Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

25.11.22|18:22

Kingbet Kingbet

Παναθηναϊκός - Βιλερμπάν Live Streaming (25/11)

παναθηναϊκός-βιλερμπάν-live-streaming-25-11-165758

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται για την 10η αγωνιστική της Euroleague τη Βιλερμπάν. Οι πράσινοι μετά τη νίκη απέναντι στη Βίρτους Μπολόνια με σκορ 88-85, ανέβηκαν στο 3-6 αλλά παρέμειναν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας σε ισοβαθμία με Άλμπα Βερολίνου, Μπάγερν Μονάχου, Αρμάνι Μιλάνο αλλά και την αντίπαλό τους, Βιλερμπάν. Οι Γάλλοι δεν ξεκίνησαν τόσο άσχημα στη διοργάνωση, παρόλα αυτά καταποντίστηκαν στη βαθμολογία μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες από Ζαλγκίρις Κάουνας, Ερυθρό Αστέρα και Μπάγερν. Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ (κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*).

 

Δείτε τον αγώνα ζωντανά κλικ εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Μαζί με τον παναθηναϊκό διεξάγονται και τα ματς Μονακό-Μπάγερν Μονάχου, Βίρτους Μπολόνια-Αναντολού Εφές, Μπαρτσελόνα-Μπασκόνια και Βαλένθια-Ζαλγκίρις Κάουνας, Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ (Ισπανία), Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία) και Τόμας Τραβίτσκι (Πολωνία). Τον αγώνα παναθηναικος-βιλερμπαν μπορείτε να τον παρακολουθήσετε σε live streaming.

Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν Live Streaming

Μετά τη βαριά ήττα τους στην Κωνσταντινούπολη, οι πράσινοι κατάφεραν να ορθοποδήσουν και να κερδίσουν τη Βίρτους Μπολόνια στο ΟΑΚΑ. Μετά από ένα κακό πρώτο δεκάλεπτο, η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς βρήκε τις απαντήσεις και στην παράταση επικράτησε στον αγώνα. Ο Παναθηναϊκός για άλλη μία φορά δεν έπεισε με την απόδοσή του, καθώς τους περισσότερους πόντους τους πέτυχε από ατομικές προσπάθειες των παικτών του και όχι από οργανωμένες επιθέσεις. Απόλυτος πρωταγωνιστής της αθηναϊκής ομάδας ήταν ο Ντέρικ Γουίλιαμς. Ο Αμερικανός πήρε την ομάδα του από το χέρι και με 26 πόντους και 8 ριμπάουντ την οδήγησε στη νίκη. Αυτό βέβαια δεν άλλαξε ιδιαίτερα την κατάσταση στη βαθμολογία, αφού παρέμεινε στην τελευταία θέση, ισοβαθμώντας όμως πλέον με άλλες τέσσερις ομάδες.

 

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Στην έδρα του έχει αυτή τη στιγμή δύο συνεχόμενες νίκες, έχοντας κερδίσει και την Μπασκόνια πριν από δύο εβδομάδες. Ο αγώνας με τη γαλλική ομάδα θα είναι ο 6ος τη φετινή σεζόν στο ΟΑΚΑ. Το ξεκίνημά του ήταν τραγικό, καθώς έχασε και τα τρία πρώτα παιχνίδια του στην Αθήνα. Οι αντίπαλοι ήταν δύσκολοι (Ρεάλ Μαδρίτης, Μονακό, Παρτιζάν) αλλά σε μία διοργάνωση 34 αγώνων για να έχεις ελπίδες για καλή πορεία, πρέπει να εκμεταλλεύεσαι στο έπακρο το γήπεδό σου.

Στην προϊστορία τους τώρα, οι δύο ομάδες έχουν αγωνιστεί μόλις 6 φορές στην ιστορία της διοργάνωσης. Από το 2019 μέχρι και φέτος σε 6 αναμετρήσεις, οι νίκες είναι μοιρασμένες με τρεις επικρατήσεις για τον Παναθηναϊκό και τρεις για τη Βιλερμπάν. Την περσινή σεζόν καμία από τις δύο δεν εκμεταλλεύτηκε την έδρα της. Οι Γάλλοι πήραν τη νίκη στην Ελλάδα, ενώ η ελληνική ομάδα επικράτησε στη Λυών με σκορ 63-76. Σε 3 αγώνες στη Γαλλία, ο παναθηναϊκός έχει ηττηθεί δύο φορές και έχει κερδίσει μία.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ Live Streaming 25/11

Ηγέτης του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τα στατιστικά είναι ο Ντέρικ Γουίλιαμς. Ο Αμερικανός φόργουορντ έχει κατά μέσο όρο 15,1 στο σύστημα αξιολόγησης. Σκοράρει 15,6 πόντους ανά αγώνα και μαζεύει 4,8 ριμπάουντ. Ακολουθεί το νέο απόκτημα της ελληνικής ομάδας, Ντουέιν Μπέικον. Ο πρώην παίκτης της Μονακό δεν χρειάστηκε χρόνο ώστε να προσαρμοστεί στη νέα ομάδα του. Έδειξε εξαρχής ότι μπορεί να αποτελέσει κινητήριο μοχλό, ώστε η ομάδα να καταφέρει να μπει στα πλέι οφ. Είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας του, με 16,8 πόντους, προσθέτοντας 3,2 ριμπάουντ και 13,5 στο performance index rating. Σημαντικότατος για τον Παναθηναϊκό είναι ο Πολωνός γκαρντ Ματέους Πονίτκα. Έχει 8,9 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2,9 ασίστ με 13,3 στο index rating.

Τα ομαδικά στατιστικά δείχνουν ότι χρειάζεται μεγάλη βελτίωση σε αρκετές κατηγορίες. Το σύνολο του Ντέγιαν Ράντονιτς σκοράρει 79,6 πόντους (10ο στη διοργάνωση) και προσθέτει 33,8 ριμπάουντ (9ο στην Euroleague), 16,2 ασίστ (10ο στην Euroleague), 6,6 κλεψίματα (11ο στην Ευρωλίγκα), 2,7 μπλοκ (7ο στην Ευρωλίγκα) και είναι 12ο συνολικά στο pir, με 82,8 κατά μέσο όρο.

Παναθηναϊκός - Βιλερμπάν Live Streaming

Panathinaikos Villeurbanne Live Streaming

Η Βιλερμπάν με τη σειρά της, ισοβαθμεί με τον ΠΑΟ έχοντας ρεκόρ 3-6. Όπως προαναφέραμε είχε βρεθεί ψηλότερα στη βαθμολογία, αλλά οι τρεις συνεχόμενες ήττες της την έφεραν στις τελευταίες θέσεις. Δεν εκμεταλλεύτηκε το πλεονέκτημα έδρας της, ενάντια στις Ζαλγκίρις Κάουνας και Μπάγερν, ενώ έχασε και από τον Ερυθρό Αστέρα στη Σερβία, με τελικό σκορ 71-67. Να προσθέσουμε ότι σε 4 παιχνίδια στην έδρα της, έχει νικήσει μόλις μία φορά.

 

Δείτε τον αγώνα κλικ εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Ξεκάθαρος ηγέτης είναι ο Νάντο Ντε Κολό. Ο πρώην παίκτης των ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Φενερμπαχτσέ επέστρεψε στην Γαλλία, σε μία κίνηση που δεν περίμενε κανείς. Είναι μπροστάρης στο σύστημα αξιολόγησης για την ομάδα του με 14,9. Σκοράρει 13 πόντους, παίρνει 2,4 ριμπάουντ και δίνει 3,9 ασίστ. Πολύ καλή σεζόν διανύει και ο Γιουσούφα Φαλ έχοντας 10,7 πόντους, 7,7 ριμπάουντ και 14,7 στο performance index rating.

Σαν σύνολο η Βιλερμπάν έχει 73,2 πόντους, 31,8 ριμπάουντ, 14,1 ασίστ, 7,7 κλεψίματα, 2 μπλοκ και 74,1 στο pir.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ LIVE STREAMING

Ο τεχνικός των πρασίνων Ντέγιαν Ράντονιτς, έκανε δηλώσεις λίγες ώρες πριν από τον αγώνα.

«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι αυτό με τη Βίρτους Μπολόνια απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Πήγε στην παράταση και έχουμε διπλή αγωνιστική. Σήμερα είναι το επόμενο παιχνίδι μας με τη Βιλερμπάν. Έχουμε 48 ώρες για να είμαστε έτοιμοι για άλλο ένα δύσκολο ματς. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε με μεγάλη θέληση και ενέργεια, να είμαστε συγκεντρωμένοι στη διπλή εβδομάδα. Δεν θα είναι εύκολο. Η προσέγγισή μας ήταν σωστή και πρέπει να την επαναλάβουμε κόντρα στη Βιλερμπάν, που έχει ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες. Μετρούν δυο εκτός έδρας νίκες. Όπως είπα, η συγκέντρωσή μας πρέπει να είναι σε υψηλό επίπεδο».

Για το πώς πρέπει να αγωνιστεί η ομάδα του και για την παρουσία του κόσμου: «Όπως είπα και μετά το τελευταίο ματς, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε με ενέργεια. Αυτό θα είναι το πιο σημαντικό για εμάς, μαζί με τη συγκέντρωσή μας. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα physical παιχνίδι. Οφείλουμε να διαβάσουμε τι κάνουν στην άμυνα. Από τη μεριά μας, θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι αμυντικά για να τους σταματήσουμε.

Θα είναι πολύ σημαντική η παρουσία του κόσμου σε αυτό το ματς. Ο Γκριγκόνις δεν θα παίξει, οι υπόλοιποι θα δώσουν ό,τι έχουν στο παρκέ. Ελπίζω πως με τη βοήθεια του κόσμου μας θα έχουμε ένα καλό παιχνίδι».

 

Δείτε τον αγώνα εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Για το παιχνίδι με τη γαλλική ομάδα μίλησε και ο Ντέρικ Γουίλιαμς. Σε ερώτηση για το τι μπορεί να βελτιώσει ο Παναθηναϊκός, είπε: «Το πιο σημαντικό είναι να παραμείνουμε ενωμένοι. Οι συνεχόμενες νίκες θα μας κάνουν καλό. Βρίσκουμε τη χημεία μας, έχουμε ενέργεια και αυτό είναι το βασικό. Αυτή τη βδομάδα έχουμε δύο συνεχόμενα παιχνίδια στην έδρα μας και πρέπει να προστατέψουμε το σπίτι μας. Παρότι είναι πολύ νωρίς στη σεζόν, έχουμε ήδη παίξει με πολύ καλές ομάδες και μάθαμε από αυτά τα παιχνίδια και τις ήττες που κάναμε, από τα λάθη μας στα ματς με Ρεάλ και Μονακό και εμφανιστήκαμε καλύτεροι με την Μπασκόνια και παίξαμε καλύτερα. Μαθαίνουμε από τα λάθη μας».

Για τον κόσμο του ΠΑΟ και τη δική του σχέση μαζί του: «Ο Παναθηναϊκός είναι ένα πολύ ιστορικό κλαμπ και η ιστορία μιλάει από μόνη της. Όταν ήρθα είπα ότι θέλω να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει εκεί που ήταν μέχρι και πριν από δύο χρόνια και πρέπει να πάμε βήμα-βήμα. Η ενέργεια που παίρνουμε από τον κόσμο μας βοηθάει πολύ στα παιχνίδια. Οι οπαδοί συμμετέχουν στο ματς. Έβλεπα ματς παλιά με τους Λέικερς και τον Κόμπε Μπράιαντ που είχε μία σχέση με το κοινό και μου άρεσε πολύ. Ο κόσμος είναι μέρος του παιχνιδιού». Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ (κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip