Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΟΣ - FC ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Η πρόσφατη παράδοση του γειτονικού ντέρμπι ευνοεί τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι ωστόσο ζορίζονται έντονα τους τελευταίους μήνες, ειδικά μακριά από το «Γιαν Λάουερς». Η Ος, αντίθετα, είναι βελτιωμένη αγωνιστικά και πιο «πεινασμένη». Θα κινηθούμε, λοιπόν, προς τα αριστερά, με το σετ αποδόσεων στη Novibet να επιτρέπει την κάλυψη στην ισοπαλία.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΣ - FC ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ
Facts Αγώνα
Α’ ΓΥΡΟΣ: ΦΚ Αϊντχόφεν – Ος 0-0
- Γειτονικό ντέρμπι της Βόρειας Βραβάντης.
- Η Ος πήρε τη νίκη μόνο σε 1/9 τελευταίες μεταξύ τους συναντήσεις, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (1-3-5). Οι 4/6 πιο πρόσφατες, που διεξήχθησαν στο γήπεδό της, ολοκληρώθηκαν με «2-3 γκολ».
Δεν κατάφερε να συμπληρώσει για πρώτη φορά φέτος 3 διαδοχικές νίκες, γνωρίζοντας την ήττα στο Φένλο. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και ορισμένες αξιόλογες στιγμές στο πρώτο 45λεπτο, αλλά δεν βρήκαν το γκολ και στην επανάληψη οι χώροι περιορίστηκαν. Παρ’ όλα αυτά, το μακρινό σουτ του Σιέρα (66’) έλυσε τον «γόρδιο δεσμό», πριν το τρίποντο «κλειδωθεί» οριστικά με την ασίστ του βραχύσωμου μεσοεπιθετικού στον Ντούσμπερχ (89’).
Το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, όμως δεν αναιρεί σε καμία περίπτωση τη βελτίωση που έχει παρουσιάσει η Ος τους τελευταίους μήνες (6-0-5). Το συγκρότημα του Ρουντ Μπρόοντ, βοηθούμενη και από ορισμένες προσθήκες, μοιάζει πλέον πιο ανταγωνιστικό και έχει βγει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Θέλει να κλείσει με θετικό πρόσημο τη σεζόν και στο γειτονικό ντέρμπι που ακολουθεί θα προσπαθήσει να διαψεύσει την πρόσφατη παράδοση.
Αναμένονται και πάλι εκτός ο στόπερ Χέρτσεν (1/0), ο χαφ Ντέκερ (4/0) και οι μεσοεπιθετικοί Ερνάντες (16/1), Κάιπερς (15/0).
Η επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα ήρθε με την εντός έδρας ήττα από την Καμπούρ (0-3). Μπορεί να απείλησε πρώτη με την κεφαλιά του Κιοκτσού (20’), όμως λίγο αργότερα δέχθηκε εκείνη το γκολ (Σμιτ 26’) και δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Το 2ο τέρμα των αντιπάλων ήρθε λίγο πριν ανάπαυλα (Μπαλκ 42’) και στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι, με τον Φαν Κάαμ (72’) να διαμορφώνει το τελικό σκορ.
Βυθισμένη στη μετριότητα παραμένει τους τελευταίους μήνες η ΦΚ Αϊντχόφεν, που είχε φανεί πιο ανταγωνιστική τα προηγούμενα χρόνια. Κερδίζοντας μόνο 1/13 τελευταία ματς (1-6-6), έχει χάσει κάθε ελπίδα για να προλάβει τα πλέι οφ και στις αγωνιστικές που απομένουν καλείται να βελτιώσει την εικόνα της και ν’ ανέβει βαθμολογικά. Πήρε τη νίκη μόνο σε 1/10 τελευταία ταξίδια (1-5-4) και σε κανένα από τα 6 πιο πρόσφατα (0-4-2). Ευνοϊκή, τουλάχιστον, η παράδοση στο τοπικό ντέρμπι με την Ος (5-3-1).
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ο καταρτισμός της αποστολής των φιλοξενούμενων. Μακροχρόνιες οι απουσίες τους.