ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΠΠΚΕ
21:45
13.11

ΜΟΛΔΑΒΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ

Το χρέος της
1
X
2
Εκτίμηση
Zimbru Stadium
5° C Αίθριος
Novasports Extra 1
  • Εκτίμηση
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση
  • Στατιστικά

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Εταιρία
1
X
2
U 2.5
O 2.5
GG
NG

ΜΟΛΔΑΒΙΑ - ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Kingbet Kingbet
Ώρα έναρξης: 21:45

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Over 2,5 Ιταλία

Απόδοση: 1.47
winmasters Παίξε νόμιμα

Ξεκάθαρη η υπεροχή των Ιταλών, οι οποίοι μόνο με θαύμα θα «κλέψουν» την πρώτη θέση του ομίλου από τη Νορβηγία. Μπορεί να την υποδέχονται την τελευταία αγωνιστική, αλλά η διαφορά τερμάτων μεταξύ τους είναι τεράστια, ακόμα και στην περίπτωση ισοβαθμίας. Στο μόνο που μπορούν να ελπίζουν είναι να κάνουν οι ίδιοι το 2/2 και να μην κερδίσει η Νορβηγία τους Εσθονούς (κομματάκι δύσκολο). Το διπλό δεν πληρώνει τίποτα. Ομοίως και το over 2,5. Θα κινηθούμε σε πιο ειδικά μονοπάτια, επιλέγοντας το over 2,5 της Ιταλίας στο 1.47 της winmasters.

Bet builder

2/2+Over 2,5+Over 3,5 κόρνερ 1ο ημίχρονο

Ειδικά στοιχήματα

Ρετέγκι γκολ και ασίστ

Over 2,5 κίτρινες κάρτες

ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΟΛΔΑΒΙΑ - ΙΤΑΛΙΑ

Facts Αγώνα

  • Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 στο κουπόνι, για τη Ζώνη της Ευρώπης. Οι νικητές των 12 ομίλων θα προκριθούν αυτόματα στην τελική φάση της διοργάνωσης, ενώ οι δεύτερες ομάδες θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο, μέσω πλέι οφ. Σε αυτά θα συμμετάσχουν και οι 4 καλύτερες ομάδες του Nations League που δε θα έχουν τερματίσει στην πρώτη δυάδα των ομίλων στην προκριματική διαδικασία. Κάθε Εθνική θα αντιμετωπίσει τις υπόλοιπες του ομίλου της σε διπλά παιχνίδια εντός και εκτός έδρας.
  • Τι ισχύει στις ισοβαθμίες: 1) Καλύτερη διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Περισσότεροι βαθμοί στα μεταξύ τους, 4) Καλύτερη διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους, 5) Καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους, 6) Καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στα μεταξύ τους, 7) Βαθμολογία Fair play, 8) Κλήρωση.
  • Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η Ιταλία είχε επικρατήσει 2-0 της Μολδαβίας.
  • Πέντε τα επίσημα ραντεβού τους, με την Ιταλία να μετράει ισάριθμες νίκες και τέρματα 11-2.
  • Over 2,5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Ιταλίας, τρία από αυτά ήταν και Over 3,5.
  • Διαιτητής της αναμέτρησης ο Ουκρανός Μίκολα Μπαλάκιν. Σε 8 παιχνίδια την τρέχουσα σεζόν μετράει 38 κίτρινες (4,75 μέσο όρο ανά αγώνα).
ΜΟΛΔΑΒΙΑ
Ρεπορτάζ

Μετά από καιρό έδειξε σημάδια ανάκαμψης η Μολδαβία, φεύγοντας με το 1-1 από την Εσθονία. Αμύνθηκε αρκετά καλά και μπόρεσε να απαντήσει στο γκολ που δέχτηκε στο 12’. Το τέρμα της ισοφάρισης πέτυχε ο Μποτιστεάνου στο 64’.

Εβαλε τέλος σε ένα αρνητικό σερί επτά ηττών. Εχει να κερδίσει από τις 16 Νοεμβρίου 2024 και το 1-0 κόντρα στην Ανδόρα για το Nations League.

Παραμένει σταθερά στην τελευταία θέση του ομίλου, χωρίς νίκη. Λογικά θα ολοκληρώσει έτσι τις υποχρεώσεις της, αφού μετά την Ιταλία θα αντιμετωπίσει το ανώτερο Ισραήλ στο φινάλε των προκριματικών.

Εμφανώς πιο ανταγωνιστική με τον Ποπέσκου στον πάγκο. Οι παίκτες βγάζουν μεγαλύτερη ένταση στο παιχνίδι τους. «Θέλουμε μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοσή μας. Μία νίκη θα ανέβαζε την ψυχολογία. Ξέρουμε τις δυσκολίες ενός αγώνα με αντίπαλο την σπουδαία Ιταλία, αλλά θα παλέψουμε», τόνισε ο 51χρονος ομοσπονδιακός.

Αγωνιστικά Νέα

Εκτός λόγω τραυματισμού ο κίπερ Στραϊστάρι και οι μέσοι Μότπαν και Πούσκας. Τιμωρημένος ο ακραίος Μπαμπόγκλο. Σε σχέση με το προηγούμενο, δεν κλήθηκαν ο τερματοφύλακας Κελέαντνικ, ο αμυντικός Ιόβου, ο μσος Μποτνάρι και οι επιθετικοί Μπόιτσιουκ και Λούπαν. 

Η αποστολή της Μολδαβίας

Τερματοφύλακες: Κρίστιαν Άβραμ (Αράζ), Αντέι Κογιούχαρ (Βέρες), Εμίλ Τίμπουρ (Μιλσάμι) (Ορνταμπάσι)

Αμυντικοί: Όλεγκ Ρέαμπτσουκ (Σπαρτάκ Μόσχας), Ίον Μπορς (Πετροκούμπ), Μίχαηλ Στέφαν (Ζίμπρου), Ντάνιελ Ντουμπραβάνου (Κλουζ), Σέργκιου Πλατίτσα (Πετροκούμπ), Άρτουρ Κράσιουν (Λοτζ), Κάταλιν Κούτσος (Πέτροκουμπ) Κάλιν Ρεβένκο (Πρεσόφ), Μίχαλ Γερασιμένκοφ (Κάβαλρι)

Μέσοι: Αρτούρ Ιονίτα (Τριεστίνα),  Στεφάν Μπίτκα (Ζαλαεγκερσέγκι), Βλάντιμιρ Φρατέα (Ζίμπρου), Στέφαν Μποντιστεάνου (Μποτοσάνι), Σέρτζιου Πέρσιουν (Τορίνο), Βαντίμ Ράτα (Άρτζες), Μίχαηλ Καϊμάκοβ (Σλάβεν Μπελούπο), Βίκτορ Μπογκάτσιουκ (Πετροκούμπ), Ντανίλα Φόροβ (Σέριφ)

Επιθετικοί: Ιον Νικολαέσκου (Μακάμπι Τ. Α.), Βιρτζίλιου Ποστολάκι (Κλουζ), Βιτάλι Νταμάστσαν (Ζρίνσκι), Βλαντ Ράιλεανου (Ρουχ Λβιβ).

Προπονητής: Λίλιαν Ποπέσκου

ΙΤΑΛΙΑ
Ρεπορτάζ

Δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στις αθλητικές μεταδόσεις, ο απολογισμός στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 τον Οκτώβριο, αμφότερες συνδυάστηκαν με τριάρες. Το 3-1 στην Εσθονία στις 11 του μήνα, ακολούθησε το 3-0 εντός έδρας εναντίον του Ισραήλ τρεις ημέρες αργότερα.

Ξεκάθαρα ανώτερη της αντιπάλου η «Σκουάντρα Ατζούρα» στο Ούντινε όπου έγινε το ματς, δυσκολεύτηκε μόνο μέχρι να πάρει προβάδισμα. Το πέτυχε στο 45’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρετέγκι. Ο Ιταλοαργεντινός φορ βρήκε ξανά δίχτυα στο 74’ για το 2-0, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνει στο 93’ ο στόπερ Μαντσίνι.

Τέσσερα στα τέσσερα με τον Γκατούζο στον πάγκο και τέρματα σε αυτή τη σειρά αγώνων 16-5. Πέντε διαδοχικές νίκες για την Ιταλία, μαζί με εκείνη απέναντι στη Μολδαβία τον Ιούνιο, στο κύκνειο άσμα του Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Ουσιαστικά, ετοιμάζεται για τα πλέι οφ. Εξασφαλισμένη η δεύτερη θέση στον όμιλο. Ουτοπικό να ελπίζει σε πρωτιά και απευθείας πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ. Το -3 από τη Νορβηγία δεν είναι πρόβλημα. Ούτε καν το 0-3, με το οποίο είχε χάσει στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι.

Πρώτο κριτήριο σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι η διαφορά τερμάτων. Η Νορβηγία (την οποία υποδέχεται την Κυριακή) βρίσκεται στο +26 (29-3) και η ίδια στο +10 (18-8). Εκτός και αν η παρέα του Χάαλαντ «αυτοκτονήσει» εναντίον της Εσθονίας, οπότε το ματς στο «Σαν Σίρο» θα γίνει «αίμα και άμμος».

Αγωνιστικά Νέα

Με 27 παίκτες (αρχικά) η αποστολή που ανακοίνωσε ο Τζενάρο Γκατούζο. Πρώτη κλήση για τον Έλια Καπρίλε, τερματοφύλακα της Κάλιαρι. Επιστροφή στην Εθνική για τον Τζανλούκα Σκαμάκα, επιθετικό της Αταλάντα, όπως και για τον Σαμουέλε Ρίτσι, μέσο της Μίλαν.

Για μία ακόμα φορά δεν υπάρχει το όνομα του Φεντερίκο Κιέζα (μεσοεπιθετικός, Λίβερπουλ). Τιμωρημένος για το ματς με τη Μολδαβία ο Μπαρέλα (μέσος, Ίντερ), τραυματίας ο Κιν (επιθετικός, Φιορεντίνα), τη θέση του πήρε ο Μπαλντάντσι (εξτρέμ, Μπολόνια), στην πορεία όμως τέθηκε και αυτός νοκ άουτ, με τον Γκατούζο να μην τον αντικαθιστά. Ενοχλήσεις αντιμετωπίζει ο στόπερ Καλαφιόρι (Άρσεναλ), αναμένεται να προφυλαχθεί ώστε να είναι έτοιμος κόντρα στη Νορβηγία.

Η αποστολή της Ιταλίας

Τερματοφύλακες: Τζανλουίτζι Ντοναρούμα (Μάντσεστερ Σίτι), Γκουλιέλμο Βικάριο (Τότεναμ), Μάρκο Καρνεζέκι (Αταλάντα), Έλια Καπρίλε (Κάλιαρι)

Αμυντικοί: Αντρέα Καμπιάζο (Γιουβέντους), Τζοβάνι Ντι Λορέντζο (Νάπολι), Φεντερίκο Ντιμάρκο (Ίντερ), Ρικάρντο Καλαφιόρι (Άρσεναλ), Τζανλούκα Μαντσίνι (Ρόμα), Ματέο Γκάμπια (Μίλαν), Αλεσάντρο Μπαστόνι (Ίντερ), Ραούλ Μπελανόβα (Αταλάντα), Αλεσάντρο Μποντζόρνο (Νάπολι)

Μέσοι: Μπράιαν Κριστάντε (Ρόμα), Ντάβιντε Φρατέζι (Ίντερ), Σάντρο Τονάλι (Νιουκάστλ), Μάνουελ Λοκατέλι (Γιουβέντους), Σαμουέλε Ρίτσι (Μίλαν)

Επιθετικοί: Τζάκομο Ρασπαντόρι (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ματέο Ρετέγκι (Αλ Κάντσια), Ρικάρντο Ορσολίνι (Μπολόνια), Φραντσέσκο Πίο Εσπόζιτο (Ίντερ), Ματία Τζακάνι (Λάτσιο), Τζανλούκα Σκαμάκα (Αταλάντα), Ματέο Πολιτάνο (Νάπολι)

Προπονητής: Τζενάρο Γκατούζο

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΜΟΛΔΑΒΙΑ 4-5-1
ΙΤΑΛΙΑ 4-4-2
12
Cristian Avram
2
Oleg Reabciuk
14
Artur Craciun
3
Ion Bors
20
Sergiu Platica
18
Stefan Bodisteanu
Reabciuk
16
Victor Stina
21
Sergiu Perciun
22
Vadim Rata
Damascan
1
Gianluigi Donnarumma
20
Andrea Cambiaso
2
Matteo Gabbia
23
Gianluca Mancini
20
Raoul Bellanova
3
Mattia Zaccagni
8
Sandro Tonali
6
Samuele Ricci
7
Riccardo Orsolini
9
Mateo Retegui
15
Francesco Pio Esposito
ΙΤΑΛΙΑ 4-4-2

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Casino