Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΕΣΤΡΕΛΑ ΝΤΑ ΑΜΑΝΤΟΡΑ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Η Εστρέλα είναι αρκετά δυνατή για τα δεδομένα της εντός έδρας, ωστόσο θα πρέπει να ψάξει αλλού για βαθμούς. Η Σπόρτινγκ πήρε τις ανάσες που χρειαζόταν, θέλει να επιστρέψει από τη διακοπή με τρίποντο και δεν θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη στο λαιβ σκορ. Το διπλό είναι αναμενόμενα χαμηλά, με over 2,5 παίζεται χωρίς τύψεις στο Pamestoixima.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΣΤΡΕΛΑ ΝΤΑ ΑΜΑΝΤΟΡΑ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ
Facts Αγώνα
- Α’ Γύρος: Σπόρτινγκ – Εστρέλα 3-2
- Διαιτητής: Φάμπιο Βερίσιμο: Πέρυσι σε 21 αγώνες στην πρώτη κατηγορία έδειξε 119 κίτρινες κάρτες (5,6 μέσο όρο), 9 κόκκινες και 11 πέναλτι. Φέτος σε 12 αγώνες έχει δείξει 64 κίτρινες (5,3 μέσο όρο), 1 κόκκινη και 6 πέναλτι.
Δείτε τα προγνωστικα Πορτογαλια
Έχει βελτιωθεί από τις αρχές Φλεβάρη και έπειτα στις αναλύσεις στοιχήματος. Μάζεψε οκτώ βαθμούς σε επτά παιχνίδια και πλέον βρίσκεται στο +5 από την προτελευταία θέση που οδηγεί στον απευθείας υποβιβασμό και στο +3 από τη θέση των μπαράζ. Βασίζεται κυρίως στην έδρα της, μακριά από αυτήν δείχνει αδύναμη.
Στο τελευταίο της παιχνίδι πριν τη διακοπή των Εθνικών ομάδων, απέσπασε 0-0 στην έδρα της Φαμαλικάο. Μέτρια εμφάνιση, ελαφρώς κατώτερη από την αντίπαλό της. Στο πρώτο ημίχρονο είχε 2-3 καλές ευκαιρίες, στο δεύτερο απείλησε μόνο δύο φορές από στατική φάση. Με βάση την εικόνα του αγώνα, θα μπορούσε και να είχε ηττηθεί, οπότε ο βαθμός ήταν πολύτιμος.
Τραυματίες οι Ρέις (αρ.μπακ, 18/0), Αντόνιο Φελίπε (κίπερ, 3/0) και Ενρίκε (αρ.εξτρέμ, 4/0).
Συνεχίζει να διανύει μια τρομερή χρονιά, αν και τελευταία έχει αρχίσει να δείχνει πιο ευάλωτη αμυντικά. Στο πρωτάθλημα είναι αήττητη εδώ και 12 αγώνες στο κουπονι ΟΠΑΠ, με μόλις μία απώλεια στο 3-3 εκτός με τη Ρίο Αβε. Παραμένει στο +1 από την Μπενφίκα, έχει και ματς λιγότερο. Ενδιάμεσα, πήρε μια νίκη επί της Μπενφίκα στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου, ενώ αποκλείστηκε στο Γιουρόπα Λιγκ από την Αταλάντα. Έτσι, στρέφει την προσοχή της σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ο μήνας Απρίλιος θα κρίνει πολλά καθώς αντιμετωπίζει δύο φορές την Μπενφίκα σε δύο διοργανώσεις.
Στο τελευταίο της παιχνίδι πριν τη διακοπή, διέλυσε 6-1 την Μποαβίστα, με τρομερό Γιόκερες που έκανε χατ-τρικ. Βρέθηκε να χάνει από το 3ο λεπτό και έκτοτε έβγαλε αντίδραση. Πριν το ημίχρονο (45’) ο Σουηδός έκανε το 1-1 και το δεύτερο ημίχρονο στο «Αλβαλάδε» είχε κατηφόρα. Η ομάδα του Αμορίμ πέτυχε πέντε γκολ και δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης. Στο 54ο λεπτό ο Παουλίνιο με προβολή τής έδωσε το προβάδισμα και ο Γιόκερες στο 68’ με ατομική ενέργεια ανέβασε τον δείκτη του σκορ. Ο Σουηδός στράικερ πέτυχε τρίτο προσωπικό τέρμα έντεκα λεπτά αργότερα από την άσπρη βούλα για το 4-1. Στο 88’ ο Νούνο Σάντος με κοντινό πλασέ σημείωσε το 5-1 και στις καθυστερήσεις ο Παουλίνιο με κεφαλιά έβαλε το κερασάκι στην τούρτα.
Ο κόουτς Αμορίμ δούλεψε κατά τη διάρκεια της διακοπής χωρίς τους 7 διεθνείς, με τον Πορτογάλο να καλεί αρκετούς νεαρούς στις προπονήσεις της ομάδας.
Τραυματίες οι βασικοί Πότε (εξτρέμ, 24/9 γκολ, 10 ασίστ) και Αντάν (κίπερ, 22/0).