Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Η Κοπεγχάγη έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία όταν αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της και εκεί θα πατήσει και πάλι. Το έκανε κόντρα στην άλλη ομάδα του Μάντσεστερ, τώρα όμως έχει πιο δύσκολη αποστολή. Η Σίτι είναι σαφώς ανώτερη, πιο έτοιμη αγωνιστικά, αφού βρίσκεται σε πλήρη αγωνιστική δράση και δεν έχει κανέναν λόγο να κάνει rotation, αφού στους αγώνες νοκ άουτ δεν υπάρχουν περιθώρια πειραματισμών. Σαφές φαβορί, ωστόσο δύσκολα θα κερδίσει χωρίς να δεχτεί γκολ. Το συνδυαστικό 2 και Over 2,5 βρίσκεται σε ικανοποιητική απόδοση, ενώ το 2 και G/G αγγίζει τον τριπλασιασμό. Από ειδικά, να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να πετύχει γκολ ο Χάαλαντ επίσης στον τριπλασιασμό στις στοιχηματικες.
Ειδικά στοιχήματα
G/G και anytime σκόρερ Χάαλαντ
ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
Facts Αγώνα
-
Πρώτη αναμέτρηση για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Ακολουθεί ρεβάνς στο «Έτιχαντ» στις 06/03/2024 (22:00). Η σειρά είναι νοκ-άουτ. Σε περίπτωση που το συνολικό σκορ μετά από τα δύο 90λεπτα είναι ισόπαλο, θα ακολουθήσει παράταση και, αν χρειαστεί, πέναλτι.
- Πέρσι, στη φάση των ομίλων: Μάντσεστερ Σίτι – Κοπεγχάγη 5-0 (2 γκολ ο Χάαλαντ, 1 ο Μαχρέζ, 1 ο Άλβαρεζ, 1 αυτογκόλ), Κοπεγχάγη – Μάντσεστερ Σίτι 0-0.
- Συναντήθηκαν και στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ τη σεζόν 2008-09: Κοπεγχάγη – Μάντσεστερ Σίτι 2-2, Μάντσεστερ Σίτι – Κοπεγχάγη 2-1.
- Η Σίτι παραμένει αήττητη στο Τσάμπιονς Λιγκ εδώ και 19 αγώνες, με 14 νίκες και 5 ισοπαλίες. Οι 13 από αυτούς ήταν Over.
- Έξι νίκες πέτυχε στη φάση των ομίλων η Σίτι, με έξι Over 2,5. Τα πέντε από αυτά τα ματς ήταν και Over 3,5.
- Η Κοπεγχάγη έχει σκοράρει στα 12 από τα 15 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της (σε προκριματικά και ομίλους). Δεν τα κατάφερε μόνο με Σεβίλλη, Μάντσεστερ Σίτι και Σπάρτα Πράγας.
Δείτε τα προγνωστικά τσάμπιονς λιγκ
Δεν ξεκίνησε καλά στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς μετά την ισοπαλία 2-2 στην Τουρκία με τη Γαλατάσαραϊ, γνώρισε ήττα εντός από την Μπάγερν με 1-2 και στη συνέχεια έχασε 1-0 στην Αγγλία από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο stoixima. Κι ενώ την είχαν ξεγραμμένη, έφερε τα πάνω κάτω στον β’ γύρο. Αφού κέρδισε 4-3 εντός έδρας σε εκείνο το απίστευτο ματς τη Μάντσεστερ, πήρε 0-0 στη Γερμανία από την Μπάγερν και στο ματς που θα έκρινε τα πάντα την τελευταία αγωνιστική, επιβλήθηκε 1-0 εντός έδρας της Γαλατάσαραϊ. Το γκολ στο 58’ ο Λούκας Λεράγκερ, ο οποίος όμως αποβλήθηκε στο τέλος με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Τερμάτισε έτσι στη 2η θέση της βαθμολογίας με 8 βαθμούς, έναντι 16 της Μπάγερν, αφήνοντας στην 3η θέση τη Μάντσεστερ Γ. με 5 και στην 4η τη Γαλατάσαραϊ με 4.
Στο πρωτάθλημα βέβαια, ενώ ξεκίνησε πολύ καλά, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Ευρώπη δεν την άφησαν ανεπηρέαστη. Στο κλείσιμο του α’ μέρους και μετά από 17 αγώνες, βρίσκεται στην 3η θέση, 3 πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Μίντιλαντ και 1 από τη 2η Μπρόντμπι.
Το πρωτάθλημα Δανίας αρχίζει μετά από δίμηνη διακοπή το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, απομένοντας άλλα 5 ματς για το τέλος της κανονικής περιόδου και την έναρξη των play off. Η Κοπεγχάγη αντιμετωπίζει τη Σίλκεμποργκ εκτός έδρας.
Τιμωρημένος ο αποβληθείς βασικός μεσοεπιθετικός Λούκας Λεράγκερ. Δύσκολα θα αγωνιστεί ο εδώ και καιρό τραυματίας ακραίος αμυντικός Μπίργκερ Μέλινγκ, που βρίσκεται στο στάδιο αποθεραπείας, ο πολύπειρος αμυντικός Νικολάι Μπόιλεσεν, επίσης τραυματίας, ενώ μακροχρόνια απών είναι και ο βασικός αμυντικός Νταβίτ Κοτσολάβα.
Νέα πρόσωπα οι τρεις νεοαποκτηθέντες, ο 29χρονος γκολκίπερ Ρούναρ Άλεξ Ρούναρσον, που έμεινε ελεύθερος από την Κάρντιφ, ο 27χρονος Σκωτσέζος αμυντικός Σκοτ ΜακΚένα, που ήρθε δανεικός από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, και ο 24χρονος μέσος Μάγκνους Μάτσον, που αποκτήθηκε από την ολλανδική Ναϊμέχεν.
Παρελθόν αποτελούν ο βασικός αμυντικός Βαλντεμάρ Λουντ Γιένσεν (Μόλντε) και τρεις εναλλακτικοί, οι Ματέο Τανλόνγκο (τέλος δανεισμού), Τόμας Γιόργκενσεν (δανεικός στη Χβιντόβρε) και Αντρέας Ντίτμερ (δανεικός στην Ουτρέχτη).
Επανέρχεται το Τσάμπιονς Λιγκ και για την κάτοχο του θεσμού, ταβάνι δεν υπάρχει. Μόνο που σε αυτή τη διοργάνωση πρέπει να περνάς κάθε εμπόδιο στην ώρα του. Η Κοπεγχάγη είναι ομάδα που μπορεί να κάνει ζημιές, αλλά η διαφορά της από τη Μάντσεστερ Σίτι είναι πολύ μεγάλη. Στόχος, λοιπόν, για τους «πολίτες» να τελειώσουν την υπόθεση της πρόκρισης όσο πιο γρήγορα γίνεται. Η αφέλεια που έχουν φέτος, ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια τους, ίσως δώσει στον αντίπαλο τη δυνατότητα να βγάλει φάσεις και να βρει γκολ στο λαιβ σκορ. Ωστόσο, με τον Ντε Μπρόινε καλά και τον Χάαλαντ να έχει μόλις επιστρέψει στα γκολ, η επίθεση μπορεί να δώσει τις λύσεις.
Τις δέκα σερί νίκες στις αναλύσεις στοιχήματος έχει φτάσει η Σίτι και στην κατάσταση που βρίσκεται, δυσκολεύεσαι να σκεφτείς πώς θα στραβοπατήσει σύντομα. Στο τελευταίο ματς, πάντως, η Έβερτον (2-0) για αρκετή ώρα της έβαλε δύσκολα. Κάπου μπλόκαραν οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα. Η είσοδος του Ντε Μπρόινε κάπως άλλαξε τα δεδομένα, πριν ο «εκτελεστής» Χάαλαντ σκοράρει δις.
Πολύ σημαντικό αυτό γιατί ήταν τα πρώτα του γκολ μετά τον τραυματισμό του. Να σημειωθεί πως όσο έλειψε, λύσεις υπήρχαν και αυτό δείχνει και το βάθος του ρόστερ των Άγγλων. Άλβαρες, Φόντεν και Μπερνάρντο Σίλβα εκείνοι που βγήκαν μπροστά κατά κύριο λόγο.
Πονοκέφαλος για κάθε άμυνα το πώς θα κλειδώσει όλους αυτούς τους παίκτες. «Επιστροφή στη δουλειά» είπε ο Πεπ Γκουαρντιόλα για την επανέναρξη του Τσάμπιονς Λιγκ και ξεκαθάρισε πως «πάντα είναι δύσκολο όταν επιστρέφεις και το πρώτο ματς για τους “16” είναι σημαντικό».
Για την έλλειψη αγωνιστικής δράσης της Κοπεγχάγης τόνισε ότι «θα είναι φρέσκια και θα έχει το μυαλό της μόνο σε αυτό τον αγώνα. Είχαν πάρα πολύ καρό για να προετοιμαστούν κατάλληλα. Ελπίζω να είμαστε σε καλό επίπεδο και εμείς. Θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και στη συνέχεια να τελειώσουμε την πρόκριση στο Μάντσεστερ».
Δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα ο Γκουαρντιόλα.