- Ο μικρός τελικός του Final-4 του Nations League στο κουπόνι ΟΠΑΠ, που διεξάγεται στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.
- Αήττητη η Γαλλία στα τέσσερα πιο πρόσφατα επίσημα παιχνίδια κόντρα στη Γερμανία (3-1-0). Η «μάνσαφτ», ωστόσο, επικράτησε τις δύο τελευταίες φορές που συνάντησε τους «τρικολόρ», σε φιλικό ύφος (2-1 το 2023, 2-0 πέρυσι).
- Αποδόσεις
- Ανάλυση
- Εκτίμηση
- Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
Εταιρία | 1 | X | 2 | U 2.5 | O 2.5 | GG | NG |
---|
ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΓΑΛΛΙΑ
Facts Αγώνα

ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Ρεπορτάζ
Μπήκε στην «Αλιάνζ Αρίνα» για να επιβληθεί της Πορτογαλίας και για κάτι παραπάνω από ένα ημίχρονο το πέτυχε. Τουλάχιστον μέχρι να ανοίξει το σκορ με τον Βιρτς στο 48’. Από εκεί και έπειτα, όμως, έπαθε… μπλακ-άουτ. Ο Νάγκελσμαν δεν βρήκε τρόπο να απαντήσει στις αλλαγές του Μαρτίνεθ και σε ένα πεντάλεπτο (63’-68’) υπέστη την ανατροπή και την ήττα με 2-1.
Πρώτον και σημαντικότερο, δεν λειτούργησε ούτε στο ελάχιστο η απόπειρα να παραταχθεί με τριάδα στην άμυνα. Τα κενά που άφησε ανοίγοντας τις γραμμές ήταν τεράστια δίνοντας το δικαίωμα ακόμα και στον 40χρονο Ρονάλντο να ελιχθεί ανάμεσα σε αυτές. Και, δεύτερον, αντί να βοηθήσουν εκείνοι που μπήκαν από το 60’ και μετά, τα έκαναν χειρότερα.
«Ψυχολογικά, δεν είναι τόσο εύκολο που παίζουμε για την τρίτη θέση. Προσωπικά δεν σημαίνει τίποτα το να τερματίσουμε τρίτοι. Προτιμώ να δω ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και να τελειώσουμε τέταρτοι, παρά να βγούμε τρίτοι σε συνδυασμό με μια κακή εμφάνιση. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τέτοιου είδους ματς προκειμένου να εξελιχθούμε», ανέφερε για τον μικρό τελικό στις δηλώσεις του ο Νάγκελσμαν.
Πράγματι, αυτό σκοπεύει να κάνει και σίγουρα δεν σκέφτεται να χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές που έχουν «σκάσει» τη φετινή σεζόν, ειδικά εκείνοι που αγωνίστηκαν στο αγώνα της Τετάρτης στα προγνωστικά.
Αγωνιστικά νέα
Βρέθηκαν στην προεπιλογή, έμειναν ωστόσο εκτός λόγω τραυματισμών οι Μπίσεκ (αμυντικός, 1/0), Αμίρι (μέσος, 7/0), Στίλερ (μέσος, 4/0), Μπούρκαρντ (φορ, 3/0). Ο πρώτος τραυματίστηκε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και τη θέση του στην αποστολή πήρε ο Κέρερ.
Η αποστολή της Γερμανίας
Τερματοφύλακες: Μ. Τερ Στέγκεν (Μπαρτσελόνα), Ο. Μπάουμαν (Χόφενχαϊμ), Α. Νίμπελ (Στουτγκάρδη)
Αμυντικοί: Β. Άντον (Ντόρτμουντ), Ρ. Κοχ (Άιντραχτ), Τζ. Τα (Λεβερκούζεν), Ζ. Κίμιχ (Μπάγερν), Τ. Κέρερ (Μονακό), Μ. Μίτλσταντ (Στουτγκάρδη), Ντ. Ράουμ (Λειψία), Ρ. Άντριχ (Λεβερκούζεν)
Μέσοι: Π. Γκρος (Ντόρτμουντ), Φ. Νμέτσα (Ντόρτμουντ), Λ. Γκορέτσκα (Μπάγερν), Φλ. Βιρτς (Λεβερκούζεν), Λ. Σανέ (Μπάγερν), Σ. Γκνάμπρι (Μπάγερν), Ρ. Γκόσενς (Φιορεντίνα), Α. Πάβλοβιτς (Μπάγερν), Τ. Μπίσχοφ (Χόφενχαϊμ)
Επιθετικοί: Ν. Φίλγκρουγκ (Γουέστ Χαμ), Ν. Βόλτεμεϊντ (Στουτγκάρδη), Ντ. Ουντάβ (Στουτγκάρδη), Κ. Αντεγέμι (Ντόρτμουντ)
Προπονητής: Γιούλιαν Νάγκελσμαν

ΓΑΛΛΙΑ
Ρεπορτάζ
Μπορεί όλη η Ευρώπη να απήλαυσε πανδαισία τερμάτων στον ημιτελικό της Πέμπτης με την Ισπανία, ωστόσο για τους Γάλλους άφησε αρκετές «πληγές» το 5-4. Κυρίως για το γεγονός πως μέχρι και τη συμπλήρωση 75 λεπτών έχανε με 5-1. Ύστερα απλώς βγήκε ο εγωισμός των παικτών μπροστά και, σε συνδυασμό με τη χαλάρωση των Ισπανών, μπόρεσε να μειώσει στο γκολ.
Δεν γίνεται να νιώθει ευχαριστημένη μετά από μια τέτοια εξέλιξη. Γι’ άλλη μια φορά βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ, όπως συνέβη και με την Κροατία στην προημιτελική φάση, ενώ ξύπνησαν και… εφιαλτικές αναμνήσεις για τους «τρικολόρ» θυμίζοντας τον πιο πρόσφατο τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Αργεντινή.
Αρκετά μικρότερης σημασίας το συγκεκριμένο τουρνουά, ωστόσο η απογοήτευση παραμένει ίδια, τουλάχιστον από πλευράς ποδοσφαιριστών. Για τον Ντεσάν αποτελεί μια πρώτης τάξεως δοκιμασία προκειμένου να προετοιμαστεί καταλλήλως για τα προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στις αναλύσεις στοιχήματος, κόντρα σε Ουκρανία, Ισλανδία και Αζερμπαϊτζάν.
Αγωνιστικά νέα
Με προβλήματα τραυματισμών τελείωσαν το ματς της Πέμπτης οι Ντεμπελέ, Μπαρκολά. Αποδεσμεύτηκαν από την Εθνική, ενώ ο πρώτος ίσως χάσει τα δύο πρώτα παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων με την Παρί. Δεδομένα ο Ντεσάν θα αλλάξει πρόσωπα, ιδίως στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.
Η αποστολή της Γαλλίας
Τερματοφύλακες: Μ. Μενιάν (Μίλαν), Μπρ. Σαμπά (Ρεν), Λ. Σεβαλιέ (Λιλ)
Αμυντικοί: Μπ. Παβάρ (Ίντερ), Λ. Ντιν (Άστον Βίλα), Τ. Ερναντές (Μίλαν), Λ. Ερναντές (Παρί Σ.Ζ.), Ι. Κονατέ (Λίβερπουλ), Κλ. Λενγκλέ (Ατλέτικο Μαδ.), Μ. Γκουστό (Τσέλσι), Λ. Μπαντέ (Σεβίλλη), Π. Καλούλου (Γιουβέντους)
Μέσοι: Α. Ραμπιό (Μαρσέιγ), Ο. Τσουαμενί (Ρεάλ Μαδρίτης), Μ. Γκεντουζί (Λάτσιο), Ου. Ζαΐρ-Εμερί (Παρί Σ.Ζ.), Μ. Κονέ (Ρόμα)
Επιθετικοί: Κ. Εμπαπέ (Ρεάλ Μαδρίτης), Ρ. Κολό Μουανί (Γιουβέντους), Μ. Τουράμ (Ίντερ), Μ. Ολίσε (Μπάγερν), Ντ. Ντουέ (Παρί Σ.Ζ.), Ρ. Σερκί (Λυών)
Προπονητής: Ντιντιέ Ντεσάν
ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ
ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Bet builder
G/G+Over 9,5 κόρνερ+Over 9,5 σουτ στην εστία
Ειδικά στοιχήματα
Καταλογισμός πέναλτι
Under 3,5 κάρτες
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
Βαθμολογία
Θ | ΟΜΑΔΑ | Β | ΑΓ | Ν | Ι | Η | ΓΚΟΛ | +/- |
---|
Προηγούμενοι αγώνες

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|
Επόμενοι αγώνες

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|

ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ |
---|
Under / Over

GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|

GOAL | OVER | UNDER | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
Goal / NoGoal

GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|

GOAL | NO GOAL | ΑΓΩΝΕΣ |
---|
Συνολικά Goal

0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|

0-1 | 2-3 | 4-6 | 7+ |
---|
Ημίχρονο/Τελικό

ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|

ΗΜ/ΤΕΛ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
Ακριβές σκορ

ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|

ΣΚΟΡ | ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ |
---|
Goals/15λεπτο

15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|

15ΛΕΠΤΟ | ΥΠΕΡ | ΚΑΤΑ |
---|
Παίκτες με περισσότερες κάρτες (κίτρινες / κόκκινες)

ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | ΚΙΤΡΙΝΕΣ | ΚΟΚΚΙΝΕΣ |
---|
Παίκτες με περισσότερα goal

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL |
---|
Top Scorers

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|

ΠΑΙΚΤΗΣ | GOAL | ΠΕΝΑΛΤΙ | 1ος ΣΚΟΡΕΡ |
---|
H2H


ΗΜ/ΝΙΑ | ΑΓΩΝΑΣ | ΗΜ. | ΣΚΟΡ | ΤΕΛ. |
---|