Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΑΕΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Πολλά τα προβλήματα της ΑΕΚ, πολλές όμως και οι λύσεις στο ρόστερ της. Η επιλογή εδώ δεν έχει να κάνει με το προφανές, αλλά με την Καλλιθέα. Μέχρι τώρα στα δύο παιχνίδια που έδωσε κόντρα σε διεκδικητές τίτλου ήταν εξαιρετική, επιθετική, προσπαθώντας να παίξει, να κυνηγήσει το γκολ. Αυτή η τάση ορίζει και την επιλογή. Αξιολογότατο – ειδικά σε τιμή αουτσάιντερ – το g/g της Stoiximan, για τους πιο μερακλήδες, προφανώς αποδοτικότερο το Over 2,5+g/g (2.45).
Bet builder
Over 1,5 στο β’ ημίχρονο + Over 5,5 κόρνερ
Ειδικά στοιχήματα
Πιερό να σκοράρει
ΑΕΚ να σκοράρει και στα 2 ημίχρονα
ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΑΕΚ
Facts Αγώνα
- Τελευταία φορά αναμετρήθηκαν στο Κύπελλο, τον Νοέμβριο του 2017 (2-3 η ΑΕΚ στο «Γρ. Λαμπράκης»).
- Και τα 4 ματς που έχουν δώσει στο παρελθόν με γηπεδούχο την Καλλιθέα σε επίπεδο κορυφαίας κατηγορίας πρωταθλήματος, ήταν Goal/Goal. Σε όλα επικράτησε η ΑΕΚ.
- Και τα 4 φετινά ματς της ΑΕΚ είχαν 2-3 γκολ, σε όλα υπήρξε γκολ στο α’ ημίχρονο.
Δείτε τα προγνωστικά Ελλάδα
Από διάθεση, εκατέρωθεν, άλλο τίποτα στη Λαμία. Βοήθησε στον ρυθμό στο α’ ημίχρονο, από φάσεις όμως όχι, αφού κάτι ουσιαστικά δεν καταγράφηκε στο συγκεκριμένο διάστημα. Αυτό άλλαξε στο β’ και ειδικά στο φινάλε του ματς, στο τελευταίο δεκάλεπτο του livescore, οι δυο ομάδες είχαν από 2 πολύ καλές στιγμές για να σκοράρουν (κορυφαία όλων το δοκάρι του Βαλμπουενά για τους νεοφώτιστους), χωρίς όμως τελικά να αλλάξει κάτι (0-0).
Τρίτη ισοπαλία για την Καλλιθέα, η δεύτερη με 0-0. Δεν έχει νίκη ακόμη, η μόνη της ήττα όμως έχει έρθει στο Φάληρο από τον Ολυμπιακό στο γκολ (1-2). Σαφώς θετική η μέχρι στιγμής αγωνιστική εικόνα της, δείχνει προφανώς ικανή να προσαρμόζεται στις συνθήκες και στις απαιτήσεις διάφορων αγώνων και αντιπάλων διαφορετικής δυναμικότητας, κερδίζει σίγουρα χρόνο, τη διαφορά όμως, αυτονόητα, οι νίκες θα την κάνουν.
Ακόμη ένα ενισχυτικό τού ως τώρα θετικού πρόσημου των γηπεδούχων το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσουν τον τρίτο από τους τέσσερις του τίτλου, δείγμα και αυτό των άκρως απαιτητικών συνθηκών που έχουν συναντήσει με το… καλημέρα της παρουσίας τους στα σαλόνια.
Σταθερά εκτός δράσης οι στόπερ Μεχίας (2/0), Μαρότα (0/0), «κόπηκε» ο Μουστακόπουλος (χαφ, 1/0).
Μπήκε φορτσάτη σε επίπεδο κατοχής και πρέσινγκ στη φιλοξενία του Βόλου (+70% κατοχή στο πρώτο 25λεπτο), κάτι που παρότι δεν συνοδεύτηκε με πολλές φάσεις, το εξαργύρωσε με το προβάδισμα (22’). Κάπως στη συνέχεια σήκωσε το πόδι από το γκάζι, επέτρεψε στους Θεσσαλούς να ανασάνουν, κινδυνεύοντας με ισοφάριση στο τέλος του ημιχρόνου.
Κάπως ράθυμο το ξεκίνημά της και στο β’, χωρίς όμως να απειληθεί, σε κάθε περίπτωση όμως έβαλε τέλος στις όποιες αμφισβητήσεις με δεύτερο γκολ (62’) με το οποίο «κλείδωσε» τη νίκη (2-0).
Και πάλι δεν ήταν… εκθαμβωτική, αλλά σημασία έχει – ειδικά με όσα προηγήθηκαν το καλοκαίρι – πως η δουλειά γίνεται και μέσω (κυρίως) των αποτελεσμάτων ανακτά ρυθμό και εμπιστοσύνη. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που έπιασε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στην κορυφή της κατάταξης και, πλέον, μετά τα σαββατιάτικα αποτελέσματα έχει την ευκαιρία να αφήσει στο -3 τους «ερυθρόλευκους».
Τα… καλύτερα ακολούθησαν του παιχνιδιού με τον Βόλο, με την Ένωση να συμφωνεί και να υπογράφει κόντρα στα προγνωστικά για την επόμενη τριετία τον φημισμένο Γάλλο επιθετικό Αντονί Μαρσιάλ, υπερκαλύπτοντας έτσι ακόμη και τη στελέχωση της γραμμής κρούσης.
Πολλά παραμένουν τα προβλήματα. Τελευταία απώλεια ύστερα από την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες ο Ρότα (δ. μπακ, 4/0). Απώλεια που μεγεθύνεται συνυπολογίζοντας πως εδώ και μια εβδομάδα απουσιάζει και ο δεύτερος δεξιός μπακ, ο Οντουμπάτζο (2/0).
Από εκεί και πέρα, νοκ-άουτ τέθηκαν οι Γκαρσία (επ., 3/1), Άμραμπατ (εξτρέμ, 3/0), ενώ παραμένουν εκτός και οι Γκατσίνοβιτς (εξτρέμ, 1/1), Λαμέλα (χαφ, 3/0). Φυσικά, δεν υπολογίζεται ο ανέτοιμος ακόμη Μαρσιάλ (επ.).
Ξεπέρασε το προσωπικό πρόβλημα που του στέρησε τη συμμετοχή στο ματς με τον Βόλο ο Βίντα (στόπερ, 3/0), επιστρέφει επίσης έχοντας αποθεραπευτεί πλήρως και ο παρτενέρ του Κροάτη, ο Μουκουντί (στόπερ, 3/1).
Υπενθυμίζεται πως η περυσινή «κανονικότητα» υιοθετείται και φέτος από τους γηπεδούχους, οι οποίοι δεν ανακοινώνουν αποστολή.