Ανάλυση Αγώνα
-
Εκτίμηση
-
Αποδόσεις
-
Ανάλυση
-
Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ - ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Παιχνίδι με τρομερό ενδιαφέρον στις στοιχηματικές εταιρίες. Η πρώτη της βαθμολογίας φιλοξενείται από μία ομάδα που έχασε μόλις μία φορά εντός έδρας στο πρωτάθλημα. Πέραν αυτού, η Αρχεντίνος επιδεικνύει «ατσάλινη» άμυνα ως γηπεδούχος, την ώρα που έχει επίσης βαθμολογικό κίνητρο. Θεωρούμε όμως, ότι η ποιότητα της Βέλες θα υπερισχύσει και θα φύγει με ένα πολύ σημαντικό διπλό στη μάχη για τον τίτλο. Η απόδοση βρίσκεται στο εξαιρετικό 2.42 της Stoiximan και αξίζει σίγουρα το ρίσκο.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ - ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ
Facts Αγώνα
- 20ή αγωνιστική για το πρωτάθλημα Αργεντινής.
- Υπέρ της Βέλες η παράδοση των μεταξύ τους αναμετρήσεων, με 20 νίκες, 12 ισοπαλίες και 16 ήττες. Στην έδρα της η Αρχεντίνος υπερτερεί με εννέα νίκες, επτά ισοπαλίες και οκτώ ήττες.
- Η Αρχεντίνος έχει την τρίτη καλύτερη επίδοση εντός έδρας στο πρωτάθλημα με έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και μόλις μία ήττα. Από την άλλη, η Βέλες είναι η καλύτερη ομάδα στην κατηγορία εκτός έδρας με τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες.
- Τα τελευταία τρία παιχνίδια μεταξύ τους έληξαν ισόπαλα, ενώ η Βέλες δεν κέρδισε καμία από τις τρεις πρόσφατες αναμετρήσεις της ως φιλοξενούμενη της Αρχεντίνος.
- Δέκα διαδοχικοί αγώνες μεταξύ τους, που επιβεβαιώθηκε στο κουπόνι ΟΠΑΠ το Under 2,5.
- Μόλις μία νίκη στα προηγούμενα τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος για τη Βέλες, με τα τελευταία έξι στα επτά να είναι Under 2,5.
- Η Αρχεντίνος δεν δέχτηκε κανένα γκολ στα πρόσφατα έξι παιχνίδια εντός έδρας στο πρωτάθλημα.
Δείτε τα προγνωστικα αργεντινη
Έπρεπε να φτάσουμε στην 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος, για να δούμε την Αρχεντίνος να σκοράρει εκτός έδρας. Ωστόσο το γκολ του Ορός στο 8ο λεπτό του live score δεν ήταν αρκετό, για να αποτρέψει νέα ήττα μακριά από το γήπεδό της με 2-1, αυτήν τη φορά με αντίπαλο την Πλατένσε.
Έμεινε έτσι στην 11η θέση του συνολικού βαθμολογικού πίνακα, έναν βαθμό πίσω από τις θέσεις που οδηγούν στο Κόπα Σουνταμερικάνα. «Είναι κρίμα που δεν πήραμε την ισοπαλία γιατί πραγματικά το αξίζαμε. Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί, το δεύτερο γκολ δεν μπορεί να μας συμβαίνει», ήταν τα λόγια του προπονητή Κρίστιαν Ζερμάτεν μετά την ήττα.
Όπως τόνισε και ο ίδιος, η αναμέτρηση με τη Βέλες είναι ιδιαιτέρως σημαντική. Όχι απλώς επειδή η Αρχεντίνος αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο στη βαθμολογία Αργεντινής, αλλά κυρίως επειδή απομένουν οκτώ αγώνες και οι πιθανότητες για την είσοδο στη 10άδα είναι 50-50.
Εν αντιθέσει με το αγωνιστικό πρόσωπο εκτός έδρας, στο γήπεδό της μεταμορφώνεται. Έχει την τρίτη καλύτερη συγκομιδή βαθμών ως γηπεδούχος (21), μετρώντας έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα. Μάλιστα, δεν δέχτηκε κανένα γκολ στα προηγούμενα έξι παιχνίδια εντός έδρας!
Ξανά διαθέσιμος ο πλάγιος επιθετικός Ερέρα (12 συμ./2 γκολ), αφού εξέτισε την ποινή του λόγω καρτών. Αμφίβολος είναι ο αρχηγός και κεντρικός μέσος Α. Ροντρίγκες (12 συμ./1 γκολ) λόγω ενοχλήσεων, ενώ εκτός συνεχίζουν να βρίσκονται οι Γοδόι (στόπερ, 4 συμ.), Καρντόσο (κεντρικό χαφ, 5 συμ.), Πριέτο (αριστερό μπακ, 8 συμ.) και Λ. Σάντσες (δεξί μπακ, 0 συμ.).
Τυχερή μέσα στην ατυχία της. Όντας πολύ ανώτερη, πέταξε δύο βαθμούς στα σκουπίδια απέναντι στην Μπελγράνο εντός έδρας (1-1), αλλά τόσο η Ουρακάν, όσο και η Ταγιέρες που την κυνηγούν στη βαθμολογία, γκέλαραν επίσης.
Παραμένει έτσι πρώτη με διαφορά τριών βαθμών, με τον τίτλο να απέχει οκτώ 90λεπτα. Το πόσο πολύ θέλουν όλοι στον σύλλογο να κατακτήσουν το πολυπόθητο τρόπαιο, αποτυπώνεται στις δηλώσεις του προέδρου της ομάδας: «Πρέπει να είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι γι’ αυτό που έρχεται. Όλοι έχουμε άγχος, αλλά δεν πρέπει να χάνουμε τον ενθουσιασμό μας».
Η μία μόλις νίκη ωστόσο στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος, έχει κάνει πιο αμφίρροπα τα προγνωστικά στοιχήματος για τον πρωταθλητή. Σαφώς και η Βέλες παραμένει το φαβορί, αλλά η πίεση πλέον από κάτω είναι τεράστια.
Το αισιόδοξο πριν την αναμέτρηση, είναι ότι έχει την καλύτερη συγκομιδή βαθμών στην κατηγορία, όταν αγωνίζεται ως φιλοξενούμενη. Δέκα αγώνες έχει δώσει μακριά από το γήπεδό της στη Liga Profesional, συγκεντρώνοντας 15 βαθμούς, ενώ σκόραρε 15 γκολ με 11 παθητικό. Να μην ξεχνάμε επίσης, ότι συνολικά έχει την καλύτερη επίθεση σε όλο το πρωτάθλημα, με 32 τέρματα.
Η τιμωρία του αριστερού μπακ Γκόμες (18 συμ./1 γκολ) για εσωτερικούς λόγους θα συνεχίσει να υφίσταται. Την ίδια ώρα δεν θα προλάβει να αγωνιστεί ο φορ Σάντος (8 συμ./3 γκολ) εξαιτίας τραυματισμού, ενώ σταθερά εκτός παραμένει ο αμυντικός μέσος Κάσερες (2 συμ.). Εκτός αποστολής έμεινε ο εξτρέμ Πινιέιρο (5 συμ./0 γκολ).