Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Παίρνοντας ως δεδομένο ότι η Φερεντσβάρος θα δυσκολευτεί εξαιρετικά στο «Σίτι Γκράουντ» κόντρα στη Νότιγχαμ την επόμενη εβδομάδα, καταλαβαίνουμε πως θέλει επειγόντως βαθμούς στο στοίχημα σήμερα, ώστε να «κλειδώσει» την είσοδό της στην οκτάδα και να παραλείψει την ενδιάμεση φάση. Στη μάχη της απευθείας πρόκρισης στους «16», ο Παναθηναϊκός δεν έχει δεύτερη ευκαιρία, αφού θέλει το 2/2 κόντρα στους Ούγγρους και τη Ρόμα. Εφόσον αμφότεροι θα τερματίσουν στους πρώτους 24, περιμένουμε να δούμε ένα παιχνίδι με αυξημένο θέαμα και ρίσκα, με το G/G + Over 2,5 να μας ταιριάζει στο 2.15 από τη Stoiximan.
Bet builder
Χ 1ο ημίχρονο & Over 23,5 προσπάθειες για γκολ & Κ. Σφιντέρσκι να δεχτεί κάρτα
Ειδικά στοιχήματα
1+ σουτ στην εστία Ντέλε
Over 7,5 σουτ στην εστία
Over 4,5 κάρτες
ΑΝΑΛΥΣΗ ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
Facts Αγώνα
- Έβδομη αγωνιστική της League Phase του Γιουρόπα Λιγκ με τη συμμετοχή 36 ομάδων στο κουπόνι. Η Φερεντσβάρος από την Ουγγαρία υποδέχεται τον Παναθηναϊκό από την Ελλάδα. Κάθε ομάδα θα δώσει από 8 ματς (4 εντός – 4 εκτός). Οι 8 πρώτες της τελικής κατάταξης περνάνε απευθείας στους «16», όσες τερματίσουν στις θέσεις 9-24 θα διεκδικήσουν την πρόκριση στα νοκ άουτ μέσα από διπλούς αγώνες, ενώ όσες τερματίσουν στις θέσεις 25-36 δεν συνεχίζουν στην Ευρώπη.
- Δώδεκα φορές έχει αντιμετωπίσει η Φερεντσβάρος ομάδες από την Ελλάδα. Έχει ρεκόρ 5-2-2, ενώ έμεινε αήττητη σε δύο αναμετρήσεις απέναντι στον Παναθηναϊκό (1 νίκη, 1 ισοπαλία).
- G/G τα 5 από τα 6 παιχνίδια της Φερεντσβάρος στη League Phase.
- 1-1-2 το ρεκόρ του Παναθηναϊκού απέναντι σε ομάδες από την Ουγγαρία.
- 0-1-1 το ρεκόρ των «πράσινων» επί ουγγρικού εδάφους.
- Τρία σερί over 2,5 και τέσσερα διαδοχικά N/G μετράει ο Παναθηναϊκός.
Δείτε τα προγνωστικά Γιουρόπα Λιγκ
Αξιοσημείωτη η πορεία της Φερεντσβάρος στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ. Με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες σε έξι παιχνίδια της League Phase (14 βαθμοί), έχει «κλειδώσει» και μαθηματικά τη θέση της στην 24άδα, ενώ συγκεντρώνει 46% πιθανότητες να τερματίσει στην κορυφαία οκτάδα, σύμφωνα με εταιρείες στατιστικών.
Στο τελευταίο της ευρωπαϊκό παιχνίδι, κέρδισε στην έδρα της τη Ρέιντζερς με ανατροπή. Παρότι έμεινε πίσω στο σκορ στο 27’, κατάφερε να ισοφαρίσει πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, με τον Ότβος να σκοράρει στο 45+5’. Ήταν ανώτερη στο δεύτερο μέρος και έφτασε σε γκολ νίκης με τον Μπαρνάμπας Βάργκα στο 72’ (2-1). Ο Ούγγρος «killer» αποχαιρέτησε τη Βουδαπέστη με αυτό το τέρμα και μεταγράφηκε στην ΑΕΚ, έναντι του ποσού των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ.
Αντικαταστάτης του ο Φράνκο Κοβάσεβιτς, ο 26χρονος Κροάτης που τον Οκτώβριο πέτυχε χατ τρικ κόντρα στην Ένωση, φορώντας τη φανέλα της Τσέλιε. Ωστόσο, όπως και οι νεοφερμένοι Ακολάτσε (αριστερός εξτρέμ) και Γκόμεζ (στόπερ), δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη και πρέπει να περιμένουν μέχρι να ξεκινήσει η επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.
Μπορούν όμως να αγωνιστούν στα εγχώρια. Εκεί, η ομάδα του Ρόμπι Κιν είναι δεύτερη, στο -1 από την κορυφή, με 34 βαθμούς και ρεκόρ 10-4-4. Στις 11/02, θα αντιμετωπίσει την Κσακβαρί σε μονό παιχνίδι για τον θεσμό του Κυπέλλου. Στην όγδοη και τελευταία αγωνιστική του Γιουρόπα, ταξιδεύει στο «Νησί» για να αντιμετωπίσει τη Νότιγχαμ Φόρεστ.
Εκτός από τους νέους παίκτες, που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, αλλά και τους… χρόνιους τραυματίες, δεν έχει προκύψει κάποιο σημαντικό θέμα για την ομάδα του Κιν.
Ντέρμπι μόνο στα… χαρτιά ήταν αυτό της Κυριακής απέναντι στην ΑΕΚ. Οι «πράσινοι» εμφανίστηκαν για… ένα ημίχρονο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Από την ανάπαυλα και έπειτα, η Ένωση βρήκε γκολ σε κάθε κατεβασιά της και ο δείκτης του σκορ έφτασε στο 4-0. Ανησυχητική η εικόνα του «τριφυλλιού», που απείλησε ελάχιστα και δεν δικαιούτο τίποτα από το ματς.
Στους 25 πόντους και την 6η θέση στη βαθμολογία Σούπερ Λιγκ ο Παναθηναϊκός, βλέπει την υπόθεση 4η θέση να δυσκολεύει όσο πλησιάζουμε προς το φινάλε της κανονικής περιόδου. Αποκούμπι το Κύπελλο, εκεί όπου οι «πράσινοι» βρίσκονται στα ημιτελικά και καλούνται να κατακτήσουν το τρόπαιο ώστε να εξασφαλίσουν ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Στο Γιουρόπα Λιγκ, ο Παναθηναϊκός έχει προλειάνει το έδαφος για τα νοκ άουτ, μαζεύοντας 10 πόντους στις πρώτες έξι αγωνιστικές. Θα διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για την 8άδα, προκειμένου να προκριθεί απευθείας στους «16».
Την τελευταία αγωνιστική θα φιλοξενήσει τη Ρόμα στο ΟΑΚΑ.
Εκτός λίστας οι νεοφερμένοι Τεττέη (φορ), Παντελίδης (εξτρέμ), Αντίνο (εξτρέμ), Τσάβες (γκολκίπερ) και Κοντούρης (χαφ). Από την αποστολή θα απουσιάσουν και οι τραυματίες Ντέσερς (φορ) και Τζούρισιτς (μεσοεπιθετικός), ενώ ο νεαρός Κάτρης (στόπερ), πήρε τη θέση του υγιούς Μλαντένοβιτς (μπακ).