Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Εκ διαμέτρου αντίθετη η πορεία των δύο αντιπάλων το τελευταίο δίμηνο. Αήττητος στα έξι τελευταία ο Ατρόμητος, χωρίς νίκη από την 1η Φεβρουαρίου ο Λεβαδειακός. Σαφώς πιο αποτελεσματικοί εκτός έδρας οι Περιστεριώτες, που δεν έχουν χάσει εδώ και μία διετία στην επαρχία. Αξία στην κόντρα στη Stoiximan.
Bet builder
G/G+Over 8,5 κόρνερ+Over 0,5 γκολ 1ο ημίχρονο
Ειδικά στοιχήματα
Καταλογισθέν πέναλτι
Γκολ μετά το 67:00
ΑΝΑΛΥΣΗ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Facts Αγώνα
- Αναμέτρηση για την 26η και τελευταία αγωνιστική της Stoiximan Super League στο κουπόνι.
- Α’ Γύρος: Ατρόμητος – Λεβαδειακός 2-2 (18/10)
- Ο Ατρόμητος έχει ηττηθεί μόλις σε μία από τις 8 τελευταίες επισκέψεις του στη Λιβαδειά (4-3-1).
- Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς του Λεβαδειακού ήταν N/G.
Δείτε τα προγνωστικά Super League
Κατώτερος των περιστάσεων και στην Τούμπα, έχασε 3-0 με κάτω τα χέρια από τον ΠΑΟΚ. Από αμυντικό λάθος είδε την εστία του να παραβιάζεται πριν από τη συμπλήρωση 10 λεπτών, ενώ δέχτηκε ακόμη δύο γκολ στο πρώτο τέταρτο του β’ μέρους (47’, 57’).
Τέταρτη διαδοχική ήττα για τον Λεβαδειακό στη Stoiximan Super League, κοντεύει να κλείσει δύο μήνες χωρίς νίκη. Τελευταία αυτή απέναντι στον Αστέρα, την 1η Φεβρουαρίου (3-1). «Κολλημένη» στους 39 πόντους η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, δεν θυμίζει σε τίποτα αυτή που σκόραρε ακατάπαυστα στα 2/3 του πρωταθλήματος. Ενδεικτικό πως έχει σημειώσει μόλις ένα γκολ στα πέντε πιο πρόσφατα.
Σε περίπτωση νίκης απέναντι στον Ατρόμητο -και με δεδομένο πως οι βαθμοί στην postseason διαιρούνται διά δύο- ο Λεβαδειακός θα μπει στη διαδικασία με 21 πόντους. Σε περίπτωση ισοπαλίαςή ήττας, ξεκινήσει με 20.
Τιμωρημένος ο Γκούμας (αναπληρωματικός χαφ), επιστρέφουν Λιάγκας (βασικός στόπερ) και Κωστή (βασικός χαφ).
Αξιόμαχος στο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ, πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2). Ο Ατρόμητος εκμεταλλεύτηκε δύο στατικές εκτελέσεις του Ούρονεν, προηγήθηκε με τον Μήτογλου (33’), ενώ είπε την… τελευταία λέξη στο ματς δια… ποδός Μουτουσαμί (71’). Ενδιάμεσα, δέχτηκε δύο γκολ σε επτά λεπτά (63’, 69’).
Ντεμαράζ από μεριάς Ατρομήτου, που δεν έχει ήττα από τις 31 Ιανουαρίου, με τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες έκτοτε. Με τον βαθμό που πήρε απέναντι στην ΑΕΚ έφτασε τους 29 και ανέβηκε 7ος.
Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ υπερτερεί στην ισοβαθμία τόσο του ΟΦΗ όσο και του Βόλου. Σε περίπτωση, δε, που οι Θεσσαλοί ηττηθούν από τον ΠΑΟΚ και η Κηφισιά δεν φύγει με το διπλό από τη Νέα Φιλαδέλφεια, τότε ο Ατρόμητος αυτόματα θα «κλειδώσει» τη θέση του στην 8άδα, ανεξαρτήτως δικού του αποτελέσματος.
Αν νικήσει, θα μπει με 16 πόντους στη διαδικασία των πλέι-οφ, διαφορετικά θα ξεκινήσει με 15.
Τιμωρημένος ο βασικός χαφ Μουτουσαμί, εξέτισαν και επιστρέφουν οι Μουντές (δεξί μπακ), Μανσούρ (στόπερ), Τσιγγάρας (χαφ) και Μίχορλ (χαφ).