Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ - ΖΡΙΝΣΚΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Η Ντινάμο πάντα βρίσκει τον τρόπο να απογοητεύει από πέρυσι στην Ευρώπη, ακόμα κι όταν αντιμετωπίζει κατώτερους αντιπάλους. Κάπως έτσι βρίσκεται σχετικά ψηλά ο άσος, αλλά και πάλι δεν έχει αξία. Προτιμότερο είναι το ποντάρισμα στα τέρματα, με το σύνολο για «2-3» να μας καλύπτει στη winmasters.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ - ΖΡΙΝΣΚΙ
Facts Αγώνα
- Τρίτη αγωνιστική της League Phase του Κόνφερενς Λιγκ, με τη συμμετοχή 36 ομάδων. Η Ντινάμο Κιέβου από την Ουκρανία υποδέχεται τη Ζρίνσκι από τη Βοσνία. Κάθε ομάδα θα δώσει από 6 ματς (3 εντός – 3 εκτός). Οι 8 πρώτες της τελικής κατάταξης περνάνε απευθείας στους «16», όσες τερματίσουν στις θέσεις 9-24 θα διεκδικήσουν την πρόκριση στα νοκ άουτ μέσα από διπλούς αγώνες, ενώ όσες τερματίσουν στις θέσεις 25-36 δεν συνεχίζουν στην Ευρώπη.
- Θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους.
- Το ματς θα διεξαχθεί στο ουδέτερο Λούμπλιν της Πολωνίας.
- Η Ντινάμο έχει χάσει τα 20 από τα 24 τελευταία ευρωπαϊκά της παιχνίδια (εξαιρουμένων των προκριματικών). Δεν σκόραρε καν στα 17 από αυτά.
- Η Ντινάμο κινδυνεύει να ξεκινήσει φάση ομίλων στην Ευρώπη με 3 ήττες και 0 μηδέν για 3η διαδοχική σεζόν.
- Η Ντινάμο έχει κάνει μόλις 1 τελική προσπάθεια εντός εστίας στη διοργάνωση, επίδοση που είναι η χειρότερη από όλες τις ομάδες.
- Μία ήττα στα τελευταία 14 παιχνίδια της Ζρίνσκι σε όλες τις διοργανώσεις.
- Οι δυο ομάδες συναντώνται απόψε για πρώτη φορά στην ιστορία τους.
Γνώρισε ακόμα μία ήττα στην Ευρώπη, χάνοντας με 3-0 εκτός έδρας από τη Σάμσουνσπορ με κατεβασμένα τα χέρια. Συνεχίζεται, λοιπόν, η πτωτική πορεία εκτός των συνόρων για την Ντινάμο Κιέβου και, όπως συνέβη και πέρυσι στο Γιουρόπα Λιγκ, έτσι και φέτος ψάχνει ακόμα το πρώτο της γκολ στη League Phase…
Τα προβλήματα είναι γνωστά και έχουν να κάνουν περισσότερο με την ποιότητα, αλλά και με το γεγονός ότι πάντα προσπαθεί για την κορυφή στο πρωτάθλημα, καθώς μόνο έτσι μπορεί να ελπίζει στα χρήματα του Τσάμπιονς Λιγκ. Εντός των συνόρων τα πράγματα είναι ελάχιστα καλύτεραγ για την Ντινάμο Κιέβου.
Κέρδισε μεν με 2-1 εντός έδρας τη Σαχτάρ, παίρνοντας την πρόκριση στο Κύπελλο, αλλά στη συνέχεια έχασε το ντέρμπι με 3-1 εκτός έδρας για το πρωτάθλημα, μένοντας μακριά από την κορυφή. Κακή η εμφάνιση στη δεύτερη περίπτωση και πάλι καλά που το σκορ δεν ήταν μεγαλύτερο. Ο Σοβκόβσκι παραμένει στη θέση του στον πάγκο της Ντινάμο Κιέβου μόνο και μόνο επειδή είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί κάποια άλλη αξιόπιστη λύση αυτή τη στιγμή. Πολλά τα προβλήματα, ειδικά αμυντικά.
Μοναδική απουσία παραμένει εκείνη του Μπίλοβαρ (αμυντικός), εκτός ευρωπαϊκής λίστας έχει μείνει ο Ντιαλό (φορ), ενώ αναμένεται να ξεκινήσει ο Βολόσιν (εξτρέμ).
Μπορεί να έχασε από την Μάιντς στο προηγούμενο παιχνίδι αλλά σίγουρα έφυγε από τη Γερμανία με χαμόγελο λόγω της εμφάνισής της (1-0).
Η Ζρίνσκι μπήκε καλά στο ματς, δέχτηκε όμως το γκολ μόλις στο 24′. Από εκεί και πέρα προσπάθησε να πιέσει αλλά στο 37′ έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Σάβιτς και, όπως ήταν λογικό, τα πράγματα πήραν άλλη τροπή. Η Μάιντς ήλεγξε τον ρυθμό, παρόλα αυτά δεν μπόρεσε να πετύχει δεύτερο τέρμα.
Πέρυσι ήταν εξαιρετική στο πρωτάθλημα αλλά είχε να διαχειριστεί μόνο αυτό. Φέτος συνεχίζει εντός συνόρων από εκεί που σταμάτησε πέρυσι όμως έχει στο μυαλό της και την Ευρώπη. Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός έδρας στη διοργάνωση, συγκυρία αρκετά δύσκολη αλλά αναμφίβολα η ποιότητα υπάρχει στο ρόστερ της.
Πλην του Ίγκορ Σάβιτς (μέσος), που όπως είπαμε αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο περασμένο ματς, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση του Στίματς.