
Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΜΠΑΛΚΑΝΙ- ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Η Πλζεν πάει… μισή στην Αλβανία και έχοντας προκριθεί, κάτι που επιτρέπει στην Μπαλκάνι να ελπίζει σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Πάντως η απόδοση του άσου λίγο πάνω από τον διπλασιασμό δεν εμπνέει ιδιαίτερα. Περιμένοντας ένα σχετικά ”μαζεμένο” ματς, θα προτιμήσουμε τα 2-3 γκολ. Το μυαλό πάει σε σκορ της τάξης του 1-1, 2-1.
Ειδικά στοιχήματα
Χ ημίχρονο
ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΠΑΛΚΑΝΙ- ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ
Facts Αγώνα
- Αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ. Οι πρώτοι από κάθε όμιλο προκρίνονται στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Οι ομάδες που θα τερματίσουν δεύτερες στον όμιλο, θα αναμετρηθούν στην ενδιάμεση νοκ-άουτ φάση με τις τρίτες του Γιουρόπα Λιγκ.
- Κριτήρια ισοβαθμίας: 1) Πόντοι στα μεταξύ τους παιχνίδια. 2) 2. Διαφορά γκολ στα μεταξύ τους παιχνίδια. 3) Καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους παιχνίδια.
- Στην περίπτωση που έχουμε ισοβαθμία σε περισσότερες από δύο ομάδες και μετά από τα παραπάνω κριτήρια δύο ομάδες παραμένουν ισόβαθμες, τότε εξετάζονται τα παρακάτω κριτήρια, μόνο για τις δύο ομάδες που παραμένουν ισόβαθμες. 1) Συντελεστής των γκολ σε όλα τα ματς του γκρουπ. 2) Καλύτερη επίθεση. 3) Καλύτερη εκτός έδρας επίθεση. 4) Περισσότερες νίκες. 5) Περισσότερες εκτός έδρας νίκες. 6) Πόντοι πειθαρχίας (κόκκινη κάρτα=3 πόντοι, κίτρινη κάρτα=1 πόντος, δύο
κίτρινες κάρτες=3 πόντοι). 7) Θέση στην ειδική βαθμολογία της UEFA. - Οι γηπεδούχοι προέρχονται από 4-1-0 με γκολ 9-1.
- Η Πλζεν μετρά 4/5 over 2,5 στα τελευταία ματς.
- Η Πλζεν έχει 6 over στις 8 εξόδους της στο Κόνφερενς Λιγκ.
- Στο Air Albania των Τιράνων η αναμέτρηση, λόγω κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου στο Stadiumi Fadil Vokrri.
Δείτε τα προγνωστικά Conference League

Δεν έχει μπει ακόμα ο Δεκέμβριος και ήδη δείχνει να έχει καπαρώσει το εγχώριο πρωτάθλημα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.
Βλέπετε, μετά το εκτός έδρας 2-0 επί της Μαλισέβα με τα γκολ των Γκρίπσι (30’) και Μπερίσα (45’), η ομάδα του Ιλίρ Ντάγια ξέφυγε στο +7 από τη 2η θέση, έχοντας δύο ματς λιγότερα!
Ασφαλώς, η απόλυτη πρόκληση είναι στην Ευρώπη, εκεί όπου τα πράγματα είναι αρκετά μπλεγμένα. Οι Κοσοβάροι πήραν μονάχα έναν βαθμό στα δύο ματς με την Αστάνα, τουλάχιστον το εκτός έδρας 0-0 της 4ης αγωνιστικής τούς επέτρεψε να μείνουν στο κόλπο.
Στα θετικά ότι η απόλυτη ως τώρα Βικτόρια Πλζεν πάει αδιάφορη στα Τίρανα, επιτρέποντας στην Μπαλκάνι να ελπίζει σε κάτι καλό.
«Το ότι η Βικτόρια έχει ήδη προκριθεί είναι ένα νόμισμα με δύο όψεις, από τη μία είναι αδιάφοροι και θα κάνουν ροτέισον, από την άλλη όμως είναι επαγγελματίες και δεν πρέπει να τους υποτιμήσουμε», ξεκαθάρισε ο Ντάγια.
Ακολουθεί η εντός έδρας αναμέτρηση πρωταθλήματος με τη Φούσε Κόσοβα στις 3/12.
Δεν υπολογίζονται ο τιμωρημένος Χαμίντι (εξτρέμ, 15/1) και ο τραυματίας Τολάι (εξτρέμ, 19/4).

Μπορεί να κρατήθηκε σε ρυθμό με τον αγώνα που είχε για το Κύπελλο Τσεχίας και την πρόκριση που πήρε κόντρα στην Όλομουτς, ωστόσο στην επιστροφή της σε αγωνιστικές υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα άφησε ξανά βαθμούς εκτός έδρας. Έφερε 1-1 στην έδρα της Χράντετς Κράλοβε και έπεσε στην 5η θέση της βαθμολογίας.
Οι απουσίες, κυρίως στην επίθεση, στοίχισαν στην ομάδα του Κούμπεκ. Έκανε καλή εμφάνιση αλλά δεν ήταν αποτελεσματική. Βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ από το 11ο λεπτό, δεν το έβαλε κάτω. Πίεσε, απείλησε, έχασε ευκαιρίες και τελικά ισοφάρισε στο 73ο λεπτό με υπέροχο σουτ εκτός περιοχής του Καντού με το εξωτερικό φάλτσο.
Στην Ευρώπη τα πηγαίνει τέλεια, έχοντας 4 νίκες, ούσα η μοναδική ομάδα στη διοργάνωση με το απόλυτο. Έχει εξασφαλίσει την πρόκριση και την πρώτη θέση στον όμιλο και πλέον τα δύο τελευταία παιχνίδια της με Μπαλκάνι και Αστάνα έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα.
Την Κυριακή η Πλζεν φιλοξενείται από την Μπάνικ Οστράβα για το πρωτάθλημα Τσεχίας.
Συμπλήρωσε κάρτες ο Χόρι (φορ), αφήνοντας την ομάδα με έναν διαθέσιμο υγιή επιθετικό. Γι’ αυτό στην αποστολή κλήθηκε ο νεαρός Χάσεκ (φορ). Τραυματίες οι Βίντρα (φορ), Γιεμέλκα (στόπερ), Γίρκα (εξτρέμ) και Ντουροσίνμι (φορ). Μακροχρόνια απόντες οι Χάβαλ (μπακ) και Πέρνιτσα (στόπερ). Με τόσες απουσίες που έχει ο Κούμπεκ, το ροτέισον είναι κάτι παραπάνω από αναγκαστικό.