Δέχθηκε ηχηρό χαστούκι στην έδρα της Ουτρέχτης (ήττα 4-0) και σε θεωρητικό επίπεδο έδωσε ξανά ενδιαφέρον στη μάχη του τίτλου, επιτρέποντας στην Αϊντχόφεν να τον πλησιάσει στους έξι βαθμούς.
Είχε διπλό δοκάρι στο ξεκίνημα (3’) και γενικά μέχρι το 25’ πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο μετά το γκολ που δέχθηκε κόντρα στη ροή του αγώνα (29’) όλα του πήγαν στραβά με αποτέλεσμα να γνωρίσει την πιο βαριά ήττα της φετινής σεζόν. Ενδεικτικό της κακής-άτυχης μέρας στην οποία βρέθηκε, είναι τα τέσσερα (!) συνολικά δοκάρια που είχε στη διάρκεια του 90λεπτου.
Πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα μέσα στο 2025 (13-1-0 το σερί που έτρεχε στα προγνωστικά στοιχήματος), χρειάζεται επτά βαθμούς στα τέσσερα παιχνίδια που υπολείπονται (τα τρία εξ αυτών εντός έδρας), στην περίπτωση που η Αϊντχόφεν κάνει το 4/4, για να κατακτήσει τον τίτλο.
«Το ματς με την Ουτρέχτη ανήκει στο παρελθόν. Το μυαλό μας βρίσκεται πλέον μόνο στη Σπάρτα. Οι παίκτες πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για μάχη. Η Σπάρτα είναι τρίτη σε συγκομιδή βαθμών στο δεύτερο μισό της σεζόν. Αξίζει το σεβασμό και της προσοχής μας», σημείωσε ο τεχνικός Φαριόλι.