Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΜΠΡΑΓΚΑ - ΠΟΡΤΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Τόσο η Μπράγκα, όσο και η Πόρτο προέρχονται από ευρωπαϊκά παιχνίδια. Αμφότερες οι ομάδες έπαιζαν εντός έδρας, αμφότερες προκρίθηκαν στην 8άδα του Γιουρόπα. Στη σημερινή μονομαχία τους με την ποιότητα που διαθέτουν από τη μέση και μπροστά περιμένω να δω ένα παιχνίδι που θα έχει γκολ και από τις δύο πλευρές. Στο 1,95 το G/G στην bet365.
Ειδικά στοιχήματα
Πιετουσέφσκι να σκοράρει
Ρικάρντο Ορτα γκολ ή ασίστ
ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΠΡΑΓΚΑ - ΠΟΡΤΟ
Facts Αγώνα
- Αναμέτρηση για την 27η αγωνιστική στο πρόγραμμα tv.
- Σε 74 ματς στο πρωτάθλημα και στις δύο έδρες η Μπράγκα μετράει 10 νίκες, 52 η Πόρτο, ενώ 12 ολοκληρώθηκαν ισόπαλα.
- Α’ ματς (2/11): Πόρτο – Μπράγκα 2-1.
- Στις 20 τελευταίες συναντήσεις τους σε επίπεδο πρωταθλήματος μόνο μία φορά εμφανίστηκε το 0-0.
- Η Πόρτο διαθέτει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας με 10 γκολ στο παθητικό της.
- Οι 18 από τις 25 υποχρεώσεις της Μπράγκα στη λίγκα Πορτουγκάλ εμφάνισαν Over 2,5.
Δείτε τα προγνωστικά Πορτογαλίας.
Η Μπράγκα την Πέμπτη που μας πέρασε μπήκε στο γήπεδο με το «μαχαίρι στα δόντια», δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στην αντίπαλό της και διέλυσε τη Φερεντσβάρος με 4-0. Με αυτόν τον τρόπο κάλυψε την ήττα της στην Ουγγαρία και με συνολικό σκορ 4-2 προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Γιουρόπα Λιγκ.
Στο πρωτάθλημα, στις 10 τελευταίες υποχρεώσεις της η Μπράγκα έχει υποστεί μόλις μία ήττα. Στις υπόλοιπες 9 ο απολογισμός της είναι 6 νίκες και 3 ισοπαλίες. Αξίζει να επισημανθεί πως στις 8 εξ αυτών πέτυχε τουλάχιστον 2 γκολ.
«Παίζουμε αναμφίβολα με μία καλή ομάδα, ίσως την καλύτερη φέτος στο πρωτάθλημα, η οποία έχει πετύχει απίστευτα αμυντικά κατορθώματα. Περιμένω ένα περίπλοκο ματς», το σχόλιο του κόουτς Βίσενς στα media.
Από το ρεπορτάζ της ομάδας δίνονται με προβλήματα τραυματισμών οι Μπάρισιτς (αμνυντικός, 6 συμμ.) και Βίτορ Καρβάλιο (μέσος, 10 συμμ./2 γκολ).
Η Πόρτο τις τελευταίες δύο εβδομάδες δείχνει μέσα στο γήπεδο πως βρίσκει ξανά το κέφι της και αυτό «καθρεφτίζεται» τόσο με την εικόνα της, όσο και με τα αποτελέσματά της. Την Πέμπτη με στοιχειώδη σοβαρότητα κέρδισε στο «Ντραγκάο» 2-0 τη Στουργάρδη, ντούμπλαρε τις νίκες της και με συνολικό σκορ 4-1 πανηγύρισε την πρόκρισή της στην 8άδα του Γιουρόπα.
Στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας χωρίς να αντιμετωπίσει απολύτως κανένα πρόβλημα κέρδισε εύκολα εντός έδρας 3-0 τη Μορεϊρένσε και παρέμεινε μια ακόμα αγωνιστική στην κορυφή της κατάταξης. Βρίσκεται στο +4 από την Μπενφίκα (ματς περισσότερο) και στο +7 από τη Σπόρτινγκ (ματς λιγότερο).
Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος οι «δράκοι» στις 18 από τις 20 εξόδους τους σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη κατάφεραν να σκοράρουν τουλάχιστον μία φορά…
Από το ρεπορτάζ της ομάδας δίνονται τραυματίες οι Νεουέν Πέρες (αμυντικός, 5 συμμ./1 γκολ), Σάμου (φορ, 20 συμμ./12 γκολ), Ντε Γιονγκ (φορ, 5 συμμ./1 γκολ) και Μόρα (μεσοεπιθετικός, 21 συμμ./1 γκολ). Εξαιρετικά αμφίβολος είναι επίσης ο βασικός κίπερ Ντιόγο Κόστα (26 συμμ.). Εξέτισε και επιστρέφει ο Αλμπέρτο Κόστα (μπακ, 22 συμμ.).