Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ - ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Σε κακό φεγγάρι η Φέγενορντ, με διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα και τον Φαν Πέρσι να δείχνει ανήμπορος να διαχειριστεί την κρίση. Το 1,45 του άσου προσφέρεται περισσότερο για κόντρα, με μοναδικό ανασταλτικό παράγοντα την αγωνιστική απραξία της Στουρμ Γκρατς. Αμφότερες είναι υποχρεωμένες να κυνηγήσουν αποκλειστικά τη νίκη, στοιχείο που αυξάνει τις πιθανότητες για ένα παιχνίδι με φάσεις και γκολ. Επιλογή το combo G/G+Over 3,5 (2.60, Winmasters).
Bet builder
Over 3,5+Γκολ Ουέντα
Ειδικά στοιχήματα
Over 10,5 κόρνερ
Over 1,5 Ημίχρονο
Στουρμ Over 3,5 κόρνερ
ΑΝΑΛΥΣΗ ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ - ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ
Facts Αγώνα
- Έβδομη αγωνιστική της League Phase του Γιουρόπα Λιγκ, με τη συμμετοχή 36 ομάδων. Η Φέγενορντ από την Ολλανδία υποδέχεται την Στουρμ Γκρατς από την Αυστρία. Κάθε ομάδα θα δώσει από 8 ματς (4 εντός – 4 εκτός). Οι 8 πρώτες της τελικής κατάταξης περνάνε απευθείας στους «16», όσες τερματίσουν στις θέσεις 9-24 θα διεκδικήσουν την πρόκριση στα νοκ άουτ μέσα από διπλούς αγώνες, ενώ όσες τερματίσουν στις θέσεις 25-36 δεν συνεχίζουν στην Ευρώπη.
- 5η συνολικά συνάντηση ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η πρώτη μεταξύ τους κόντρα ήταν στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ τη σεζόν 2000-01. Εκεί, η Στουρμ κέρδισε με 2-1 στο Γκρατς και απέσπασε ισοπαλία με σκορ 1-1 στο Ρότερνταμ, παίρνοντας την πρόκριση για τη φάση των ομίλων. Τη σεζόν 2022-23 για τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ η Φέγενορντ επικράτησε 6-0 στο Ρότερνταμ και η Στουρμ 1-0 στην Αυστρία.
- 3-2-6 (2-2-2 εντός) η παράδοση της Φέγενορντ απέναντι σε ομάδες της Σκωτίας.
- 19-3-6 το ρεκόρ της Φέγενορντ στα 28 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στην Ευρώπη.
- 1-1-8 ο απολογισμός της Στουρμ Γκρατς απέναντι σε ολλανδικές ομάδες.
- Χωρίς ευρωπαϊκή νίκη παραμένει η Στουρμ Γκρατς εδώ και 4 συνεχόμενα ματς (0-1-3).
Δείτε τα προγνωστικά Γιουρόπα Λιγκ
Έδωσε συνέχεια στις προβληματικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί το τελευταίο δίμηνο, χάνοντας με 3-4 στο «Ντε Κάουπ» από τη συμπολίτισσα Σπάρτα. Βρέθηκε να χάνει 0-2 και 1-3, ισοφάρισε με δύο γκολ του Σακίλ Φαν Πέρσι (γιου του προπονητή της Φέγενορντ) στο 87’ και στο 88’, αλλά, ενώ πίεζε για την ανατροπή, δέχθηκε στο 90’+4 το 3-4.
Αποδοκιμάστηκε έντονα από τους οπαδούς της Φέγενορντ ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, ο οποίος δεν δείχνει ικανός να διαχειριστεί την κρίση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα του Ρότερνταμ. Έφτασε, μάλιστα, στο σημείο να κατηγορήσει δημόσια τον μέσο Τίμπερ για αδιαφορία στις προπονήσεις, ενώ, σύμφωνα με ορισμένα μέσα ενημέρωσης, οι δύο άνδρες κόντεψαν να έρθουν στα χέρια στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα με τη Σπάρτα.
Η διοίκηση, πάντως, των «Ρότερνταμερς» δεν θέτει προς στιγμήν θέμα απομάκρυνσής του Φαν Πέρσι από το πάγκο της ομάδας. Το σίγουρο είναι ότι ο 41χρονος τεχνικός δεν θα έρθει ξανά σε αντιπαράθεση με τον Τίμπερ, καθώς ο διεθνής Ολλανδός μέσος θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μαρσέιγ. Παρελθόν επίσης και ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Μπάιλοου (Τζένοα).
Στη League Phase του Γιουρόπα Λιγκ, έχοντας συγκεντρώσει τρεις βαθμούς έπειτα από έξι αγωνιστικές κυνηγάει πλέον ένα μικρό θαύμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση (5% πιθανότητες σύμφωνα με τους αλγόριθμους).
Στο τελευταίο παιχνίδι της υπέστη οδυνηρή ήττα στη Ρουμανία από τη Στεάουα (4-3). Μπήκε μουδιασμένα στο ματς και στο 11’ βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά σταδιακά βρήκε τα πατήματά της και σκοράροντας τρεις φορές στο διάστημα 41’-51’ πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα. Παρά την άμεση μείωση του σκορ (54’) δεν πιέστηκε ιδιαίτερα, ωστόσο το φινάλε αποδείχθηκε καταστροφικό, με τους Ρουμάνους να κάνουν την ανατροπή στο 87’ και στο 90’+5.
Την τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσει στην Ισπανία την Μπέτις.
Παραμένουν εκτός οι ακραίοι μπακ Ριντ και Νιούκοουπ, ο εξτρέμ Ντιαρά και ορισμένοι ακόμη μακροχρόνια απόντες. Επιστρέφει ο πολύτιμος φορ-αρχισκόρερ Ουέντα, αμφίβολος ο μέσος Ταργκαλίν.
Προβληματικό το πρώτο μισό της σεζόν για την ίδια. Τρανό παράδειγμα ο τρόπος με τον οποίο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για το 2025. Έχασε με 3-1 στη Βιέννη από την Αούστρια, όπου προηγήθηκε μάλιστα, με την άμυνά της να την προδίδει σε ένα ακόμα παιχνίδι.
Η ήττα αυτή, έφερε τη Στουρμ στο -4 από την κορυφή, αλλά αυτό διορθώνεται στην πορεία, αρκεί η ίδια να βρει τρόπο να βελτιώσει την εικόνα της. Στο διάστημα της προετοιμασίας της, έδωσε δύο φιλικά παιχνίδια, αμφότερα έληξαν ισόπαλα. Αρχικά 2-2 με την Μπριζ και εν συνεχεία 4-4 με την Κοπεγχάγη, με όλες τις επιθετικές της αρετές και τα ανασταλτικά της προβλήματα να βγαίνουν στη φόρα.
Η πρωταθλήτρια Αυστρίας δίνει μάχη για το τον 3ο διαδοχικό της τίτλο στην εγχώρια Μπουντεσλίγκα, αλλά απ’ ότι φαίνεται αυτό δεν είναι εύκολη υπόθεση. Έχει τα θέματα της και στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου με απολογισμό 1-1-4 είναι στο -3 από την πρώτη 24αδα και καταλαβαίνει κανείς πως το παιχνίδι στο Ρότερνταμ και εν συνεχεία το εντός έδρας ματς με την Μπραν, είναι καθοριστικής σημασίας για το μέλλον της στη διοργάνωση.Απώλεια ο εξτρέμ Τσουκουανί, που πήρε μεταγραφή για τους Ρέιντζερς, όπως και ο Κρίστενσεν (τερματοφύλακας), που επέστρεψε από τον δανεισμό του στη Φιορεντίνα.
Απουσιάζουν λόγω τραυματισμού οι Λαβάλ (αμυντικός) και Γκργκιτς (επιθετικός), ενώ δεν υπολογίζονται ούτε οι Μπόρκοβιτς (αμυντικός), Φόσο (αμυντικός), όπως και οι νεοφερμένοι Γκαζιμπέγκοβιτς (αμυντικός) και Μαμαγκεϊσβίλι (εξτρέμ).