Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΦΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Σε τελείως διαφορετικό μομέντουμ οι δύο ομάδες, στο καλύτερο φετινό του ο ΟΦΗ, στο χειρότερο φετινό του ο Παναιτωλικός. Πρώτο κρατούμενο. Χωρίς επιθετικούς ταξίδεψαν οι Κρητικοί, σημαντικές οι επιστροφές των Αγρινιωτών, οι οποίοι όμως δεν «γράφουν» με τίποτα το τελευταίο διάστημα, την ώρα που οι νησιώτες δεν δέχονται γκολ. Δεύτερο κρατούμενο. Έχει λογική το under 2,5 (σε τιμή οριακού φαβορί), κατά τι καλύτερα πληρώνει η συνδυαστική αγορά του 1Χ της Stoiximan με το Under 3,5.
Bet builder
Under 1,5 στο α’ ημίχρονο + Under 6,5 κίτρινες κάρτες
Ειδικά στοιχήματα
Μπουζούκης Over 0,5 τελικές στην εστία
ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΦΗ
Facts Αγώνα
- Α’ ΓΥΡΟΣ: ΟΦΗ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-2
- 23-9-20 υπέρ του ΟΦΗ η συνολική παράδοση στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων, 14-4-7 υπέρ του Παναιτωλικού αυτή των αναμετρήσεων που έχουν γίνει στο Αγρίνιο (12-3-10 και 7-1-3 μετράνε οι Αγρινιώτες αντίστοιχα στο πρωτάθλημα).
- Τα 15/21 των τελευταίων παιχνιδιών των δύο ομάδων ήταν Over 2,5 στο κουπόνι ΟΠΑΠ.
- Στα 11 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια για το πρωτάθλημα (είτε στην Κρήτη είτε στο Αγρίνιο), μόλις 1 φορά νίκησε η ομάδα που ήταν γηπεδούχος.
- Τρεις σερί εντός έδρας ήττες έχει ο Παναιτωλικός (από Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό). Αντίστοιχη επίδοση είχε και τον Οκτώβριο του 2022. Τότε, στο τέταρτο κατά σειρά ματς έφερε 0-0 με τον Λεβαδειακό. Σημειώστε ότι 4 σερί ήττες στο Αγρίνιο έχει να υποστεί από τον Οκτώβριο του 2021, έχοντας χάσει από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΟΦΗ και Ολυμπιακό.
- Στα 18 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του, μόλις 1 φορά έχει φέρει ισοπαλία ο Παναιτωλικός.
- Δεκαπέντε φορές έχει αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό ο Μίλαν Ράσταβατς, 7 νίκες, 7 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα ο απολογισμός του.
- Ο ΟΦΗ δεν έχει δεχτεί γκολ στα 4 τελευταία ματς πρωταθλήματος, επίδοση που είχε επαναλάβει και τον Γενάρη του 2023. Τότε, στο πέμπτο κατά σειρά παιχνίδι ηττήθηκε 2-1 από τον Ολυμπιακό.
- Σε όλο το περσινό πρωτάθλημα (κανονική περίοδος και πλέι άουτ), ο ΟΦΗ δεν είχε νίκη εκτός έδρας. Φέτος, μετράει ήδη 4 στα προγνωστικά στοιχήματος.
Δείτε τα προγνωστικά Ελλάδα
Μέτριο το α’ ημίχρονο στην Τρίπολη, λίγες φάσεις, οι περισσότερες (και καλύτερες) για τους Αγρινιώτες, στην ανάπαυλα όμως 0-0. Με τη σέντρα στο β’, τα δεδομένα και η εικόνα άλλαξαν: ο Αστέρας προηγήθηκε, το παιχνίδι «φούντωσε» έκτοτε, από τη στιγμή όμως που οι Αρκάδες έκαναν γρήγορα σχετικά το 2-0 (60’), το ματς τελείωσε και έκτοτε ουσιαστικά – χωρίς αντίδραση από τον Παναιτωλικό – «έσβησε» (0-2).
Συνεχίζεται λοιπόν το αρνητικό σερί του: 4 αγωνιστικές χωρίς νίκη, 1 βαθμός στο σακούλι σε αυτό το διάστημα και μηδέν γκολ (έχουν πετύχει μόνο 1 στις 5 τελευταίες αγωνιστικές, στη μόνη νίκη σε αυτό το διάστημα, στο διπλό στη Λαμία), ενώ η ήττα στην Τρίπολη ήταν η δεύτερη μόλις στις 16 τελευταίες εξόδους τους.
Όλα δείχνουν ντεφορμάρισμα. Και αν αυτό δεν στοιχειοθετείται με την εικόνα, τότε είναι προφανές πως τα αποτελέσματα δεν είναι ανάλογα του ξεκινήματος των γηπεδούχων. Αυτονόητη στις αναλύσεις στοιχήματος η βαθμολογική επίπτωση, με τον Παναιτωλικό να πέφτει πλέον στα όρια της οκτάδας, όντας στον πόντο από τον 9ο Ατρόμητο.
Αποθεραπεύτηκε και επέστρεψε στην αποστολή ο Λιάβας (μεσοαμυντικός/κάπτεν, 15/1), τιμωρημένος είναι ο Παντελάκης (στόπερ, 15/1), εξέτισαν οι Πέρες (χαφ, 16/0), Μπελεβώνης (χαφ, 16/1), γύρισαν ύστερα από καιρό έχοντας ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους και οι Μλάντεν (στόπερ, 9/0), Ντίας (επ., 10/1), παραμένει με τις… βαλίτσες στο χέρι και συνεπώς εκτός για δεύτερη σερί αγωνιστική ο Τορεχόν (αρ. μπακ, 15/0), μακροχρόνια – και ανεπαίσθητη – η απουσία του Τσελίκοβιτς (στόπερ/αμ. χαφ, 1/0).
Θέμα… μεταφυσικής το πώς το α’ ημίχρονο της φιλοξενίας του Λεβαδειακού έμεινε στο 0-0. Αναρίθμητες οι τελικές, εκατέρωθεν οι μεγάλες ευκαιρίες, 2 δοκάρια από τους «πράσινους», γκολ όμως, δεν ήρθε από πουθενά. Στο β’, αναμενόμενα, ο ρυθμός και το επίπεδο δημιουργίας μειώθηκαν, ευκαιρίες παρά ταύτα υπήρχαν (από μία εκατέρωθεν), γκολ όμως και πάλι, όχι.
Έτσι τερματίστηκε το καλύτερο φετινό νικηφόρο σερί των Κρητικών, 4 παιχνιδιών σε όλες τις διοργανώσεις. Από την άλλη, αισίως συμπλήρωσαν αήττητο 6 παιχνιδιών στο πρόγραμμα tv, εκ των οποίων τα 4 στο πρωτάθλημα, διάστημα μάλιστα κατά το οποίο δεν έχουν δεχτεί γκολ. Έχασαν μεν την ευκαιρία να πλησιάσουν στο -2 από την 5η θέση, για πρώτη φορά όμως φέτος έχουν βρεθεί σε απόσταση βολής από εκεί (και τον Άρη), κάτι που πιστοποιεί και την καλή κατάστασή τους το τελευταίο διάστημα.
Και παράλληλα την εναλλακτική στην ιεράρχηση των στόχων, αφού πέραν του πολύ μεγάλου φετινού, το Κύπελλο δηλαδή (στα ημιτελικά αντιμετωπίζουν τον Αστέρα Τρίπολης), υπάρχει πλέον ορθάνοιχτη και η διεκδίκηση της 5ης θέσης, η οποία ανάλογα με την έκβαση του Κυπέλλου, μπορεί να δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Χωρίς επιθετικούς ταξίδεψαν οι νησιώτες, καθώς τιμωρημένος είναι ο Γιουνγκ (φορ, 17/3), ενώ απώλεια της τελευταίας στιγμής προέκυψε και με τον Σαλσέδο (φορ, 12/3). Από εκεί και πέρα, εξέτισε ο Καραχάλιος (αμ. χαφ, 16/1), νοκ-άουτ τέθηκε και ο Χριστόπουλος (στόπερ, 7/0), παραμένει ο Ριέρα (εξτρέμ, 13/1), μακροχρόνια απουσιάζει ο Μπαΐνοβιτς (χαφ, 8/1).