- Πέμπτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες. Η Πενιαρόλ από την Ουρουγουάη αντιμετωπίζει την Ολίμπια από την Παραγουάη. Κάθε ομάδα θα παίξει με τις υπόλοιπες τρεις του ομίλου εντός και εκτός έδρας. Οι πρώτοι δύο προκρίνονται στη φάση των «16», ενώ οι τρίτοι πάνε στα πλέι οφ του Κόπα Σουνταμερικάνα.
- Κριτήρια ισοβαθμίας: 1) Πόντοι, 2) Διαφορά τερμάτων, 3) Καλύτερη επίθεση, 4) Καλύτερη επίθεση εκτός έδρας, 5) Κατάταξη CONMEBOL.
- Οι έξι στις επτά πιο πρόσφατες συγκρούσεις τους έληξαν με Under 2,5.
- Στην 3η αγωνιστική: Ολίμπια – Πενιαρόλ 0-0
- Το παιχνίδι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, αφού η Πενιαρόλ κουβαλάει τιμωρία από πέρσι.
- Αποδόσεις
- Ανάλυση
- Εκτίμηση
- Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
Εταιρία | 1 | X | 2 | U 2.5 | O 2.5 | GG | NG |
---|
ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΕΝΙΑΡΟΛ - ΟΛΙΜΠΙΑ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ
Facts Αγώνα

ΠΕΝΙΑΡΟΛ
Ρεπορτάζ
Το εκτός έδρας 3-0 επί της Σαν Αντόνιο Μπούλο Μπούλο την φέρνει σε θέση ισχύος όσον αφορά την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης. Δεν ήταν πάντως τόσο εύκολη η νίκη όσο δείχνει το τελικό σκορ, αφού μέχρι το 75’ το ματς ήταν ακόμα 0-0. Τότε άνοιξε το σκορ, ενώ τα άλλα δύο γκολ ήρθαν στις καθυστερήσεις. Εάν κερδίσει και σήμερα και παράλληλα ηττηθεί η Σαν Αντόνιο στην Αργεντινή από τη Βέλεζ (παίζουν την ίδια ώρα), θα εξασφαλίσει από αυτή την αγωνιστική την πρόκριση.
Στο πρωτάθλημα Ουρουγουάης βρίσκεται στην 5η θέση μετά από δεκατέσσερις αγωνιστικές, ενώ δεν είχε παιχνίδι το περασμένο Σαβ/κο. Πάντως πρέπει να σημειωθεί ότι μετρά πέντε σερί τρίποντα, ενώ αν συμπεριλάβουμε όλες τις διοργανώσεις «τρέχει» αήττητο οκτώ αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις (7-1-0).
Το προσεχές Σάββατο θα υποδεχτεί την Τόρκε, ενώ θα ολοκληρώσει τον όμιλο του Λιμπερταδόρες τη μεθεπόμενη Πέμπτη υποδεχόμενη τη Βέλες.
Αγωνιστικά νέα
Θα παραταχθεί κατά πάσα πιθανότητα με την ίδια ενδεκάδα που ξεκίνησε στο ματς της Βολιβίας.
(4-4-2): Ντε Αμόρες – Μιλάνς, Ερέρα, Κοέγιο, Ολιβέρα – Ροντρίγκο Πέρες, Ιγνάσιο Σόσα, Ουμπιέρες, Λεονάρντο Φερνάντες – Χάιμε Μπάες, Μάξι Σιλβέρα.

ΟΛΙΜΠΙΑ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ
Ρεπορτάζ
Προέρχεται από το απογοητευτικό εντός έδρας 0-3 από τη Χενεράλ Καμπαγιέρο για το πρωτάθλημα Παραγουάης και λογικά ξεχνά κάθε σκέψη για τίτλο, αφού απέχει επτά πόντους από την πρωτοπόρο Λιμπερτάδ, με μόλις τέσσερις αγωνιστικές να υπολείπονται. Παράλληλα, πήρε τέλος και αήττητο επτά αναμετρήσεων που διατηρούσε σε όλες τις διοργανώσεις (3-4-0).
Στον όμιλο του Λιμπερταδόρες απέσπασε την περασμένη αγωνιστική εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 από τη Βέλες στην Αργεντινή. Δέχτηκε πρώτη γκολ στο 33’ και ισοφάρισε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τον μέσο Ούγκο Φερνάντες. Παραμένει όμως χωρίς νίκη στον όμιλο και με τους μόλις δύο βαθμούς που έχει συγκεντρώσει είναι με το ενάμισι πόδι εκτός συνέχειας. Πλέον χρειάζεται 2/2 νίκες και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να συνεχίσει τη φετινή διεθνή περιπέτειά της.
Την ερχόμενη Κυριακή θα φιλοξενηθεί από την Ντος ντε Μάγιο, ενώ θα ολοκληρώσει τον όμιλο του Λιμπερταδόρες τη μεθεπόμενη Πέμπτη υποδεχόμενη τη Σαν Αντόνιο Μπούλο Μπούλο.
Αγωνιστικά νέα
Δεν αναφέρονται αγωνιστικά προβλήματα και θα παραταχθεί πλήρης.
(4-4-2): Γκαστόν Ολιβέιρα – Ρόμπερτ Ρόχας, Αλφόνσο, Λισάνδρο Λόπες, Ζαμπάλα – Ρέδες, Χαβιέ Ντομίνγκες, Άλεξ Φράνκο, Ιβάν Λεγκισαμόν – Λουίς Αμπρέου, Νταρίο Μπενεντέτο.
ΠΕΝΙΑΡΟΛ - ΟΛΙΜΠΙΑ ΑΣΟΥΝΣΙΟΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
Βαθμολογία
Θ | ΟΜΑΔΑ | Β | ΑΓ | Ν | Ι | Η | ΓΚΟΛ | +/- |
---|
Προηγούμενοι αγώνες

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|
Επόμενοι αγώνες

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|
Under / Over

GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|

GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
Goal / NoGoal

GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|

GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
Συνολικά Goal

0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|

0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|
Ημίχρονο/Τελικό

ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|

ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
Ακριβές σκορ

ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|

ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
Goals/15λεπτο

15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|

15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|
Παίκτες με περισσότερες κάρτες (κίτρινες / κόκκινες)

ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|
Παίκτες με περισσότερα goal

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|
Top Scorers

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|
H2H


ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|