- Η Βίλεμ έχασε μόνο 1/10 τελευταίες συναντήσεις τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης (6-3-1 με 5 διαδοχικές νίκες).
Δείτε τα προγνωστικά Β’ Ολλανδίας
Εταιρία | 1 | X | 2 | U 2.5 | O 2.5 | GG | NG |
---|
Δείτε τα προγνωστικά Β’ Ολλανδίας
Σε ένα από τα δύο ματς που διεξήχθησαν την περασμένη εβδομάδα, η Ντε Γκράαφστσαπ υπέστη την 3η διαδοχική ήττα με το 2-3 από την Έμεν. Πλήρωσε τα λάθη του τερματοφύλακα και της άμυνας στο καταστροφικό ξεκίνημα (Αμαντίν 5’, Λάρσεν 8’), ενώ όταν προσπάθησε να αντιδράσει (Νιμέγιερ 51’), οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και 3ο τέρμα στην κόντρα (Πόστεμα 76’). Τελικά, περιορίστηκε στη νέα μείωση του σκορ (Μπούρσμα 90’).
Στην πρεμιέρα, η ομάδα του Μαρίνους Νταϊχάουζεν εκμεταλλεύτηκε το πλεονέκτημα της έδρας κόντρα στη Φένλο (3-2), όμως έκτοτε τα πράγματα πηγαίνουν στραβά, γεγονός που έχει δημιουργήσει έξτρα πίεση στον ίδιο, αλλά και στο ρόστερ Ντε Γκράαφστσαπ. Μια νέα ήττα στο «Ντε Φάιφερμπερχ» θα δημιουργήσει μεγάλους τριγμούς και το (νέο) ντέρμπι που ακολουθεί φαντάζει εξαιρετικά κρίσιμο.
Πραγματοποίησαν ντεμπούτο με την Ντε Γκράαφστσαπ ο μεσοεπιθετικός Φέντε ντε Γιονγκ (1/0) και ο φορ Ράικς (1/0). Περιμένει το δικό του ο χαφ Μπρεμ. Διαθέσιμος και ο μεσοεπιθετικός Χρότενχαους. Παραμένει, αντίθετα, εκτός δράσης ο μέσος Σμιτς (3/1). Αλλαγές στο αρχικό σχήμα, με τον Μπούρσμα (4/1) να παίρνει τη θέση του Θεοδωρίδη (4/1) στην κορυφή της επίθεσης, την ώρα που ο αριστερός μπακ Σχόπεμα (4/0) και ο δεξιός εξτρέμ Φαν ντερ Χάιντε (3/0) θα ξεκινήσουν επίσης από τον πάγκο.
Είχε υποχρεώσεις το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, όπου απέσπασε το 2-2 από την Καμπούρ, ύστερα από 2 συνεχόμενα τρίποντα. Κατά την προσφιλή της συνήθεια έπαιξε αρκετά κλειστά, όμως αυτό δεν την εμπόδισε από το να μπει δύο φορές μπροστά στο σκορ (Μπάουφ 25’ αυτ., Ντε Ράουτερ 83’), χωρίς πάντως να κρατήσει το «διπλό» (Φερά 50’, Φίσερ 89’). Στη φάση του 27’ σώθηκε δύο φορές από το δοκάρι.
Αν και θεωρείται από τα φαβορί της σεζόν, μετά από τον περσινό υποβιβασμό από την Ερεντιβίζιε, η Βίλεμ κάθε άλλο παρά κυριαρχική παρουσιάζεται στις πρώτες υποχρεώσεις της στη Β’ Ολλανδίας. Η «σφιχτή» τακτική του Τζον Στέχεμαν φαίνεται πως αποδίδει σιγά-σιγά καρπούς, όμως για να παραμείνουν οι «τρικολόρ» συνεπείς στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος, θα πρέπει να αποκτήσουν περισσότερο φαντασία στο δημιουργικό κομμάτι. Θετική η παράδοση ενόψει του δύσκολου τεστ κόντρα στην Ντε Γκράαφστσαπ.
Έκανε άμεσα ντεμπούτο ως αλλαγή για τη Βίλεμ ο 30χρονος μέσος Ελ Αλούτσι (1/0). Επανέρχεται τώρα ο αριστερός μπακ Τζο-Α Ον (4/0). Αποφάσισε, αντίθετα, να ολοκληρώσει την καριέρα του λόγω προβλημάτων υγείας ο δεξιός μπακ Τιρπάν (3/0), ενώ ο ποιοτικός μέσος Σχούρμαν (3/0) παραμένει στα πιτς. Ανέτοιμος ο νεοαποκτηθείς στόπερ Σταμ. Χάνει τις επόμενες εβδομάδες ο χαφ Λάχκαρ. Απόντες, επίσης, ο τερματοφύλακας Φαν ντερ Στέιν, ο αριστερός μπακ Φαν Μπέρκελ, ο ποιοτικός μεσοεπιθετικός Ματιέ και ο Γερμανός φορ Κέρερ.
11.09.25|18:48
11.09.25|13:15
11.09.25|13:07