ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

ΑΡΓ1
00:15
10.03
προγνωστικά Αργεντινή

ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ – ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ

Ματς υψηλών προδιαγραφών
1
X
2
Εκτίμηση
Estadio Libertadores de América
19.6 χλμ
28° C Ηλιόλουστος
  • Εκτίμηση
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση
  • Στατιστικά

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Εταιρία
1
X
2
U 2.5
O 2.5
GG
NG

ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Μηνάς Βέργης Μηνάς Βέργης
Ώρα έναρξης: 00:15

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: X

Απόδοση: 3.15
stoiximan Παίξε νόμιμα

Πολύ μεγάλο ματς, «εξάποντο» για την είσοδο στα πλέι-οφ. Η Ιντεπεντιέντε είναι σε καλή κατάσταση και συνήθως τέτοια παιχνίδια τα πηγαίνει σε χαμηλό τέμπο. Περιμένουμε να δούμε πως θα διαχειριστεί το παιχνίδι ο Ντεμικέλις, καθώς η Ρίβερ είχε μία λιγότερη ημέρα ξεκούρασης, ενώ ακολουθεί και ο τελικός του Σούπερ Καπ. Δεν θα πει όχι σε πιθανή ισοπαλία η φιλοξενούμενη, αποτέλεσμα που θα διατηρήσει και το άηττητό της. Στο 3.15 η επιλογή στη Stoiximan.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ - ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ

Facts Αγώνα

  • Το Κόπα ντε λα Λίγκα λογίζεται ως το ένα από τα δύο πρωταθλήματα που διεξάγονται κάθε χρόνο στην Αργεντινή. Οι 28 ομάδες είναι χωρισμένες σε δύο ομίλους των δεκατεσσάρων και θα αναμετρηθούν σε ένα γύρο δεκατριών αγωνιστικών, ενώ θα υπάρξει και μία έξτρα «διαομιλική» αγωνιστική που θα περιλαμβάνει όλα τα ντέρμπι. Οι πρώτες τέσσερις κάθε ομίλου προκρίνονται στα πλέι-οφ που θα διεξαχθούν με σύστημα νοκ-άουτ και μονά παιχνίδια. Η νικήτρια της διοργάνωσης εξασφαλίζει μία θέση στους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες 2025.
  • 2-2-6 στα 10 τελευταία μεταξύ τους.
  • Τέσσερα Under 2,5 στα πέντε τελευταία μεταξύ τους στα prognostika
ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ
Ρεπορτάζ

Έχει αντιδράσει καλά στην, προ δύο εβδομάδων, ήττα της στο ντέρμπι της Αβεγιανέδα απέναντι στη Ράσινγκ. Αρχικά νίκησε 2-1 την Αρχεντίνος Τζούνιορς (02/03, 2-1) και την περασμένη Τρίτη (05/03) έφυγε με την ισοπαλία από τη δύσκολη έδρα της Μπαράκας Σεντράλ (2-2). Ήταν στον σωστό δρόμο για να πάρει δεύτερο διαδοχικό τρίποντο, όμως ο διαιτητής Πάμπλο Ντόβαλο είχε διαφορετική άποψη. Στο 20ο λεπτό και με το σκορ στο 0-1, ο χαφ Μαρκόνε δέχτηκε σκληρό μαρκάρισμα για κόκκινη. Παρ’όλα αυτά, η κάρτα δεν βγήκε ποτέ και οι ισορροπίες δεν διαταράχθηκαν.

«Μας έσκισαν. Ξέραμε ότι κάποια στιγμή θα συνέβαινε και όντως έγινε. Είναι σαν να σε προειδοποιεί πως θα σε ληστέψει ένας κλέφτης και τελικά πράγματι να το κάνει», ανέφερε ο Κάρλος Τέβες. Έξαλλος και με το δίκιο του ο τεχνικός της «Ρόχο», που είδε τον παίκτη που έκανε το μαρκάρισμα όχι απλά να μένει κανονικά στο παιχνίδι αλλά να γράφει και το 2-1 στο 45ο λεπτό. Η Ιντεπεντιέντε αντέδρασε, ισοφάρισε με δεύτερο προσωπικό γκολ του Ματίας Χιμένες Ρόχας, όμως το σκορ έμεινε εκεί.

Ο «Απάτσε» έχει διαφοροποιήσει ελαφρώς τον σχηματισμό από 4-3-3 σε 4-4-2 και η ομάδα του εμφανίζεται πιο αποδοτική και απειλητική. Στα θετικά το γεγονός πως επιτέλους παίρνει γκολ από τους σέντερ φορ της. Κόντρα στην Αρχεντίνος ήταν ο Ιγνάσιο Πουτς, με την Μπαράκας ο Ματίας Χιμένες Ρόχας.

Ο Τέβες δεν δίστασε να αφήσει εκτός ενδεκάδας τον ντεφορμέ Άβαλος και οι δύο προαναφερθέντες τον βγάζουν μέχρι στιγμής «ασπροπρόσωπο». Με πέντε αγωνιστικές να απομένουν στις αναλύσεις αγώνων και την Ιντεπεντιέντε να ισοβαθμεί στην κορυφή με άλλες τρεις ομάδες, καταλαβαίνει κανείς πως οι ισορροπίες είναι εξαιρετικά λεπτές.

Αγωνιστικά Νέα

Ο Τέβες περιμένει να δει αν ο Μανκουέγιο (χαφ) θα είναι στο 100%. Επιπλέον, σκέφτεται να αλλάξει τα μπακ του σε σχέση με το ματς κόντρα στην Μπαράκας Σεντράλ, επαναφέροντας τους Ίσλα και Κόστας. Ερωτηματικό το αν θα μείνει ξανά στον πάγκο ο Άβαλος.

ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ
Ρεπορτάζ

Κατάφερε να επιστρέψει στις επιτυχίες με «σβηστές» μηχανές, νικώντας 2-0 την Ιντεπεντιέντε Ριβαντάβια την περασμένη Τετάρτη. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μιγκέλ Μπόρχα, που σημείωσε δύο τέρματα και έγραψε ιστορία, καθώς ξεπέρασε τα 200 γκολ στην επαγγελματική του καριέρα. Νύχτα που θα μείνει αξέχαστη στον φορ της Ρίβερ Πλέιτ, η παρουσία του οποίου είναι… ζωτικής σημασίας για τους «μιγιονάριος».

Η Ρίβερ δεν χρειάστηκε να «ιδρώσει», καθώς τελείωσε την υπόθεση νίκη από το πρώτο ημίχρονο και στη συνέχεια έκανε συντήρηση ενόψει Ιντεπεντιέντε. Δυναμικό ξεκίνημα στο ματς, με πίεση ψηλά και δημιουργία κάμποσων αξιόλογων ευκαιριών. Δύο εξ αυτών κατέληξαν στα δίχτυα από τον Μπόρχα στο 22’ και το 34’ στο λαιβ σκορ. Η Ριβαντάβια αναθάρρησε στο β’ μέρος, με τη γηπεδούχο να της αφήνει την κατοχή και να περιμένει σε πιο χαμηλά μέτρα. Θα μπορούσε κάλλιστα να μειώσει, όμως απώλεσε τις καλές της στιγμές και το 2-0 παρέμεινε έως και τη λήξη της αναμέτρησης.

«Ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους για την υποστήριξή τους. Αναλύουμε συνεχώς τα λάθη για να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε ότι δεν κάνουμε καλά αυτή τη στιγμή. Από την πρώτη μέρα που βρίσκομαι εδώ, δεν έχω μιλήσει ποτέ για τους διαιτητές και δεν πρόκειται να το κάνω τώρα. Κόντρα στην Ιντεπεντιέντε θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι», ανέφερε ο Μαρτίν Ντεμικέλις.

Μετά και την ήττα της Εστουδιάντες από την Πλατένσε, η Ρίβερ παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα στο Κόπα ντε λα Λίγκα (4-5-0). Επιπλέον, εξακολουθεί να διατηρεί την καλύτερη επίθεση (17), ενώ είναι πρώτη σε xGoals, δημιουργία μεγάλων ευκαιριών, κατοχή της μπάλας, ενέργειες στην αντίπαλη περιοχή και προσπάθειες στην εστία ανά αγώνα. Καταλαβαίνει κανείς πως οι «μιγιονάριος» παίζουν ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και η συγκομιδή των 17 βαθμών τούς αδικεί.

Αγωνιστικά Νέα

Παίζονται δύο – τρεις θέσεις. Αυτή του δεξιού μπακ μεταξύ Σαντ’Άννα και Ερέρα, μία στα χαφ μεταξύ Αλιέντρο και Βιγιάγκρα και μία μπροστά μεταξύ Μπόρχα (που ίσως ξεκουραστεί) και Σολάρι.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ 4-4-2
ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ 4-2-2-2
33
Rodrigo Rey
79
Ayrton Costa
2
Joaquin Laso
26
Felipe Aguilar
22
Mauricio Isla
19
Alex Luna
23
Ivan Marcone
17
Lucas Gonzalez
9
Gabriel Neves
34
Matias Gimenez Rojas
18
Maestro Puch Ignacio
1
Franco Armani
13
Enzo Hernan Diaz
17
Paulo Diaz
14
Leandro Gonzalez Pirez
15
Marcelo Herrera
Rodrigo Villagra
29
Rodrigo Aliendro
21
Ezequiel Barco
26
Ignacio Fernandez
16
Facundo Colidio
9
Miguel Borja
ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΙΤ 4-2-2-2

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Ροή ειδήσεων
Προσφορές
Όλες οι ειδήσεις
Όλες οι προσφορές

Casino