ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

UCL
19:45
27.11

ΡΑΚΟΦ ΤΣΕΣΤΟΧΟΒΑ – ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ

Μόνο ήττες η Ραπίντ
1
X
2
Εκτίμηση
ΑΡΚΕΛΟΡ ΜΙΤΑΛ ΠΑΡΚ (11.600), ΣΟΣΝΟΒΙΕΤΣ
-1° C Αίθριος
  • Εκτίμηση
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση
  • Στατιστικά

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Εταιρία
1
X
2
U 2.5
O 2.5
GG
NG

ΡΑΚΟΦ ΤΣΕΣΤΟΧΟΒΑ - ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Kingbet Kingbet
Ώρα έναρξης: 19:45

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: G/G

Απόδοση: 1.78
stoiximan Παίξε νόμιμα

Η προηγούμενη επίσκεψη της Ραπίντ στην Πολωνία έφερε τη βαριά ήττα με 4-1 από τη Λεχ στην πρεμιέρα και τώρα δείχνει ξανά διατεθειμένη να ρισκάρει και να τα παίξει όλα για όλα. Η Ράκοβ πάντα θέλει πιο σετ παιχνίδι, όμως αν ανοίξει ο ρυθμός θα τα έχει τα θέματά της στην άμυνα. Κρατάμε το G/G στη stoiximan.

Bet builder

1Χ+Over 1,5 γκολ+Under 4,5 κάρτες

Ειδικά στοιχήματα

1 ημίχρονο ή τελικό

ΑΝΑΛΥΣΗ ΡΑΚΟΦ ΤΣΕΣΤΟΧΟΒΑ - ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ

Facts Αγώνα

  • Τέταρτη αγωνιστική της League Phase του Κόνφερενς Λιγκ, με τη συμμετοχή 36 ομάδων. Η Ράκοβ από την Πολωνία υποδέχεται τη Ραπίντ Βιέννης από την Αυστρία. Κάθε ομάδα θα δώσει από 6 ματς (3 εντός – 3 εκτός). Οι 8 πρώτες της τελικής κατάταξης περνάνε απευθείας στους «16», όσες τερματίσουν στις θέσεις 9-24 θα διεκδικήσουν την πρόκριση στα νοκ άουτ μέσα από διπλούς αγώνες, ενώ όσες τερματίσουν στις θέσεις 25-36 δεν συνεχίζουν στην Ευρώπη.
  • Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο ουδέτερο Σοσνόβιετς.
  • Θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους.
  • Η Ράκοβ έχει ήδη 5 βαθμούς, επίδοση που είναι η καλύτερη στην ιστορία της σε φάση ομίλων στην Ευρώπη.
  • Το αήττητο σερί της Ράκοβ στην Ευρώπη έχει φτάσει στα 6 παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων των προκριματικών, επίδοση που είναι η κορυφαία στην ιστορία της.
  • 4-1-2 ο απολογισμός της Ραπίντ κόντρα σε ομάδες από την Πολωνία. Τελευταία της επίσκεψη στη χώρα ήταν στην πρεμιέρα της φετινής League Phase, όπου και έχασε με 4-1 από τη Λεχ.
ΡΑΚΟΦ ΤΣΕΣΤΟΧΟΒΑ
Ρεπορτάζ

Έκανε καλή εμφάνιση η Ράκοβ την προηγούμενη αγωνιστική και έφυγε με ισοπαλία 0-0 από την έδρα της Σπάρτα Πράγας, σε πολύ δύσκολη έξοδο. Σταθερή αμυντικά, είχε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια, το μόνο που της έλειψε ήταν το γκολ, αλλά το αποτέλεσμα κρίνεται θετικό.

Ήταν σε καλή κατάσταση πριν τη διακοπή η Ράκοβ, αλλά έδειξε ότι επηρεάστηκε αρνητικά από αυτήν, καθώς έκανε πολύ κακή εμφάνιση στην επιστροφή της στις υποχρεώσεις. Υποδέχθηκε την Πιαστ, έκανε μεγάλα λάθη αμυντικά, στα οποία δεν μας έχει συνηθίσει, και ηττήθηκε δίκαια με 3-1, βλέποντας την ανοδική της πορεία να σταματάει.

Μπορεί να δίνει τα ευρωπαϊκά ματς σε ουδέτερο στάδιο η Ράκοβ, καθώς το δικό της δεν πληροί τις προϋποθέσεις, αλλά δεν έχει δείξει να επηρεάζεται τόσο από αυτό. Μόλις 1 γκολ έχει δεχθεί φέτος στη League Phase και δεν πρόκειται να αλλάξει τώρα τακτική: η προτεραιότητα θα δοθεί στην καλή αμυντική λειτουργία.

Αγωνιστικά Νέα

Σταθερά εκτός δράσης παραμένουν οι Άρσενιτς (αμυντικός), Οτένιο (ακραίος) και Κοτσέργκιν (μέσος), ενώ δεν αναμένεται να προλάβουν ούτε οι Μόσορ (αμυντικός), Σίλβα (μέσος).

ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ
Ρεπορτάζ

Συνεχίζει να είναι ασταθής και το ματς με την Γκράτσερ ήταν ένα ακόμα κακό παιχνίδι για την ίδια. Γκολ δεν βρήκε στο καλό της πρώτο ημίχρονο, μπήκε πολύ μουδιασμένα στην επανάληψη, με πέναλτι βρέθηκε πίσω στο σκορ και παρά την ισοφάριση του Κάρα (74’) με περίτεχνο τακουνάκι, τα έκανε μαντάρα. Όχι απλώς δεν κέρδισε, αλλά έχασε κιόλας, πληρώνοντας τις αργές αντιδράσεις άμυνας και τερματοφύλακα στο 84’ για το τελικό 1-2.

Το φανταχτερό ξεκίνημα της Ραπίντ ανήκει για τα καλά στο παρελθόν. Έχασε τη φούρια της στο πρωτάθλημα, από πρώτη βρέθηκε δεύτερη και στο -1, πάλι καλά να λέει, αφού οι γκέλες της είναι πολλές και η εικόνα της επιεικώς μέτρια. Χωρίς νίκη στις δύο τελευταίες αγωνιστικές (0-1-1), με τον Πίτερ Στέγκερ να ψάχνει λύσεις για τη βελτίωση της ομάδας του.

Εκεί που όλα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο, είναι στο Κόνφερενς Λιγκ. Με 3/3 ήττες και απόδοση απογοητευτική, η Ραπίντ έχει πιάσει πάτο κυριολεκτικά. Ουραγός και με χειρότερη διαφορά τερμάτων από ομάδες όπως η Χάμρουν και η Σλόβαν Μπρατισλάβας, μόνο με θαύμα θα ελπίζει σε είσοδο στην πρώτη 24αδα. Θεωρητικά πιο βατό το πρόγραμμα στη συνέχεια με αντιπάλους την Ομόνοια και τη Ζρινιέσκι, αλλά οι «πράσινοι» δεν πείθουν εκτός συνόρων και ενώ πέρυσι έφτασαν ως τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Αγωνιστικά Νέα

Πλήγμα η απουσία του Εμπουί (επιθετικός) το τελευταίο διάστημα, σταθερά εκτός οι Μαρσελίν (αμυντικός), Μπίσοφ (επιθετικός), Μπόρκεϊτ (μέσος), Σέλερ (αμυντικός) και Στρουντζ (εξτρέμ), μεγάλο κέρδος η επιστροφή του Νταλ, που πήρε χρόνο συμμετοχής την Κυριακή και σιγά-σιγά θα πάρει ξανά τον πρωταγωνιστικό ρόλο που είχε πριν τραυματιστεί.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Casino