
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΟΜΟΝΟΙΑ - ARAZ PFK ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Δεν πιστεύουμε πως η Αράζ θα βάλει δύσκολα στην Ομόνοια. Αν δεν καταφέρουν οι Αζέροι να βρουν δίχτυα στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, η υπόθεση-πρόκριση θα έχει κλείσει. Θεωρούμε επίσης πως η Ομόνοια έκανε την «επίδειξη» που ήθελε στο πρώτο παιχνίδι και δεν έχει λόγο να… βιαστεί. Ως εκ τούτου, επιλέγουμε το Under 2,5 σε απόδοση 2.10 από το Pamestoixima.gr.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΜΟΝΟΙΑ - ARAZ PFK
Facts Αγώνα
- Αγώνας ρεβάνς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.
- Η Ομόνοια από την Κύπρο υποδέχεται την Αράζ από το Αζερμπαϊτζάν στο κουπόνι οπαπ.
- Στο πρώτο ματς η Ομόνοια επικράτησε 4-0 της Αράζ. Σε περίπτωση που το συνολικό σκορ είναι ισόπαλο μετά τα δύο 90λεπτα, το ματς θα οδηγηθεί στην παράταση και, εφόσον χρειαστεί, στα πέναλτι.
- Ο νικητής της σειράς συνεχίζει στα πλέι οφ της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του ζευγαριού Βολφσμπέργκερ – ΠΑΟΚ (0-0), ενώ ο χαμένος μένει εκτός Ευρώπης.
- Χωρίς ήττα εντός έδρας η Ομόνοια στα τελευταία 14 παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις (10 νίκες 4 ισοπαλίες).
- Under 2,5 στα 11 από τα 12 τελευταία παιχνίδια της Αράζ για τη σεζόν 2024-25.
Δες εδώ τις καλύτερες στοιχηματικές προσφορές*🏷️

Μετά την εμφατική πρόκριση επί της Τορπέντο Κουταΐσι (5-0), διέλυσε την Αράζ στο πρώτο παιχνίδι του 3ου προκριματικού γύρου του Κόνφερενς Λιγκ. Με δεύτερο διαδοχικό 4-0 στην Ευρώπη, η κυπριακή ομάδα περιμένει τον ηττημένο του Βολφσμπέργκερ – ΠΑΟΚ και υποδέχεται τους Αζέρους στη ρεβάνς σε ένα ματς διαδικαστικού χαρακτήρα.
Στο παιχνίδι του Αζερμπαϊτζάν προηγήθηκε με τον Λοΐζου στο 13’ και έκανε το 2-0 με τον ίδιο παίκτη στο 22’. Στο 2ο ημίχρονο, πρωταγωνιστής αναδείχθηκε ο Γιόβετιτς (πρώην Ολυμπιακού). Μοίρασε την ασίστ στον Εουάντρο στο 55’ και πήρε την μπάλα από τον Βραζιλιάνο και σκόρερ του τρίτου γκολ για να διαμορφώσει το τελικό 4-0 στο 58’.
Η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ είναι με το ένα πόδι σε τελική φάση ευρωπαϊκού Κυπέλλου για 4η φορά τα τελευταία 5 χρόνια. Μάλιστα, διανύει πολύ καλή περίοδο, αφού το 2024-25 έφτασε στην ενδιάμεση φάση του Κόνφερενς Λιγκ, στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διάκριση στην ιστορία της.
Όλοι οκ ενόψει της ρεβάνς με την Αράζ για την Ομόνοια.

Απέκλεισε τον Άρη στο ευρωπαϊκό της ντεμπούτο στο πρόγραμμα αγώνων και έδειξε πως είναι μία μάχιμη ομάδα, που μπορεί με την ποιότητα και το πάθος της να «κρύβει» την απειρία της στη διοργάνωση. Αυτό όμως δεν επιβεβαιώθηκε απέναντι στην Ομόνοια, που τη διέσυρε στην έδρα της με 4-0.
Δεν πήγε τίποτα καλά στη «Dalga Arena». Η Αράζ δεν κατάφερε να δημιουργήσει κλασικές ευκαιρίες, απειλώντας… παθητικά. Η αδράνεια στην άμυνά της φάνηκε αρκετά, σε συνδυασμό με την απίθανη αποτελεσματικότητα της Ομόνοιας. Γκολ στο 12’ και στο 22’ «σόκαραν» τους Αζέρους και αυτά στο 55’ και στο 58’ τους… τελείωσαν.
Το σύνολο του Ελμάρ Μπάκσιεφ ταξίδεψε στην Κύπρο πιστεύοντας στο «θαύμα», όπως δήλωσε και ο Μπολί (εξτρέμ), που τραυματίστηκε στο πρώτο παιχνίδι και η συμμετοχή του παραμένει αμφίβολη. Αναλυτικά είπε: «Θα δούμε τι θα γίνει στην Κύπρο, αλλά πιστεύω ότι θα παλέψουμε σκληρά. Ελπίζω η ομάδα να αποδώσει καλύτερα. Πιστεύουμε σε μια ανατροπή. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά πρέπει να το πιστεύουμε. Θα προετοιμαστούμε καλά για τον αγώνα και μετά θα δούμε τι θα γίνει».
Δεν υπάρχει κάποια αξιοσημείωτη απουσία για την Αράζ, εκτός του Μπολί (εξτρέμ), που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού, αλλά δεν είναι σίγουρο αν θα αγωνιστεί.