- 32-13-38 η πρόσφατη παράδοση.
- Α’ Γύρος: Μάδεργουελ – Χαρτς 3-1
- Β’ Γύρος: Χαρτς – Μάδεργουελ 1-0
- Εδώ και 11 συνεχόμενα παιχνίδια, η εστία της Μάδεργουελ παραβιάζεται.
- Αποδόσεις
- Ανάλυση
- Εκτίμηση
- Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
Εταιρία | 1 | X | 2 | U 2.5 | O 2.5 | GG | NG |
---|
ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ - ΧΑΡΤΣ
Facts Αγώνα

ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ
Ρεπορτάζ
Κατώτερη του αναμενομένου στο Κιλμάρνοκ, δεν κατάφερε τίποτα το ιδιαίτερο. Πίσω στο σκορ από το 22’, όλα έγιναν ακόμα χειρότερα στο 26’, όταν ο Μπάλμερ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, σε μία απόφαση που ξεσήκωσε και θύελλα αντιδράσεων. Προσπάθησε κάπως να ισορροπήσει, το αριθμητικό μειονέκτημα δεν της το επέτρεψε όσο θα ήθελε και στο 53’ ήρθε το 2-0, που έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.
Δεύτερη διαδοχική ήττα για τη Μάδεργουελ, με την προηγούμενη να είναι το βαρύ 4-1 στο Αμπερντίν. Άκρως προβληματική η άμυνά της, είναι η δεύτερη χειρότερη της κατηγορίας, ωστόσο ακόμα κι έτσι, έχει ελπίδες εισόδου στην πρώτη εξάδα. Τι θα αλλάξει; Θα γλιτώσει σίγουρα τα χειρότερα και θα διεκδικήσει τις λίγες πιθανότητες για ευρωπαϊκή έξοδο. Η ουσία είναι πως για να μπει στα πλέι-οφ, θα πρέπει να κερδίσει και την ίδια ώρα η Σεντ Μίρεν να μην επικρατήσει της Ρος Κάουντι.
Αγωνιστικά νέα
Μπορεί να αποβλήθηκε στο Κιλμάρνοκ, όμως είναι διαθέσιμος ο Μπάλμερ (αμυντικός, 19 συμ.), μιας και έγινε δεκτή η ένσταση της Μάδεργουελ. Στο μέτωπο των τραυματιών, απουσιάζουν οι Σταματελόπουλος (επιθετικός, 16 συμ./5 γκολ), Μπλέινι (αμυντικός, 11 συμ.), Νίκολσον (μέσος, 9 συμ.), Βέιλ (επιθετικός, 6 συμ.), Σέντον (αμυντικός, 10 συμ.), Κάλαχαν (μέσος, 1 συμ.), ΜακΓκίν (αμυντικός, 10 συμ./1 γκολ) και Ρόμπινσον (επιθετικός, 12 συμ./1 γκολ).

ΧΑΡΤΣ
Ρεπορτάζ
Μαντάρα τα έκανε από μόνη της κόντρα στην Νταντί Γιουνάιτεντ. Στα σχοινιά βρέθηκε με την αποβολή του Γουίλσον στο 38’, όλα έγιναν χειρότερα στο 67’, όταν και έγινε το 0-1. Δεν έβγαλε ποτέ αντίδραση, ήταν στα χαμένα και φυσιολογικά ηττήθηκε, ούσα και τυχερή προς το φινάλε που το σκορ δεν ξέφυγε.
Μεγάλη ευκαιρία χαμένη για τη Χαρτς, που βρίσκεται πια στο -8 από την 5η θέση, αλλά και μόλις στο +5 από την προτελευταία. Εύλογα η ομάδα κυνηγάει την είσοδο στα πλέι-οφ, πράγμα που θα πετύχει σίγουρα με νίκη ή σε περίπτωση ισοπαλίας, θα χρειαστεί να μην κερδίσει η Σεντ Μίρεν τη Ρος Κάουντι. Πάντως έδειξε να μην είναι καλά, μετρώντας δύο συνεχόμενες ήττες με αρκετά προβληματικές εμφανίσεις (είχε προηγηθεί το 3-0 από τη Σέλτικ).
Αγωνιστικά νέα
Τραυματίες οι Κεντ (αμυντικός, 13 συμ./2 γκολ) και Κίνγκσλεϊ (αμυντικός, 7 συμ.), τιμωρημένος ο Γουίλσον (εξτρέμ, 20 συμ./5 γκολ).
ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ
ΜΑΔΕΡΓΟΥΕΛ - ΧΑΡΤΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Bet builder
0-0 Ημίχρονο
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
Βαθμολογία
Θ | ΟΜΑΔΑ | Β | ΑΓ | Ν | Ι | Η | ΓΚΟΛ | +/- |
---|
Προηγούμενοι αγώνες

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|
Επόμενοι αγώνες

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|
Under / Over

GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|

GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
Goal / NoGoal

GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|

GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
Συνολικά Goal

0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|

0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|
Ημίχρονο/Τελικό

ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|

ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
Ακριβές σκορ

ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|

ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
Goals/15λεπτο

15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|

15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|
Παίκτες με περισσότερες κάρτες (κίτρινες / κόκκινες)

ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|
Παίκτες με περισσότερα goal

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|
Top Scorers

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|
H2H


ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|