Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Μπορεί οι αναμετρήσεις της Γαλατασαράι να είναι ο ορισμός του G/G, ωστόσο η εικόνα που έχει δείξει έως τώρα η Ντινάμο Κιέβου στη διοργάνωση -έχει σκοράρει μόλις ένα γκολ σε 6 ματς- μας ενθαρρύνει να πάμε με το 1+N/G, το οποίο προσφέρεται από την Bwin σε απόδοση 1.95.
Bet builder
1+N/G+Over 2,5
ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ
Facts Αγώνα
- Έβδομη αγωνιστική της League Phase του Europa League 2024-25, με τη συμμετοχή 36 ομάδων. Κάθε ομάδα θα δώσει από 8 ματς (4 εντός – 4 εκτός). Οι 8 πρώτες της τελικής κατάταξης περνάνε απευθείας στους «16», όσες τερματίσουν στις θέσεις 9-24 θα διεκδικήσουν την πρόκριση στα νοκ άουτ μέσα από διπλούς αγώνες, ενώ όσες τερματίσουν στις θέσεις 25-36 δεν συνεχίζουν στην Ευρώπη.
- Η Γαλατασαράι από την Τουρκία υποδέχεται την Ντιναμό Κιέβου από την Ουκρανία.
- Αυτή είναι η πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο ομάδων.
- Η Γαλατασαράι έχει αντιμετωπίσεις άλλες 3 φορές ομάδες από την Ουκρανία, με απολογισμό 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.
- Οι Τούρκοι είναι αήττητοι στις 24 τελευταίες αναμετρήσεις τους, ενώ τα 10 τελευταία ματς έληξαν G/G.
- Η Ντινάμο έχει χάσει και τα 4 τελευταία ματς απέναντι σε τουρκικές ομάδες.
- Η Ντινάμο έχει πετύχει μόλις 1 γκολ στη φετινή διοργάνωση, ενώ έχει δεχθεί 15, τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα, στη χειρότερή της επίδοση εδώ και σχεδόν 4 χρόνια.
Δείτε τα προγνωστικα γιουροπα λιγκ
Θεωρητικά, είχε εύκολο έργο στην τελευταία της αναμέτρηση στα προγνωστικά στοιχήματος, καθώς φιλοξενήθηκε από την προτελευταία Χατάισπορ, όμως ήταν αρκετά άστοχη, με αποτέλεσμα να μείνει με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων με το ξεκίνημα της αναμέτρησης, ωστόσο δεν ήταν αποτελεσματική, ενώ η αντίπαλός της βρήκε τον τρόπο να ανοίξει το σκορ στο 28’.
Με την έναρξη του β΄ημιχρόνου ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Όσιμεν (56’), ενώ όσο περνούσε ο χρόνος γινόταν όλο και πιο επιθετική. Ο Μπουρούκ, όχι μόνο δεν μπόρεσε να ξεκουράσει τα βασικά «γρανάζια» του, αλλά αναγκάστηκε να τα ρίξει στον αγωνιστικό χώρο για να μπορέσει να πάρει τη νίκη, κάτι που δεν συνέβη, παρά τα 2.97 xG της Γαλατασαράι στο δεύτερο μέρος.
Το επιθυμητό αποτέλεσμα μπορεί να μην ήρθε, όμως η «τσιμ μπομ» παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και στο +6 από τη δεύτερη Φενερμπαχτσέ. Καλό βαθμολογικό πλασάρισμα έχει και στην Ευρώπη, καθώς βρίσκεται στην 6η θέση, όμως το νέο φορμάτ δεν της επιτρέπει να χαλαρώσει, αφού δεν έχει «κλειδώσει» βαθμολογικά την παρουσία της στην 8αδα.
Στο τελευταίο της ματς στη διοργάνωση αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Μάλμε (12/12) και παρά τις σημαντικές απουσίες της, έφυγε από τη Σουηδία με τον βαθμό της ισοπαλίας. Οι Σουηδοί μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση ανοίγοντας το σκορ στο 24’, ωστόσο η Γαλατά έφτασε στην ισοφάριση πριν τη λήξη του ημιχρόνου με τον Γέλερτ (43’). Στην επανάληψη η ομάδα του Μπουρούκ ισορρόπησε το ματς φτάνοντας στην ανατροπή με τον Αγκούν (56’), ωστόσο η Μάλμε βρήκε και πάλι τον δρόμο προς τα δίχτυα στις καθυστερήσεις (92’). Την τελευταία αγωνιστική θα αναμετρηθεί εκτός έδρας με τον Άγιαξ.
Μοναδική απώλεια για τον Μπουρούκ ο επιθετικός Μάουρο Ικάρντι (14/6).
Η τελευταία ήττα με 3-0 από τη Σοσιεδάδ στην Ισπανία την άφησε οριστικά εκτός συνέχειας. Το μόνο που έχει να παλέψει στα 2 εναπομείναντα παιχνίδια είναι η τιμή της και ο πρώτος βαθμός, τρέχοντας ήδη το χειρότερο σερί στην ιστορία της στην ίδια σεζόν. Βέβαια, αυτό θα είναι το πρώτο της παιχνίδι μετά τη χειμερινή διακοπή και ο ρυθμός σίγουρα θα αποτελεί πρόβλημα.
Βρισκόταν, πάντως, στην Τουρκία, κάνοντας την προετοιμασία της στην Αττάλεια και τουλάχιστον γλίτωσε τις μεγάλες μετακινήσεις. Δεν προχώρησε σε σημαντικές κινήσεις στο ρόστερ μέχρι τώρα, καθώς μπορεί στην Ευρώπη να απογοητεύσει, όμως στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Στα φιλικά η εικόνα δεν ήταν και τόσο κακή, ειδικά στα τελευταία, όμως και πάλι αμυντικά υπάρχουν θέματα να λύσει. Θα κλείσει τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις με εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Ρίγας.
«Το να παίζουμε τόσο νωρίς τον Ιανουάριο είναι κάτι καινούριο για εμάς. Θα πρέπει, όμως, να προσαρμοστούμε και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Προπονούμαστε ήδη για 2,5 εβδομάδες και πιστεύω ότι οι παίκτες μου είναι έτοιμοι. Θα αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, ο οποίος εδώ και καιρό βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, να υπερασπιστούμε την Ουκρανία και να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορούμε», τόνισε ο τεχνικός Σοβκόβσκι.
Πολύ σημαντική η απουσία του Μπράζκο από τη μεσαία γραμμή, ενώ τραυματίστηκε στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας και δεν υπολογίζεται ούτε ο Ποπόβ (αμυντικός). Οι υπόλοιποι τραυματίες έχουν επιστρέψει και δεν αναφέρονται άλλα προβλήματα για τον Σοβκόβσκι.