- Προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κάτω των 21 ετών, το οποίο θα διεξαχθεί στη Σλοβακία το 2025. Η διοργανώτρια έχει κερδίσει αυτόματα τη συμμετοχή της στην τελική φάση.
- Οι 52 ομάδες έχουν χωριστεί σε εννέα ομίλους (επτά των έξι και δύο των πέντε ομάδων). Ο 1ος κάθε ομίλου και οι τρεις καλύτεροι 2οι (χωρίς να υπολογίζονται τα αποτελέσματα με τους ουραγούς των ομίλων με έξι ομάδες) προκρίνονται απευθείας στην τελική φάση. Οι υπόλοιπες έξι ομάδες που θα τερματίσουν στη 2η θέση θα αγωνιστούν στα play off (διπλοί αγώνες) από όπου θα προκύψουν τρία ακόμα εισιτήρια.
- Αποδόσεις
- Ανάλυση
- Εκτίμηση
- Στατιστικά
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
Εταιρία | 1 | X | 2 | U 2.5 | O 2.5 | GG | NG |
---|
Facts Αγώνα

ΑΝΔΟΡΑ U21
Ρεπορτάζ
Οι περισσότεροι θα περίμεναν πως η Ανδόρα θα ήταν ο «σάκος του μποξ», όμως η ομάδα του Ελόι Καζάλς δεν τα πηγαίνει καθόλου άσχημα μέχρι στιγμής σε αυτή την προκριματική διαδικασία. Σαφώς, κανένας δεν περίμενε πρόκριση, κάτι που έχει τεθεί εκτός συζήτησης από νωρίς, όμως η Ανδόρα παλεύει όλα τα παιχνίδια και εμφανίζεται πλήρως ανταγωνιστική.
Το πιο σημαντικό; Δεν έχει δεχτεί σε κανένα παιχνίδι περισσότερα από τρία γκολ. Ακόμα και απέναντι στην πολύ δυνατή Πορτογαλία, ηττήθηκε 3-0. Λίγο έλειψε μάλιστα να κόψει βαθμούς και από την εθνική μας ομάδα τον περασμένο Νοέμβριο (0-1). Γενικότερα, η Ανδόρα έχει ρεκόρ 0-3-3, ενώ έφτασε κοντά σε τρίποντο κόντρα σε Νησιά Φερόε (2-2) και Λευκορωσία (1-1), όμως δεν κατάφερε να διατηρήσει το υπέρ της αποτέλεσμα.

ΚΡΟΑΤΙΑ U21
Ρεπορτάζ
Δεν τη λες και από τις καλύτερες «φουρνιές» παικτών που έχει βγάλει η Κροατία. Ελαφρώς καλύτερη αυτή που πήγε στο EURO U21 του περασμένου καλοκαιριού, κυρίως από άποψη ατομικού ταλέντου. Παιδιά όπως ο Μπατούρινα (Ντινάμο Ζάγκρεμπ), ο Μπούλατ (Ντινάμο Ζάγκρεμπ) και ο Κοτάρσκι (ΠΑΟΚ) δεν βρίσκονται πλέον σε αυτό το ηλικιακό γκρουπ και το «κουπί» στον δρόμο προς το EURO U21 2025 πρέπει να το τραβήξουν άλλοι.
Η Κροατία μπορεί μέχρι στιγμής να έχει ρεκόρ 3-1-0 στον όμιλο, όμως τα δύσκολα είναι μπροστά της. Ζορίστηκε για να νικήσει ομάδες όπως η Λευκορωσία και τα Νησιά Φερόε, ενώ πήρε ισοπαλία από την εθνική μας ομάδα εκτός έδρας (2-2). Στόχος της να πλασαριστεί στην πρώτη δυάδα, καθώς στο γκρουπ υπάρχει και η πολύ δυνατή Πορτογαλία.
Ξεχωρίζουν οι Σίμιτς (φορ, Σάλτσμπουργκ), Μπέλιο (φορ, Άουγκσμπουργκ), Βίντοβιτς (χαφ, Ντινάμο), ενώ στο ρόστερ υπάρχει και ο Γκρόζντανιτς του Αστέρα Τρίπολης.