ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΔΑΝ1
19:00
07.12

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ – ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ

Και στο βάθος η Βιγιαρεάλ για την Κοπεγχάγη
1
X
2
Εκτίμηση
Parken (38.000)
264 χλμ.
3° C Χιόνι
  • Εκτίμηση
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση
  • Στατιστικά

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Εταιρία
1
X
2
U 2.5
O 2.5
GG
NG

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Μίλτος Ζωγράφος Μίλτος Ζωγράφος
Ώρα έναρξης: 19:00

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: G/G+Over 2,5

Απόδοση: 2.05
bet365 Παίξε νόμιμα

Η Κοπεγχάγη ψάχνει εναγωνίως μια πειστική εμφάνιση και μια νίκη στο πρωτάθλημα, ώστε να μη μείνει κι άλλο πίσω στη μάχη του τίτλου. Προφανώς και θα ενισχυθεί κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, οπότε θέλει να μη μεγαλώσει κι άλλο η διαφορά από την κορυφή. Στην έδρα της πάντως δεν έχει αποφύγει φέτος τις γκέλες, ενώ παίζει μεσοβδόμαδα με τη Βιγιαρεάλ στην Ισπανία για το Τσάμπιονς Λιγκ και πιθανότατα θα κάνει και κάποιου είδους συντήρηση. Η Σόντερισκε δεν είναι ο φτωχός συγγενής φέτος, είναι μία από τις δύο ομάδες που κέρδισε την πρωτοπόρο Όρχους και μάλιστα εκτός έδρας και δείχνει ικανότητα στο σκοράρισμα. Ναι μεν είναι φαβορί η Κοπεγχάγη, ωστόσο δεν εμπνέει τόση εμπιστοσύνη για να την ποντάρει κανείς στο 1.53. Το G/G και Over πάντως που δίνεται στον διπλασιασμό στην Bet365, έχει αρκετές πιθανότητες…

ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ

Facts Αγώνα

  • Τα 4/5 τελευταία ματς της Κοπεγχάγης στο πρωτάθλημα ήταν Ν/G και Under.
  • Τα 5/6 τελευταία της Σόντερισκε στο πρωτάθλημα ήταν Over, ενώ τα 3/4 τελευταία εκτός G/G.
  • Δείτε τα προγνωστικά Δανίας.
ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ
Ρεπορτάζ

Πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε η Κοπεγχάγη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Έσμπιεργκ μεσοβδόμαδα, επικράτησε 4-2 εκτός έδρας και πρακτικά πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Πήρε προβάδισμα με τον Βίκτορ Ντάντασον στο 6’, διπλασίασε στο 14’ με τον Μοχάμεντ Ελιονούσι, πέτυχε τρίτο με τον Ελίας Αχούρι στο 35’, δέχθηκε τη μείωση στο 43’, για να πετύχει τέταρτο με τον Ντάντασον στο 72’ και να δεχθεί δεύτερο στο 74’. Ο επαναληπτικός το ερχόμενο Σάββατο 13 Δεκεμβρίου στην έδρα της.

Στο πρωτάθλημα, έφυγε με κατεβασμένο κεφάλι από το Όρχους, καθώς γνώρισε για δεύτερη φορά φέτος την ήττα από την πρωτοπόρο τοπική ομάδα, αυτή τη φορά με 2-0.

Βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 8’, προσπάθησε να παίξει επιθετικά, είχε κάποιες φάσεις, χωρίς όμως να γίνει ιδιαίτερα απειλητική, για να δεχθεί δεύτερο στο 65’.

Έμεινε έτσι στους 28 βαθμούς και βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας, 9 πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Όρχους και 5 πάνω από την 7η θέση, ενώ μένουν 5 ματς για το τέλος της κανονικής περιόδου.

Την ερχόμενη Τετάρτη, ταξιδεύει στην Ισπανία, όπου θα αντιμετωπίσει τη Βιγιαρεάλ για τη League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αγωνιστικά Νέα

Συμπλήρωσε κάρτες και είναι τιμωρημένος ο βασικός μέσος Μοχάμεντ Ελιονούσι (16 συμ., 4 γκολ, 5 ασίστ).

Δεν έπαιξε στο ματς Κυπέλλου λόγω ασθένειας ο εναλλακτικός μέσος Ουίλιαμ Κλεμ (12 συμ., 8 αλλαγή), ωστόσο αποθεραπεύτηκε και επιστρέφει.

Εκτός στα 11 τελευταία ο βασικός αμυντικός Ροντρίγκο Ουέσκας (10 συμ., 4 ασίστ), του οποίου ο τραυματισμός είναι βαρύς, υποβλήθηκε σε χειρουργείο και χάνει το υπόλοιπο της χρονιάς.

Κατά τα άλλα, παραμένει μη διαθέσιμος λόγω τραυματισμού ο βασικός μέσος Μάγκνους Μάτσον (6 συμ., 2 γκολ, 1 ασίστ), ο οποίος τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά στο ματς με τη Βασιλεία και χάνει το υπόλοιπο της χρονιάς.

Μακροχρόνια τραυματίας ο εναλλακτικός μέσος Όλιβερ Χόιερ (επιστρέφει τον Ιανουάριο του 2026).

ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ
Ρεπορτάζ

Ισόπαλη 2-2 αναδείχθηκε η Σόντερισκε εντός έδρας με τη Βίμποργκ, δεχόμενη την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά.

Πήρε προβάδισμα μόλις στο 3’ με τον Μαντς Άγκερ, διπλασίασε στο 53’ με τον ίδιο παίκτη, για να πιστέψει ότι τελείωσε το ματς και να το πληρώσει. Δέχθηκε τη μείωση στο 55’, πέρασε κάποιες δύσκολες στιγμές στη συνέχεια, για να δεχθεί την ισοφάριση στο 86’.

Με την ισοπαλία αυτή, η Σόντερισκε έφτασε στους 26 βαθμούς και βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, 3 πόντους πάνω από την 7η Βίμποργκ, ενώ μένουν 5 ματς για το τέλος της κανονικής περιόδου, οπότε και θα κριθεί αν θα συμμετάσχει στα play off ή στα play out.

Αγωνιστικά Νέα

Συμπλήρωσε κάρτες και είναι τιμωρημένος ο συνήθως βασικός επιθετικός Μάθιου Χόουπ (15 συμ., 3 γκολ, 5 αλλαγή).

Δεν έπαιξε στα 7 τελευταία λόγω τραυματισμού ο πρόσφατα αποκτηθείς βασικός αμυντικός Ρούναρ Σιγκουργκέισον (3 συμ.) και παραμένει εξαιρετικά αμφίβολος.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Casino