Kingbet Robot icon
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad
native-img-ad

18.06.19|12:40

Δημήτρης Φραγγάκης Δημήτρης Φραγγάκης

Ματς παρωδία στο Μακάο, σκόραραν 39 γκολ σε ένδειξη διαμαρτυρίας (Video)!

ματς-παρωδία-στο-μακάο-σκόραραν-39-γκολ-166360

Σε αγώνα Κυπέλλου στο Μακάο, η Καλ φιλοξένησε την Χανγκ Σανγκάϊ και το τελικό σκορ ήταν…21-18! Οι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να σκοράρουν ανενόχλητοι στην αντίπαλη εστία, ενώ βρήκε δίχτυα μέχρι και ένας τερματοφύλακας, ο οποίος διέσχισε το γήπεδο χωρίς κάποιος να τον παρεμποδίσει. Μάλιστα το ταμπλό του σκορ σταμάτησε να λειτουργεί στο 21-17!

Διαμαρτυρία

Ωστόσο υπήρχε σοβαρός λόγος για να συμβεί αυτή η ποδοσφαιρική…κωμωδία, που οδήγησε στην επιστροφή των χρημάτων των εισιτηρίων που πλήρωσαν οι φίλαθλοι.  

Οι παίκτες διαμαρτυρήθηκαν προς την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Μακάο, για την απόφασή της να αποσύρει τη συμμετοχή της εθνικής ομάδας από την προκριματική φάση του Μουντιάλ 2022. Το Μακάο κέρδισε στην πρώτη αναμέτρηση εντός έδρας τη Σρι Λάνκα με 1-0, με τη ρεβάνς να ήταν προγραμματισμένη για τις 11 Ιουνίου.

Όμως η ομοσπονδία της χώρας απαγόρεψε να ταξιδέψει η αποστολή της για λόγους ασφαλείας και ζήτησε να διεξαχθεί σε ουδέτερο έδαφος. Ο λόγος είναι οι τρομοκρατικές επιθέσεις που έλαβαν χώρα την Κυριακή του Πάσχα στην πόλη Κολόμπο (εκεί που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το ματς), με αποτέλεσμα να σκοτωθούν περίπου 253 άνθρωποι και να τραυματιστούν τουλάχιστον 500.

 

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

 

Από την άλλη, η ομοσπονδία της Σρι Λάνκα δήλωσε πως το παιχνίδι πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις για να διεξαχθεί το παιχνίδι, με τον απαραίτητο αριθμό αστυνομικών δυνάμεων. Οι ποδοσφαιριστές του Μακάο ήθελαν επίσης να πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση στη Σρι Λάνκα και ζήτησαν από όσους είναι αρμόδιοι για την απόφαση αυτή, να παραιτηθούν.

 

Οι αποδόσεις που ήθελες στο νέο Pamestoixima.gr!

 

Ο αρχηγός της ομάδας, Νίκολας Τοράο, έστειλε γράμμα στην FIFA και στην Ασιατική Ομοσπονδία και ζήτησε να προγραμματιστεί εκ νέου η ρεβάνς:

«Εμείς οι ποδοσφαιριστές είμαστε απογοητευμένοι με την αναβολή του δεύτερου παιχνιδιού με τη Σρι Λάνκα στο γήπεδό τους, εξαιτίας της άρνησης της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας του Μακάο για το ταξίδι. Παρακαλούμε δώστε μία ευκαιρία στους παίκτες να δώσουν και την καρδιά τους για αυτό το όμορφο παιχνίδι».

 

analysis ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ stoiximatikes ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ kouponi ΚΟΥΠΟΝΙ programma ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TV
fav ΕΠΙΛΕΓΜ.
livescore betslip
  • Livescore
  • Betslip