ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ανάλυση Αγώνα

EUL
22:00
17.04

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ

Πλασματικό το 1.38
1
X
2
Εκτίμηση
Σαν Μαμές
14° C Συννεφιασμένος
Cosmote Sport 7
  • Εκτίμηση
  • Αποδόσεις
  • Ανάλυση
  • Στατιστικά

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Εταιρία
1
X
2
U 2.5
O 2.5
GG
NG

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Kingbet Kingbet
Ώρα έναρξης: 22:00
STAKE: 15

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1+Under 3,5

Απόδοση: 2.25
bet365 Παίξε νόμιμα

Η Αθλέτικ είναι το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης, ωστόσο το σετ αποδόσεων δεν αντικατοπτρίζει ακριβώς τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα και μάλλον υποτιμά τη Ρέιντζερς. Πολύ πιο ελκυστικό σε σχέση με τον απλό άσο του 1.38, το combo 1+Under 3.5 γκολ στο 2.25 της Bet365.

Bet builder

Over 10.5 Κόρνερ+Over 4.5 Κάρτες

Ειδικά στοιχήματα

Νίκο Γουίλιαμς να σκοράρει

Βάτσλαφ Τσέρνι 2+ Προσπάθειες στην εστία

ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ - ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ

Facts Αγώνα

  • Ρεβάνς για τους 8 του Γιουρόπα Λιγκ. Σε περίπτωση νέας ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση και, αν χρειαστεί, πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή Λυών.
  • Στον πρώτο αγώνα, Ρέιντζερς – Αθλέτικ Μπιλμπάο 0-0. Με παίκτη παραπάνω από το 13’, η Αθλέτικ κυριάρχησε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, πίεσε, έφτιαξε φάσεις, με κυριότερη το χαμένο πέναλτι του Μπερενγκέρ στο τέλος, αλλά δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα.
  • 6-9-14 ο απολογισμός της Ρέιντζερς απέναντι σε ισπανικές ομάδες. 1-4-10 μετράνε οι «Τζερς» στην Ισπανία, με το μοναδικό διπλό να έρχεται πέρυσι επί της Μπέτις με 3-2 στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Αήττητη στις δύο τελευταίες επισκέψεις της στην Ιβηρική χώρα η ομάδα της Γλασκώβης (1-1-0).
  • 6 ευρωπαϊκά ματς έδωσε φέτος η Ρέιντζερς (τα 5 στο Γιουρόπα Λιγκ), με τα 5 από αυτά να είναι G/G στο στοίχημα.
  • Το ματς με την Αθλέτικ, ήταν το μοναδικό των τελευταίων 12 της Ρέιντζερς, στο οποίο η εστία της παρέμεινε απαραβίαστη.

Δείτε τα προγνωστικά Γιουρόπα Λιγκ

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ
Ρεπορτάζ

Με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, επικράτησε την Κυριακή στο «Σαν Μαμές» της Ράγιο Βαγιεκάνο (3-1) και έκανε ακόμα ένα βήμα προς την επίτευξη του στόχου της. Δύο γκολ σημείωσε ο Οϊχάν Σανθέτ (58’, 94’) και ένα ενδιάμεσα ο Νίκο Γουίλιαμς (80’). Η Ράγιο είχε προηγηθεί λίγο πριν από το τέλος του ημιχρόνου.

Δεν διαφοροποιήθηκε η κατάσταση στη βαθμολογία, όσον αφορά στην άτυπη μάχη για την τετράδα, αφού διατηρήθηκε το +6 από τη Βιγιαρεάλ, με την υποσημείωση όμως ότι η τελευταία έχει ένα ματς λιγότερο. Όπως και να έχει, δεν αποκλείεται να αλλάξουν τα δεδομένα από τη συνολική βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ και την επόμενη σεζόν οι Ισπανοί να έχουν πέντε ομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Όσον αφορά στο Γιουρόπα, το όνειρο ενός τελικού μέσα στην πόλη της, παραμένει άθικτο για την Αθλέτικ. Οι Βάσκοι έχουν πραγματοποιήσει εξαιρετική πορεία από τη League Phase και στον προηγούμενο γύρο απέκλεισαν την πολύ ανεβασμένη Ρόμα. Στο Μπιλμπάο μάλιστα μετράνε πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ στις τρεις πιο πρόσφατες επιβεβαιώθηκε το Over 2.5 στο κουπόνι.

«Μας περιμένει ένα καθοριστικό παιχνίδι, μοναδικό θα έλεγα. Η Ρέιντζερς έχει ιστορία από πίσω της και είναι υποχρεωμένη να κυριαρχεί στο δικό της πρωτάθλημα. Στο πρώτο ματς αναγκάστηκε να μείνει πίσω και αμύνθηκε σωστά. Τώρα θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, πιο ανοιχτό, νομίζω ότι και οι δύο ομάδες θα έχουν τις πιθανότητές τους» έλεγε χθες ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Αγωνιστικά Νέα

Δύσκολα θα επανέλθει ο αριστερός μπακ Γιούρι, που έχασε τα τελευταία λόγω τραυματισμού. Οσον αφορά στον επιθετικό Ινιάκι Γουίλιαμς, χτύπησε στο παιχνίδι της Κυριακής, χρειάζεται ξεκούραση, αλλά όπως όλα δείχνουν, θα ρισκάρει τη συμμετοχή του στο αποψινό παιχνίδι.

ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ
Ρεπορτάζ

Με εννιά αλλαγές συγκριτικά με την ενδεκάδα που είδαμε κόντρα στην Αθλέτικ, πήγε στο Αμπερντίν δίχως ουσιαστικό βαθμολογικό κίνητρο. Από το 31’ έχανε με 1-0, στο 40’ έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του ΜακΚλόσλαντ και στο 44’ έγινε το 2-0, με το οποίο έμοιαζαν να τελειώνουν τα πάντα. Παρ’ όλα αυτά, στο δεύτερο μέρος έβγαλε αυταπάρνηση, μείωσε γρήγορα (49’) με τον Ιγκαμάνε, είδε τους «Ντονς» να έχουν ακυρωθέν γκολ πριν τις καθυστερήσεις και στην εκπνοή ο Χάτζι ισοφάρισε για το τελικό 2-2.

Δεν αλλάζουν και πολλά για τη Ρέιντζερς με την ισοπαλία αυτή, πέραν του ότι δεν επέτρεψε στη μισητή αντίπαλο Σέλτικ να στεφθεί πρωταθλήτρια από τώρα. Είναι στο -15 και με 5 αγωνιστικές να απομένουν, απλώς περιμένει την ολοκλήρωση μίας ακόμα κακής σεζόν στις εγχώριες διοργανώσεις, όπου μένει δίχως τίτλο, έχοντας χάσει στον τελικό του Λιγκ Καπ και αποκλειστεί από νωρίς στο Κύπελλο από την Κουίν οφ Σάουθ, σε παιχνίδι που αποτέλεσε ουσιαστικά και το τέλος του Φιλίπ Κλεμάν, το οποίο επιβεβαιώθηκε λίγες μέρες αργότερα.

Αν κάπου τα πηγαίνουν καλά οι «διαμαρτυρόμενοι» και φέτος, αυτό είναι το Γιουρόπα Λιγκ. Καταπληκτική η πορεία στη League Phase, 8η θέση, απευθείας πρόκριση στους «16» και εκεί υπερκέρασαν το εμπόδιο της Φενέρμπαχτσε, έστω και αν χρειάστηκαν τη διαδικασία των πέναλτι στο «Άιμπροξ».

Το σίγουρο είναι πως δεν μπορούν να υποτιμηθούν από κανέναν αντίπαλο και το απέδειξαν περίτρανα στο πρώτο ματς με την Αθλέτικ. Με αριθμητικό μειονέκτημα από πάρα πολύ νωρίς, η ομάδα του Μπάρι Φέργκισον άντεξε στην πίεση, κράτησε το 0-0 και πηγαίνει ζωντανή στο Μπιλμπάο, προκειμένου να διεκδικήσει τις πιθανότητες που της αναλογούν.

Αγωνιστικά Νέα

Εξέτισαν και επιστρέφουν οι Ντιομαντέ, Σούταρ, θα λείψει σίγουρα ο κεντρικός αμυντικός Πρόπερ, που αποβλήθηκε πριν από μία εβδομάδα στο ματς της Γλασκώβης. Τραυματίες παραμένουν οι μπακ Στέρλινγκ και Κασανβίρο, μόνο ο πρώτος μπορεί να λογιστεί ως πραγματική απώλεια για τον Μπάρι Φέργκισον.

Εντυπωσιακός στο πρώτο ματς ο Κέλι, που πήρε την ευκαιρία και την άρπαξε από τα μαλλιά, λογικά θα αφήσει ξανά στον πάγκο τον Μπάτλαντ, υπερασπιζόμενος την εστία των «Τζερς». Αίσθηση προκάλεσε η παρουσία του Ράις στον χώρο του κέντρου, αλλά τώρα που είναι διαθέσιμος και ο Ντιομαντέ, δύσκολα θα τον δούμε από την αρχή, με τον Ιβοριανό να αγωνίζεται σε έναν πιο ελεύθερο ρόλο και το δίδυμο πίσω του να αποτελείται από τους Ράσκιν-Μπάρον.

Έπιασε το 3-4-2-1 στο «Άιμπροξ», λογικά θα εφαρμοστεί και απόψε, με την άμυνα να είναι σε πρώτο πλάνο και την τακτική προσέγγιση να μην αλλάζει εύκολα. Με τον Σούταρ εντός και τον Πρόπερ εκτός, μοιάζει δεδομένη και η τριπλέτα της άμυνας, με τους Τάβερνιε, Σούταρ και Μπαλογκούν να την αποτελούν.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ 4-2-3-1
ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ 3-4-2-1
13
Agirrezabala
15
Lekue
3
Vivian
5
Yeray Alvarez
18
De Marcos
23
Jauregizar
16
De Galarreta
10
Nico Williams
8
Sancet
9
Inaki Williams
19
Sannadi
31
Kelly
27
Balogun
5
Souttar
2
Tavernier
22
Jefte
43
Raskin
8
Barron
3
Yilmaz
18
Cerny
10
Diomande
9
Dessers
ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ 3-4-2-1

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Ροή ειδήσεων
Προσφορές
Όλες οι ειδήσεις
Όλες οι προσφορές

Casino