Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΜΠΟΥΛΟΝ - ΡΕΜΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Δεν τα πάνε καλά οι δύο ομάδες το τελευταίο διάστημα. Μπορεί να ξεκινούν από διαφορετικές αφετηρίες και με εντελώς διαφορετικούς στόχους, όμως θέλουν νίκες και αυτές δεν έρχονται. Σε αυτή την εμβόλιμη αγωνιστική μπορεί να μιλήσει η φανέλα και ατομική ποιότητα των παικτών. Εκεί υπερέχει η Ρεμς, γι’ αυτό θα πάμε στο “διπλό” του 1.98 στη στοιχιμαν.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΠΟΥΛΟΝ - ΡΕΜΣ
Facts Αγώνα
- Αγώνας για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
- Την τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες ήταν για το πρωτάθλημα της Λιγκ 2 τη σεζόν 2011-12.
- Οριακό προβάδισμα στις νίκες διατηρεί η Ρεμς (4-2-5) βάσει συνολικής μεταξύ τους παράδοσης. Under 2,5 τα 7 από τα 11 μεταξύ τους παιχνίδια. N/G+Under 2,5 τα 6 απ’ αυτά.
- Όλες οι νίκες της Μπουλόν έχουν σημειωθεί εντός έδρας (4-1-1). N/G όλα τα τα ματς με γηπεδούχο τη Μπουλόν. N/G+Under 2,5 τα 5 απ’ αυτά.
- Over 2,5 τα 4 από τα 6 πιο πρόσφατα παιχνίδια της Μπουλόν.
- G/G+Over 2,5 τα 4 από τα 6 πιο πρόσφατα παιχνίδια της Ρεμς.
Ένα ακόμη φετινό παιχνίδι στο οποίο δεν έκανε αισθητή την παρουσία της. Ηττήθηκε κατά κράτος από την επίσης νεοφώτιστη Λε Μαν στη μεταξύ τους μονομαχία. Κρατούσε το «μηδέν» μέχρι τις καθυστερήσεις, όμως προδόθηκε από τη λειτουργία της άμυνας στο κόρνερ του 90+2’ που της κόστισε τον ένα βαθμό.
Προερχόταν από δύο σερί εκτός έδρας νίκες (1-0 με Αμιάν, 3-1 με Μονπελιέ) και αυτό έδινε ψυχολογία. Αυτό όμως δεν το έδειξε σε κανένα σημείο του αγώνα, ακόμη και από τα πρώτα λεπτά. Με πλήρως αμυντικογενή τακτική, έμεινε στο δικό της μισό περιμένοντας τις επιθέσεις των γηπεδούχων.
Αυτό όμως μόνο καλό δεν της έκανε. Επέτρεψε επιθέσεις της Λε Μαν κατά ριπάς, όμως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο κατάφερε να τις αναχαιτίσει. Λίγο πιο εύκολο το β’ ημίχρονο, χωρίς όμως η ίδια να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Δέχθηκε γκολ στην τελευταία φάση και, παρά την απογοήτευση, ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.
6ηΔεδομένα χρειάζεται βελτίωση. Βρίσκεται στην 16η θέση των μπαράζ παραμονής, όμως δεν πείθει. Αμυντικά αντιμετωπίζει προβλήματα, επιθετικά είναι αναιμική (9 γκολ ενεργητικό σε 11 αγώνες).
Παραμένουν εκτός αποστολής οι τραυματίες Λενόγκ (αναπλ.γκολκίπερ) και Κιτένζ (αμ.χαφ).
Τα βρήκε σκούρα απέναντι στην πρωτοπόρο Τρουά την περασμένη Παρασκευή. Μέτρια συνολικά, δεν μπόρεσε να επιβάλει το ρυθμό της, κινδύνευσε σε αρκετές περιπτώσεις με ήττα. Ήταν το πρώτο φετινό εντός έδρας παιχνίδι που δεν ήταν καλύτερη της αντιπάλου. Κολακευτικό το 0-0 που την αφήνει μακριά από τις πρώτες θέσεις.
Μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, προσπάθησε να σπάσει την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα της Τρουά. Το πέτυχε μόνο σε στατικές φάσεις και όχι σε ανοιχτό παιχνίδι. Μοναδικές σημαντικές στιγμές, δύο φάσεις στο 20λεπτο.
Από εκεί και πέρα ήρθε η κατηφόρα. Όχι μόνο δεν κατάφερε να απειλήσει, αλλά σώθηκε χάρη στην εκπληκτική εμφάνιση του γκολκίπερ Ζαουέν. Πραγματοποίησε εξαιρετικές αποκρούσεις σε τετ α τετ στο 30’ και σε σουτ από κοντινή απόσταση στο 80’. Ήταν τυχερός στο 50’ όταν το ψηλοκρεμαστό τετ α τετ πέρασε λίγο πάνω από την εστία του.
Επιθετικά δεν μπόρεσε να καταγράψει κάτι στο β’ ημίχρονο. Είχε περισσότερο παθητικό ρόλο, κατάφερε να πάρει τον ένα βαθμό, όμως έμεινε 8β. μακριά από την κορυφή.
Εκτός παραμένουν οι Οκουμού (στόπερ), Φοφανά (αμ.χαφ) και Μποζάνγκ (φορ) που είναι τραυματίες.