ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ – ΜΠΡΑΓΚΑ
17:30
05.03

ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ – ΜΠΡΑΓΚΑ

Εχει… χρωστούμενα η Μπράγκα
ΜΠΕΣΑ (28.263), ΠΟΡΤΟ
55
12° C Συννεφιασμένος
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση

ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ - ΜΠΡΑΓΚΑ

Facts Αγώνα

* Α’ ΓΥΡΟΣ: Μπράγκα-Μποαβίστα 2-2

* Στο Λιγκ Καπ (16/12): Μποαβίστα – Μπράγκα 5-1

* 49-25-42 η παράδοση, ενώ 20-22-37 είναι στην Πριμέιρα Λίγκα.

* Η Μποαβίστα προέρχεται από 3/4 εντός έδρας νίκες κόντρα στην Μπράγκα, ενώ σκόραρε στα επτά τελευταία ματς στο γήπεδό της απέναντι στην Μπράγκα.

* Στα 12 τελευταία παιχνίδια της η Μποαβίστα έχασε μόνο σε ένα στα 90 λεπτά. Παράλληλα, έχει μόλις δύο νίκες στα 10 τελευταία ματς για το πρωτάθλημα, με 7/9 ισοπαλίες.

ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ
Ρεπορτάζ

Είδε άσπρη μέρα στην έδρα της Εστορίλ την Κυριακή, επικρατώντας 3-2. Γκολ-τρίποντο πέτυχε με κεφαλιά στο 85ο λεπτό από σέντρα του Αμπασκάλ ο Σάντος, παίρνοντας το αίμα του πίσω για το πέναλτι, το οποίο έκανε στο 54’ και το οποίο έφερε το 2-2.

Νωρίτερα είχε ανατρέψει με πλασέ του Μούσα (20’), που πέτυχε τα 9 γκολ σε 20 συμμετοχές και άπιαστη κεφαλιά του Αμπασκάλ (50’) το 1-0 του 6ου λεπτού. Νίκησε πρώτη φορά μετά τις 19/12, όταν και είχε επικρατήσει 1-0 της Μορεϊρένσε. Πέτυχε, μάλιστα, το παρθενικό της διπλό στο φετινό πρωτάθλημα.

Αγωνιστικά Νέα

Καταρχάς, επιστρέφουν Πέρες (μέσος, 22 συμ.), Αμάς (αρ. μπακ, 20/4) και Γκορέ (εξτρέμ, 20/1), οι οποίοι εξέτισαν την τιμωρία τους. Διαθέσιμος και ο Ιλόρι (στόπερ, 9/1), εκτός σταθερά Μαλέιρο (μπακ-χαφ, 10 συμ.) και Ρεϊζίνιο (μέσος, 2 συμ.).

ΜΠΡΑΓΚΑ
Ρεπορτάζ

Εμεινε στο 0-0 με τη Σάντα Κλάρα σε εντός έδρας παιχνίδι τη Δευτέρα. Της έλειψε μόνο το γκολ, έτσι όπως κύλησε η αναμέτρηση. Στο πρώτο μέρος δεν είχε καλή εικόνα και βάσει εικόνας ίσως να ήταν πιο δίκαιο το 0-1.

Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος ανέβηκε και μάλιστα στην τελική ευθεία αγωνίστηκε με αριθμητικό πλεονέκτημα, με τους φιλοξενούμενους να μένουν με 10 στο 78’ και με 9 στο 89’.

Πίεσε, αλλά της έλειψε η αποτελεσματικότητα. Εχασε τριπλή ευκαιρία στο 71’, με δοκάρι αρχικά του Κάστρο με προβολή και στη συνέχεια της φάσης άγγιξε το 1-0 δις με τον Κόουτο, ο οποίος είχε επίσης δοκάρι.

Το παιχνίδι προσφέρεται για ρεβάνς στην Μπράγκα, η οποία είχε γνωρίσει βαριά ήττα με 5-1 στο Λιγκ Καπ, παρότι είχε παίξει με λίγες αλλαγές στην ενδεκάδα.

Αγωνιστικά Νέα

Ηλπιζε σε επιστροφές ο Καρβαλιάλ, αλλά το πιθανότερο είναι να μην συμβεί κάτι τέτοιο. Εκτός πιθανότατα Ολιβέιρα (στόπερ, 21/1), Μινέιρο (χαφ, 14 συμ.) και Φερνάντες (εξτρέμ, 6/2). Εννοείται και ο Σεκέιρα (μπακ, 7 συμ.).

Casino