε να χάνει με 0-3 στο 40′, ωστόσο, δεν τα παράτησε και στο τέλος αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με τους τρεις βαθμούς. Μείωσε στο 42′ με τον Γιόνσον και αντεπιτέθηκε από το 61′ και μετά, παίρνοντας τη νίκη με τέρματα των Καπσκάρνο, Τζομπ και Σαλάμα. Μεσοβδόμαδα επικράτησε με 0-1 και της Γιερβ και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Κυπέλλου, σε παιχνίδι που παρατάχθηκε με οκτώ αλλαγές.
Ήταν μία από τις εκπλήξεις στο περσινό πρωτάθλημα και φαίνεται ότι συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε. Το μεγαλύτερο κομμάτι του κορμού της αποχώρησε, αλλά ο νέος προπονητής, Έντρε Φίντε, πρόλαβε να την «δέσει» σε μικρό χρονικό διάστημα.
ΡΑΟΥΦΟΣ - ΕΓΚΕΡΣΟΥΝΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Ειδικά στοιχήματα
Anytime scorer Κασπσκάρνο
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
Βαθμολογία
Θ | ΟΜΑΔΑ | Β | ΑΓ | Ν | Ι | Η | ΓΚΟΛ | +/- |
---|
Προηγούμενοι αγώνες

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|
Επόμενοι αγώνες

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|
Under / Over

GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|

GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
Goal / NoGoal

GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|

GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
Συνολικά Goal

0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|

0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|
Ημίχρονο/Τελικό

ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|

ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
Ακριβές σκορ

ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|

ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
Goals/15λεπτο

15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|

15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|
Παίκτες με περισσότερες κάρτες (κίτρινες / κόκκινες)

ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|
Παίκτες με περισσότερα goal

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|
Top Scorers

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|
H2H


ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|