Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

31.03.23|16:00

Kingbet Kingbet

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Live Streaming: Δείτε Εδώ (31/03)

ολυμπιακός-παναθηναϊκός-live-streaming-δείτε-εδ-202473

Ντέρμπι αιωνίων και στη Euroleague. Ο ολυμπιακός υποδέχεται τον παναθηναϊκό για την 32η αγωνιστική της διοργάνωσης. Οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν τη Βιλερμπάν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με τελικό σκορ 81-55 και συνεχίζουν ακάθεκτοι στην κορυφή, παρέα με τη Ρεάλ Μαδρίτης με ρεκόρ 22-9. Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη επικράτησε στο ΟΑΚΑ επί της Μπάγερν Μονάχου και ισοβάθμησε μαζί της στην 15η θέση της διοργάνωσης, μακριά από τις ομάδες που βρίσκονται στην οκτάδα, με ρεκόρ 11-20. Οι διαιτητές της αναμέτρησης των δύο ομάδων δεν έχουν οριστεί ακόμη, παρότι έχει αποφασιστεί ποιοι θα διευθύνουν όλα τα άλλα παιχνίδια. Τον αγώνα ολυμπιακος-παναθηναικος μπορείτε να τον παρακολουθήσετε σε live streaming ΕΔΩ.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Live Streaming

Οι Πειραιώτες παρέμειναν για ακόμη μία αγωνιστική στην κορυφή της λίγκας. Ισοβαθμούν με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά έχουν το πλεονέκτημα λόγω των δύο νικών στα μεταξύ τους παιχνίδια. Είναι εμφανές ότι έχουν «ρίξει» την απόδοση τους τον τελευταίο μήνα, που ίσως να είναι αποτέλεσμα αρκετών παραγόντων. Λίγο οι τραυματισμοί, ειδικότερα του Σλούκα, λίγο και η κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Άλλωστε καμία ομάδα δεν μπορεί να αποδίδει σε όλα της τα παιχνίδια στο 100 τα 100. Το ζητούμενο είναι να «πιάσει» πικ απόδοσης, στα πλέι οφ και στο Φάιναλ Φορ.

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Μετά την εύκολη νίκη με τη Βιλερμπάν, «κατέκτησαν» και μαθηματικά πλέον το πλεονέκτημα έδρας. Τώρα το μόνο που μένει είναι να δούμε την αντίπαλο τους. Οι υποψήφιες είναι οι επικίνδυνα φορμαρισμένες Μακάμπι Τελ Αβίβ και Παρτιζάν, σε περίπτωση που καταλάβουν τη δεύτερη ή την τρίτη θέση. Αν καταφέρουν και παραμείνουν στην κορυφή, κάτι το οποίο είναι αρκετά πιθανό να γίνει η λογική λέει ότι θα αντιμετωπίσουν την Μπασκόνια ή την Ζαλγκίρις Κάουνας. Υπάρχει και η περίπτωση να καταφέρει η Εφές να «τρυπώσει» την τελευταία στιγμή στην οκτάδα, αλλά όπως φαίνεται αυτό θα γίνει πολύ δύσκολα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming 31/03

Ο κατάλληλος άνθρωπος για να μιλήσει για το παιχνίδι είναι ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος ξεκαθάρισε κάποια πράγματα στις δηλώσεις του.

Για το αν είναι στόχος η πρωτιά στην ευρωλίγκα, είπε: «Δεν θα έλεγα ακριβώς πρωτιά, αλλά η καλύτερη δυνατή θέση. Δεν έχουμε την πολυτέλεια, ούτε τα περιθώρια να σκεφτούμε για πρωτιά. Τα παιχνίδια και το πρόγραμμα μας είναι καταιγιστικό. Αύριο παίζουμε με τον Παναθηναϊκό και πρωτίστως θέλουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι για να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερες βλέψεις».

Για την άμυνα των πρασίνων: «Εμείς δεν μπορεί να ασχολούμαστε με τις άλλες ομάδες. Εμείς βλέπουμε μόνο την τακτική τους. Προετοιμάζουμε την ομάδα για το πώς θα παίξουμε. Αν θα γίνει ένα αμυντικό παιχνίδι κανείς δεν το ξέρει. Έρχεται μέσα από το feeling των παικτών. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο περιβάλλον για τον Παναθηναϊκό, εύκολο για εμάς γιατί παίζουμε στο γήπεδο μας, αλλά αυτό δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσει. Εμείς έχουμε έναν στόχο μπροστά μας, έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια. Ο Μάρτιος ήταν ο μήνας με τα περισσότερα παιχνίδια. Παίξαμε δώδεκα, είναι πάρα πολλά παιχνίδια. Σε κάποια εμφανιζόμαστε κουρασμένοι και πνευματικά και σωματικά, αλλά αυτή τη στιγμή πρέπει να δώσουμε όλοι ένα boost για να ολοκληρώσουμε την κανονική περίοδο όσο καλύτερα μπορούμε. Γιατί αυτός είναι ο τρόπος για να είμαστε καλοί στα playoffs».

Δείτε τον αγώνα εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Για το σερί 12 νικών που τρέχει η ομάδα του απέναντι στον Παναθηναϊκό: «Η ψυχολογία, η αυτοπεποίθηση και όλα αυτά δεν παίζουν ρόλο. Υπάρχει το μομέντουμ αυτή τη στιγμή. Ο Παναθηναϊκός παίζει χωρίς πίεση και δεν έχει κάτι να χάσει, παρά μόνο να κερδίσει. Εμείς έχουμε να χάσουμε αν χάσουμε το παιχνίδι, οπότε αυτό που μετρά είναι η προσέγγιση με σεβασμό στον αντίπαλο, αγωνιστικά να είμαστε έτοιμοι. Είναι ομάδα που εκτιμούμε και σεβόμαστε. Δεν πιστεύουμε ότι θα πάρουμε το παιχνίδι χωρίς να προσπαθήσουμε».

Για τους Φαλ και Κάνααν που είναι αμφίβολοι: «Ο Φαλ είναι καλύτερα και θα συμμετέχει στην προπόνηση. Ο Κάνααν επιστρέφει αύριο και είναι εξαιρετικά δύσκολο να παίξει χωρίς προπόνηση».

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Live Streaming

 

Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

Olympiakos Panathinaikos Live Streaming

Ο Παναθηναϊκός μετά την πρόσληψη του Χρήστου Σερέλη δεν «βγάζει» μάτια, αλλά είναι σε εμφανέστατα καλύτερο αγωνιστικό επίπεδο, από την «εποχή» Ράντονιτς. Δίνει μάχη σε κάθε παιχνίδι, ακόμα και απέναντι στις τοπ ομάδες της βαθμολογίας. Για την ομάδα η περίοδος είναι μεταβατική, καθώς από το καλοκαίρι αναμένεται τα πράγματα στο κλαμπ, να αλλάξουν ριζικά.

Προέρχεται από μία πολύ καλή εμφάνιση, στην 31η αγωνιστική, με αντίπαλο τη Μπάγερν Μονάχου. MVP του αγώνα με φοβερά στατιστικά, ήταν αναμφισβήτητα ο Γιώργος Παπαγιάννης. Ολοκλήρωσε το παιχνίδι με double-double, με 24 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Οι πράσινοι θα πρέπει να αφήσουν πίσω τους το τεράστιο σερί ηττών, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες έχουν κερδίσει 12 συνεχόμενες φορές τον αιώνιο αντίπαλο τους. Στο προηγούμενο ματς τους, για το ελληνικό πρωτάθλημα, οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν στο ΟΑΚΑ αλλά με πολύ μεγαλύτερη δυσκολία από τις προηγούμενες φορές. Η αμυντική λειτουργία του τριφυλλιού ήταν καλή και οι παίκτες του Ολυμπιακού «ζορίστηκαν» ώστε να βρουν επιθετικές επιλογές, κάτι που έκαναν με σχετικά εύκολο τρόπο στις προηγούμενες αναμετρήσεις.

Δείτε τον αγώνα εδώ

(κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ LIVE STREAMING

Ο Χρήστος Σερέλης στις δηλώσεις για το παιχνίδι, τόνισε: «Προσπαθούμε να μην σκεφτόμαστε καν αυτό το σερί. Νομίζω ότι το ίδιο ισχύει με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και τον τρόπο που προσεγγίζουν το ντέρμπι. Το ανέφερα νωρίτερα, τα παιχνίδια είναι ξεχωριστά για εμάς. Και επειδή ακριβώς μιλάμε για ένα ξεχωριστό παιχνίδι, πρέπει να προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε με όλες τις δυνάμεις μας.

Πάντα θα υπάρχει η αιώνια κόντρα ανεξάρτητα με την κατάσταση των ομάδων… Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και πολλές φορές κατά τη διάρκεια του αγώνα, το αποτέλεσμα καθορίζεται ανάλογα με τη ψυχολογία που αποκτά κάθε ομάδα έναντι της άλλης».

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού, είπε: «Είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα μου πρέπει να είναι πολύ δυνατή στην άμυνα. Πρέπει να είναι πολύ συγκεντρωμένοι. Το έχω πει πολλές φορές. Το καλύτερο και πιο δυνατό σημείο του Ολυμπιακού δεν είναι τα plays που εκτελεί αλλά ο τρόπος που διαχειρίζεται την κατάσταση μετά από τα plays. Επομένως πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνα για 24″, είναι πολύ σημαντικό αυτό.

Το δεύτερο κομμάτι έχει να κάνει με το ότι έχει βρει τρόπους, με την άμυνά του και τις αλλαγές, να προβληματίσει όλες τις ομάδες. Πρέπει κι εκεί να χτυπήσουμε στο σωστό σημείο, με τις σωστές επιλογές ώστε να μην δώσουμε εύκολα καλάθια στον Ολυμπιακό. Πολλές φορές έχει γίνει αυτό μέσα στην χρονιά… Ένα επτάλεπτο – οκτάλεπτο του Ολυμπιακού άλλαζε το παιχνίδι».

Τέλος για την σημασία ενός τέτοιου αγώνα στη Euroleague, πρόσθεσε: «Θεωρώ πως όλοι στην ομάδα ξέρουν πόσο σημαντικά είναι αυτά τα παιχνίδια, άσχετα με το αν δεν έχουν να μας προσφέρουν τίποτα βαθμολογικά… Έχουν όμως να προσφέρουν στο πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό στα μελλοντικά παιχνίδια που μπορεί να προκύψουν στο πρωτάθλημα».

Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ (κάνεις εγγραφή και μετά την πρώτη κατάθεση βλέπεις όλη την Ευρωλίγκα δωρεάν*).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip