- 28-24-32 η παράδοση (19-12-11 με γηπεδούχο την Μπάρνσλεϊ).
- G/G+Over 2,5 τα τέσσερα τελευταία ραντεβού τους.
Δείτε όλα τα προγνωστικά Λιγκ 1 Αγγλίας.
Εταιρία | 1 | X | 2 | U 2.5 | O 2.5 | GG | NG |
---|
Δείτε όλα τα προγνωστικά Λιγκ 1 Αγγλίας.
Πανηγύρισε με μεγάλο αποτέλεσμα την επιστροφή στις νίκες στο πρωτάθλημα, επικρατώντας 3-1 της Χάντερσφιλντ εντός έδρας στις 30/8. Την περασμένη εβδομάδα αναβλήθηκε ο αγώνας της με τη Στίβενεϊτζ λόγω εθνικών ομάδων. Βρίσκεται στην 6η θέση και στο -3 από την κορυφή, ενώ χρωστάει ένα ματς.
Το πρώτο ημίχρονο με τη Χάντερσφιλντ κύλησε ιδανικά. Άγγιξε το 1-0 στα πρώτα λεπτά με διπλή ευκαιρία από τον μέσο Κόνελ και τον επιθετικό Κέιλορ-Νταν. Ο τελευταίος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ από κοντά στο 9’, εκμεταλλευόμενος κάκιστη αντίδραση του αντίπαλου τερματοφύλακα σε σέντρα του Ογκμπέτα.
Στο 36’ αποκόμισε αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, ενώ στο 44’ βρήκε δίχτυα ο μέσος Κόνελ με δυνατό σουτ λίγο έξω από την περιοχή. Στο 85’ ο Κέιλορ-Νταν πήρε νέο… ριμπάουντ μετά από ασταθή επέμβαση του 2ου γκολκίπερ της Χάντερσφιλντ και ουσιαστικά τελείωσε το ματς. Δύο λεπτά μετά είδε αντίδραση από τους φιλοξενούμενους, αλλά ήταν πλέον αργά.
Σταθερά εκτός ο Ρόμπερτς (αμυντικός).
Χρειάστηκε να φτάσει στην 7η αγωνιστική για να χαμογελάσει στο πρωτάθλημα! Επικράτησε 1-0 της Πορτ Βέιλ εντός έδρας στις 30/8 και πανηγύρισε το πρώτο «τρίποντο» στη φετινή Λιγκ 1, βελτιώνοντας το ρεκόρ της στο 1-2-3. Μέχρι πρότινος είχε χαρεί μόνο στο Λιγκ Καπ, στο οποίο είχε πάρει δύο προκρίσεις. Την περασμένη εβδομάδα δεν αγωνίστηκε (έπαιζε με τη Νορθάμπτον) λόγω εθνικών ομάδων.
Ισορροπημένο ήταν πρώτο ημίχρονο απέναντι στην Πορτ Βέιλ. Θα μπορούσε να είχε μείνει νωρίς πίσω στο σκορ, αλλά ο εξτρέμ Κιερέουα έχασε ευκαιρία για το 1-0. Δικαίως η ισοπαλία σφράγισε τις προσπάθειες των δύο πλευρών στο πρώτο μέρος. Ο Κιερέουα έφτιαξε στο 66’ τη φάση από την οποία έκανε το 1-0 ο επιθετικός Λέιν.
Χρειάστηκε και τη συμβολή του γκολκίπερ Περέιρα, ο οποίος έκανε καθοριστική επέμβαση στα τελευταία λεπτά για να διατηρήσει το υπέρ της σκορ.
Ακολούθως, έπεσε θύμα έκπληξης στην πρεμιέρα του Λιγκ Τρόφι, γνωρίζοντας εκτός έδρας ήττα με 3-2 από τη Σουίντον της Λιγκ 2. Δέχθηκε δύο γκολ στο πρώτο μισό του α’ μέρους, αλλά ισοφάρισε πριν την ανάπαυλα. Ένα αυτογκόλ του γκολκίπερ των γηπεδούχων στο 36’ την έβαλε ξανά στο κόλπο, με τον επιθετικό Μάριοτ να ισοφαρίζει στο 44’.
Ωστόσο, τρία λεπτά μετά την ανάπαυλα μάζεψε για τρίτη φορά την μπάλα από τα δίχτυα της και στο ολόκληρο ημίχρονο που είχε μπροστά της δεν μπόρεσε να απαντήσει.
Κυκλωμένο το όνομα του Εχιμπχασιομχάν (μεσοεπιθετικός) στο απουσιολόγιό της.
12.09.25|11:38