
Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΝΤΑΝΤΙ - ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Μεγάλο ντέρμπι, που όμως διεξάγεται στη σκιά του «Old Firm» και δεν παίρνει την προσοχή που του αρμόζει. Σίγουρα, φαβορί σε τέτοια ματς δεν υπάρχουν, ωστόσο αγωνιστικά δεν παύει η Γιουνάιτεντ να είναι ένα κλικ ανώτερη, όσο και αν δεν πείθει, έχοντας και ουκ ολίγες απουσίες. Κάπως πιο επιθετική περιμένουμε την Νταντί, άκρως προβληματική η άμυνα των φιλοξενούμενων, μια χαρά το G/G στο 1.70 της Stoiximan.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΝΤΑΝΤΙ - ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
Facts Αγώνα
- Το μεγάλο ντέρμπι του Νταντί, με την απόσταση των δύο γηπέδων να είναι μόλις 183 μέτρα!
- 51-45-83 η συνολική παράδοση.
- Ο προπονητής της Νταντί, Στίβεν Πρίσλεϊ ήταν ποδοσφαιριστής της Γιουνάιτεντ για τρία χρόνια (1995-98).
Δείτε τα προγνωστικά Α’ Σκωτίας.

Με την ίδια τακτική πήγε και στο Κιλμάρνοκ. Έπαιξε άμυνα, ήταν πιστή στο πλάνο της και κατάφερε να αποδράσει με μία τίμια και παλικαρίσια ισοπαλία. Χρειάστηκε ξανά τον ΜακΚράκεν, που έκανε και πάλι καλή εμφάνιση, κράτησε ανέπαφη την εστία του και έφυγε με το 0-0 από μία δύσκολη έδρα.
Πριν την έναρξη της σεζόν, οι περισσότεροι (μεταξύ αυτών και εγώ) είχαν την Νταντί ως πρώτο φαβορί για υποβιβασμό. Η πορεία της στο Λιγκ Καπ ήταν απαράδεκτη για ομάδα της Πρέμιερ, το ίδιο και η ήττα από τη Χιμπέρνιαν, με το 1-2 να την κολακεύει, έχοντας μόλις μία τελική στο ματς. Δεν το έβαλε κάτω, ο Στίβεν Πρίσλεϊ δεν άκουσε την γκρίνια και οι παίκτες του πήραν βαθμό σε «Άιμπροξ» και Κιλμάρνοκ, με την Νταντί να ενισχύεται στη μεσαία γραμμή, αποκτώντας τον ικανότατο Χάμιλτον από τη Λίνκολν.
Σημαντική η απουσία του Ντίγκμπι (μέσος, 2 συμ.), τραυματίας είναι και ο Ράιλι (μέσος, 0 συμ.).

Το παιχνίδι με την Αμπερντίν αναβλήθηκε και έτσι η τελευταία της αγωνιστική υποχρέωση ήταν στις 17 Αυγούστου, όταν και έχασε με 2-1 στο Κιλμάρνοκ για το Λιγκ Καπ, αποχαιρετώντας τη διοργάνωση. Δεν ήταν καλή, έβγαλε όλη την κούραση των προκριματικών, με τον Σίρτον στο 25’ να ισοφαρίζει προσωρινά, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ουσιαστικά ήρθε η κατάρρευση.
Δεν αποτελούσε και βασικό στόχο το Λιγκ Καπ για την Νταντί Γιουνάιτεντ για να λέμε την αλήθεια. Ήταν όμως, μία ακόμα απόδειξη πως κάτι δεν πάει τόσο καλά στην πορτοκαλί πλευρά της πόλης. Τα έδωσε όλα στα ματς με τη Ραπίντ Βιέννης, αποκλείστηκε στα πέναλτι στον επαναληπτικό, το πρόβλημα είναι πως η εστία της παραβιάζεται συχνά-πυκνά, δεχόμενη 2 γκολ σε κάθε της αναμέτρηση μετά τα παιχνίδια με την… άσημη Στράσεν.
Μόνιμα τραυματίες οι Γκρέιαμ (αμυντικός, 0 συμ.), Στρέιν (αμυντικός, 0 συμ.), Παπόε (αμυντικός, 1 συμ.), Τραπανόφσκι (μέσος, 0 συμ.), Σάπσφορντ (επιθετικός, 2 συμ.) και Γουότερς (επιθετικός, 1 συμ./1 γκολ). Ήρθε από τη Σεν Γκάλεν και υπολογίζεται κανονικά για το κενό της επίθεσης ο φορ Μέλερ, που λογικά θα χρησιμοποιηθεί κιόλας στο ντέρμπι.