Ανάλυση Αγώνα
- 
                                            Εκτίμηση
 - 
                                        Αποδόσεις
 - 
                                        Ανάλυση
 - 
                                            Στατιστικά
 
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ - ΓΡΑΝΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Η Ράγιο κρατάει τις τύχες στα χέρια της, γνωρίζοντας ότι με νίκη σήμερα είναι πολύ κοντά στην επίτευξη της παραμονής. Ιδανικός αντίπαλος η Γρανάδα, που υποβιβάστηκε Σάββατο και ταξίδεψε στη Μαδρίτη απλά για να βγάλει την υποχρέωση. Στο 1.60 ο άσος της Bet365, στο 2.00 αν το ρισκάρει κανείς μαζί με το Over 1.5 γκολ.
Ειδικά στοιχήματα
Ράγιο Βαγιεκάνο Over 7.5 προσπάθειες στην εστία
ΑΝΑΛΥΣΗ ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ - ΓΡΑΝΑΔΑ
Facts Αγώνα
- Α’ Γύρος: Γρανάδα – Βαγιεκάνο 0-2
 - 10-1-1 η συνολική μεταξύ τους παράδοση στο Βαγιέκας.
 
Δείτε τα προγνωστικά Ισπανία
Ανάμικτα συναισθήματα από το εκτός έδρας 0-0 της Κυριακής απέναντι στη Βαλένθια. Αφενός δεν έχασε, αφετέρου δεν πήρε αυτό που άξιζε, καθώς ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Σε όλες τις ευκαιρίες της πάντως έπεσε πάνω στον εντυπωσιακό αντίπαλο γκολκίπερ Μαμαρντασβίλι…
Τρεις αγωνιστικές μακριά από τα «τρίποντα» η Ράγιο, που συνεχίζει να προβληματίζει με την επιθετική δυστοκία της. Είναι χαρακτηριστικό ότι μετράει επτά Under 2.5 στα εννιά τελευταία παιχνίδια της, ενώ στα έξι πιο πρόσφατα σκόραρε μονάχα στο ένα, το εντός έδρας 2-1 επί της Οσασούνα.
Αυτή τη στιγμή είναι στο +5 από την Κάντιθ, το οποίο την «υποχρεώνει» να ψάξει τουλάχιστον μία νίκη ακόμα. Επίσης, το πιο βατό ματς που της απομένει είναι ξεκάθαρα το σημερινό, αφού ακολουθούν η Μπαρτσελόνα την Κυριακή στην Καταλονία και η Αθλέτικ Μπιλμπάο την ερχόμενη εβδομάδα στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής.
Απαντες στη διάθεση του νεαρού προπονητή Ίνιγο Πέρεθ, που αλλάζει συνεχώς πρόσωπα μπροστά, μπας και βρει λύσεις στο επιθετικό πρόβλημα.
Λίγες ώρες μετά τον οριστικό υποβιβασμό της στη Σεγούντα, υποδέχτηκε και ηττήθηκε με το βαρύ 0-4 (38’, 45’, 49’, 58’) από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Παρά την κακή ψυχολογία, μπήκε δυνατά στο ματς και έφτιαξε φάσεις, όμως δεν μπόρεσε να τις μετουσιώσει σε κάποιο γκολ και «τιμωρήθηκε» από έναν πέρα για πέρα κυνικό αντίπαλο.
Δεύτερη σερί ήττα και τρίτο διαδοχικό Over 2.5 για τους Ανδαλουσιανούς, που έκαναν μία ύστατη προσπάθεια τον τελευταίο μήνα, αλλά δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν το μοιραίο.
«Η ομάδα δεν πρόκειται να τα παρατήσει, θα είμαστε ένας αξιοπρεπής αντίπαλος. Στόχος είναι να κλείσουμε τη χρονιά όσο καλύτερα γίνεται», το σχόλιο του προπονητή Σαντοβάλ. Η Γρανάδα έχει ρυθμιστικό ρόλο πλέον, αφού μετά τη Ράγιο Βαγιεκάνο, την Κυριακή φιλοξενεί τη Θέλτα, που επίσης μάχεται για την παραμονή της στην κατηγορία.
Γυρίζει από τιμωρία μιας αγωνιστικής ο Ρούμπιο (στόπερ, 16/1). Δεύτερο έξω ο Πουέρτας (εξτρέμ, 26/0), πρώτο οι Καμίλ Γιόζβιακ (εξτρέμ, 11/0) και Μίρτο Ουζούνι (φορ, 34/11).