Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

16.04.19|11:57

Kingbet Kingbet

Σούπερ Λιγκ: Οι αποδόσεις της προτελευταίας αγωνιστικής

σούπερ-λιγκ-οι-αποδόσεις-της-προτελευ-170274

Φτάσαμε αισίως στην 29η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και ακόμα υπάρχουν ανοιχτά μέτωπα.

Εντάξει, για την ανάδειξη του πρωταθλητή απομένουν μόνον τα τυπικά, καθώς ο ΠΑΟΚ αναμένεται να κατακτήσει τον τίτλο στο ματς με τον Λεβαδειακό την Κυριακή, ωστόσο στη μάχη της ουράς δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο. Το σίγουρο είναι ότι Απόλλων και Λεβαδειακός θα συμμετάσχουν του χρόνου στη Φούτμπολ Λιγκ (ή Σούπερ Λιγκ 2, όπως θα λέγεται). Από κει και πέρα, 5 ομάδες παλεύουν να αποφύγουν τη 14η θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό και τη 13η που οδηγεί στα μπαράζ με τον δεύτερο της Φούτμπολ Λιγκ.

Αφού ρίξουμε μια ματιά στη βαθμολογία και τα στατιστικά, πάμε να δούμε πώς άνοιξαν οι αποδόσεις για τους αγώνες της προτελευταίας αγωνιστικής, με την υπενθύμιση ότι όλα τα ματς ξεκινάνε στις 7 μ.μ. την ερχόμενη Κυριακή.

ΠΑΟΚ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

1.05 – 12.50 – 41.00

Εδώ, δεν τίθεται θέμα. Ο ΠΑΟΚ λογικά θα σφραγίσει τον τίτλο με νίκη, άλλωστε 34 χρόνια περίμενε αυτή τη στιγμή. Πλήγμα ο σοβαρός τραυματισμός του Βιεϊρίνια, ωστόσο «σήκωσε» κύμα συμπαράστασης από τους συμπαίκτες του και τον κόσμο. Απαντες, έχουν δώσει ραντεβού στην Τούμπα το βράδυ της Κυριακής για να πανηγυρίσουν με την ψυχή τους αυτό το πρωτάθλημα. Οσο για τον Λεβαδειακό, υποβιβάστηκε και μαθηματικά μετά την ήττα από τον Πανιώνιο, διότι ακόμα κι αν ισοβαθμήσει με τον ΠΑΣ, υστερεί.

ΞΑΝΘΗ – ΑΠΟΛΛΩΝ

1.07 – 10.50 – 41.00

Οταν οι άνθρωποι της Ξάνθης έπαιρναν τα κομπιουτεράκια για να βγάλουν τους βαθμούς που χρειάζονται, σε τούτο το ματς έβαζαν «+3». Το πώς τα κατάφεραν και έμπλεξαν σε σενάρια υποβιβασμού θα το αναδείξουμε όταν κάνουμε τον απολογισμό της σεζόν, προς το παρόν κρατάμε ότι η ακριτική ομάδα χρειάζεται άλλους τρεις πόντους, να φτάσει στους 32 και να ηρεμήσει. Μαθηματικά, βέβαια, δεν είναι εξασφαλισμένη στους 32, όμως θα κινδυνέψει μόνο με καμιά 10αριά συνδυασμούς αποτελεσμάτων. Για τον Απόλλωνα, το μαρτύριο τελειώνει σε δύο αγωνιστικές…

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

1.95 – 3.30 – 4.15

Ας έρθουμε σε πιο… σοβαρές αποδόσεις σε σχέση με τα δύο προηγούμενα ματς. Δεν διακυβεύεται κάτι σε τούτο το ματς, καθώς ο Ατρόμητος εξασφάλισε και μαθηματικά την 4η θέση, ενώ ο Παναθηναϊκός περιμένει την τιμωρία για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και να παίξει τα εναπομείναντα λεπτά. Πάντως, το ενδιαφέρον για τη συνάντηση του Περιστερίου παραμένει υψηλό. Κυρίως για τους «πράσινους», που καλούνται να κλείσουν θετικά μια… περίεργη χρονιά.

Ολη η δράση της Superleague παίζει στο Stoiximan.gr με 250+ ειδικά στοιχήματα και επιλογές για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ 

 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΡΗΣ

3.45 – 3.00 – 2.35

Παιχνίδι εντυπώσεων στο Αγρίνιο. Ο μεν Παναιτωλικός θέλει να αποχαιρετήσει τους φίλους του με μια νίκη που θα τον φέρει κοντά στην 6η τιμητική θέση (δεδομένης της τιμωρίας του Παναθηναϊκού), ο δε Αρης να αποδείξει ότι τα δύο τελευταία αρνητικά αποτελέσματα (με Παναθηναϊκό και Ατρόμητο) ήταν προϊόν συγκυριών. Το μόνο «σίγουρο» είναι ότι θα δούμε ένα ευχάριστο ματς, με τον Δέλλα να ρίχνει στο χορτάρι πολλά νέα παιδιά, όπως άλλωστε κάνει εδώ και τρεις αγωνιστικές, και τον Παντελίδη να τεστάρει κάποιους παίκτες ενόψει της επόμενης σεζόν.

ΛΑΜΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

6.25 – 4.55 – 1.50

Αρκετές αναμνήσεις συνοδεύουν αυτό το ζευγάρι, εξάλλου μόλις πριν από ενάμιση μήνα η Λαμία έριξε τη «βόμβα» στο Κύπελλο, αποκλείοντας τον Ολυμπιακό από τα ημιτελικά. Πέραν αυτού, υπάρχουν κι άλλοι λόγοι που μας… υποχρεώνουν να παρακολουθήσουμε το ματς στο ΔΑΚ Λαμίας. Να δούμε σε τι κατάσταση είναι η ομάδα του Μάκη Χάβου λίγες μόνο μέρες πριν από τη ρεβάνς με την ΑΕΚ και αν θα συνεχιστεί το σερί του Ολυμπιακού, που μετράει 7 διαδοχικές νίκες (χωρίς να υπολογίζουμε το διακοπέν παιχνίδι στο ΟΑΚΑ), έχοντας τρομερή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα. Θυμίζουμε ότι στο Κύπελλο οι δύο ομάδες έφεραν ένα χορταστικό 3-3, πριν από τη ρεβάνς στο Φάληρο…

ΑΕΚ – ΛΑΡΙΣΑ

1.50 – 4.35 – 6.50

Βαθμολογικά, το ματς αυτό έχει μονόπλευρο ενδιαφέρον, καθώς η ΑΕΚ ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει την 3η θέση και το μυαλό της αφοσιώνεται πλέον στο Κύπελλο, επιδιώκοντας να συμμετάσχει για τρίτη διαδοχική σεζόν στον τελικό, αυτή τη φορά όμως με διαφορετικό φινάλε… Για τη Λάρισα, μπορεί να κρίνει πολλά, μπορεί και τίποτα, ανάλογα με τα αποτελέσματα και Νέα Σμύρνη και Ηράκλειο. Με 31 βαθμούς η ΑΕΛ έχει ένα… μαξιλαράκι ασφαλείας, αλλά με δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια (με ΑΕΚ εκτός και Ολυμπιακό εντός) δεν εφησυχάζει. Αν ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κερδίσει στη Νέα Σμύρνη, τότε η Λάρισα αποφεύγει τον απευθείας υποβιβασμό, διότι ακόμα κι αν ισοβαθμήσουν στο τέλος, υπερτερεί στα μεταξύ τους ματς. Αρα, στη χειρότερη γι’ αυτήν περίπτωση να πάει στα μπαράζ παραμονής. Αν, μάλιστα, ο ΟΦΗ ηττηθεί από τον Αστέρα, τότε κατά 99% αποφεύγει και τα μπαράζ.

Νέο Pamestoixima.gr: Γεννημένοι για τα μεγάλα παιχνίδια με super αποδόσεις!

ΟΦΗ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

2.15 – 3.00 – 4.00

Απόλυτα λογικό το σετ, συνυφασμένο με την αναγκαιότητα των αντιπάλων. Για τον ΟΦΗ, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Πρωτίστως, τον ενδιαφέρει να «βάλει από κάτω» τον ΠΑΣ (υπερτερεί και σε ισοβαθμία μαζί του), ώστε να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, ότι η νίκη την Κυριακή είναι μονόδρομος. Πρέπει να φτάσει τους 31 βαθμούς και ανάλογα με το αποτέλεσμα του ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Σμύρνη να δει τι μπορεί να διεκδικήσει την τελευταία αγωνιστική (παίζει στο Περιστέρι, ενώ ο ΠΑΣ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ). Και για τον Αστέρα όμως είναι κρίσιμο το ματς. Αν ηττηθεί, μπλέκει για τα καλά, διότι θα κινδυνέψει ακόμα και με απευθείας υποβιβασμό, ανάλογα βέβαια και με το αποτέλεσμα του ΠΑΣ. Αν όμως πάρει Χ, αυτόματα νιώθει πολύ πιο άνετα, διότι στο φινάλε υποδέχεται τον Πανιώνιο και με νίκη θα πάει στους 33 βαθμούς, αφήνοντας ΟΦΗ και ΠΑΣ να μάχονται για τη 13η και 14η θέση. Αν νικήσει, δεν το συζητάμε καν. Πανηγυρίζει από τώρα τη σωτηρία του.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

4.85 – 3.20 – 1.87

Είναι το ματς που έχει προκαλέσει τις περισσότερες συζητήσεις από προχτές, όταν ολοκληρώθηκε η 28η αγωνιστική. Εχει προκαλέσει όμως και αυξομειώσεις στο σετ αποδόσεων. Χτες το μεσημέρι, το διπλό του ΠΑΣ βρισκόταν στο 1.65, αργά το απόγευμα ανέβηκε στο 2.00 και σήμερα το συναντάμε στο 1.87. Μέχρι την Κυριακή θα… συνεχιστούν αυτά τα φαινόμενα, άλλωστε ουδείς γνωρίζει από τώρα τη «συμπεριφορά» του βαθμολογικά αδιάφορου (το τονίζουμε αυτό) Πανιωνίου. Ωστόσο, τόσο για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος όσο και για την ιστορία τους, οι Νεοσμυρνιώτες θα κυνηγήσουν τη νίκη, δεν θέλουν άλλωστε να μπλεχτεί το όνομά τους σε σενάρια συνομωσίας. Από την άλλη, ο ΠΑΣ παίζει μια κατηγορία την Κυριακή. Με ήττα, ουσιαστικά αποχαιρετά τη Σούπερ Λιγκ, καθώς στην καλύτερη γι’ αυτόν περίπτωση να φτάσει στους 30 πόντους στο φινάλε (εφόσον βέβαια κερδίσει τον ΠΑΟΚ). Αν φέρει Χ, θα μείνει ζωντανός, διότι θα κυνηγά είτε τον ΟΦΗ είτε τον Αστέρα που την ίδια ώρα θα συγκρούονται στο Ηράκλειο. Αν όμως φύγει με τρίποντο από τη Νέα Σμύρνη, βάζει φωτιά στη μάχη της ουράς. Πάει στους 30 πόντους, στους οποίους δεν μπορούν να φτάσουν και ο ΟΦΗ και ο Αστέρας το βράδυ της Κυριακής. Αρα, θα έχει «βάλει από κάτω» τουλάχιστον μία ομάδα και τα πάντα θα κριθούν την πρώτη Κυριακή του Μαΐου: ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ, Ατρόμητος – ΟΦΗ, Αστέρας – Πανιώνιος, Λάρισα – Ολυμπιακός.

Δείτε εδώ όλες τις στοιχηματικές προσφορές* της ημέρας

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip